Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
22
Favori
126.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .mono

    35-40 cm, fayans, sabah, kılıfın arkaya katlı.
    hmmmm
    deliller ışığında kesin olarak söyleyebilirim ki; klozette otururken note 2 kullanmayın.

    adam sherlock holmes mübarek




  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax

    Arkadaşlar işinize yarayacağını düşündüğüm için videoyu ekledim.
    Tüm ürünler ebay'dan alınmış olup tarafımca değiştirilmiştir.
    Yalnız gorillayı ekrana yapıştırma konusunda araştırma yapıyoruz.

    İyi seyirler...

    TOPLAM MALİYET : 30$






    Arkadaşlar değişim videosu bir arkadaşım paylaşmış.
    Belki işinize yarayabilir.
    Link




  • Kardeş tekrar geçmiş olsun Bugün işte iki yolcu bir biriyle kavga ediyordu Biraz yaklaştım Bağıran yolcunun elinde not2 yaklaşı 1 metre olmayan yükseklikten düşmuş hava alanında xray cihazına sepete koymuş önde giren yolcu kendisinin sanıp sepeti çekmiş sepetin sahibide o benim deyip çekerken sepet ters döner ve hazin son Note 2 ekran paramparça Birbirlerini öldüreceklerdi.Dikkat etmeli BENDEN TAVSİYE Cep telefonunu sepete koyduğunuzda boş bir sepetide üzerine tekrar koyun ikitane kullanın diğer tarafta düşse bir iki sepet arası olduğundan problem olmuyor.
  • Arkadaslar sakın 500-600 tl veripte telefonu tamir ettiemeyin istanbul uskudarda cuneyit isminde birisi var 200 tl ye benim note 2 yi yapti cokta memnunum. Bu siteden ulasabilirsiniz bahsettigim kisiye s3 ün camini 180 e note 2 yi 200 e takiyor gerekli bilgiler bu sitede varhttp://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=115177434

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deburky

    Arkadaşlar bu sabah 1 aydır kullandığım Note2 , yaklaşık 35-40 cm yükseklikten yere fayansın üstüne düştü.
    Cihazı elime aldığımda sol üst köşede çatlak çatlak olmuştu. Moralimi çok bozdu. Daha yeni aldığım ve çok severek kullandığım telefonum sanırım servise gidecek. Turkcellden almıştım, kutuda da Genpa ismi var.
    Forumda da s3 için 500-600 TL istediklerini okumuştum. Buna ne isterler diye düşündükçe daha da sinir oluyorum. Topu topu 35 cm. den düştü, ses bile çıkmadı . Cihazda cam kırığı dışında hiçbir sorun yok. Sizce özel servis mi yoksa yetkili servise mi vermeliyim ? Ayrıca kaça patlar bu iş bana ,bilgisi olan varmı acaba ?

     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!


    Sahibinden.com sitesine note 2 ekran camı yazin 180-200 tl ye cam takan var istanbul uskudarda. 2 gun once benim note 2 in ekrani tuz buz oldu 1 saatte degistirdiler. Gerekli sitenin linkihttp://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=115177434

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saçmalık,okadar para verilen bir telofonun ekranı böyle çıt kırıldım olmamalı.
  • Telefonum malesef yere düştü. Ekran tuzla buz oldu. *#0*# yaptım ektan renk testlerini vs yaptım renklerde bir sıkıntı yok, dokunmatik de sağlam fakat ekranin üst kısmındaki ince tabaka paramparça oldu. Acaba bu üstteki ince tabaka tek başına değişebiliyor mu? Yoksa dokunmatik panel lcd ekran vs komple değişmek mi gerek, tahmini maliyeti ne olur?
  • Geçmiş olsun,
    Benim de 2 ay önce ekranım kırıldı. Serviste komple değiştirdiler. Servis sadece camı değiştirmiyor, direkt olarak ekranı değiştiriyor. 550 TL. ye mal oldu. Gerçekten çok hassas bir ekran. Bence önce camı değiştirtmeyi deneyin.
  • Teşekkür ederim cevap için, önce cam değiştirtmeye çalışayım o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ön Camı Kıralan Note 2 İçin (Ekran Sağlam)Sadece Ön Camı Satın Almıştım Ama Telefonu Açarken Ekranıda Kırdım. Biraz Sıkıntılı Bi Olay. Yada Ben Biraz Aceleci Davrandım. Yinede Denemek İsteyen Arkadaşlar Olursa 100 TL ye Verebilirim. Satın Aldığım Ekran Camını Hiç Açmadım İlgilenenler Olursa Mail Adresim onurbilke@gmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbilke -- 15 Mart 2013; 0:09:06 >
  • Note 2 ve s3 dokunmatik yani üst kısım kırık alt katman çalışıyorsa uygun fiyata garantili bir şekilde tamir edebiliriz,detaylı bilgi için pm atıp numaranızı bırakın geri ararım..
  • Arkadaslar benim basimada bu kirilma olayi geldi uskudarda bi arkds bu isi cok temiz hallwdiyor ilk dk larda biraz tedirgin olsanizda sonuc gercekten iyi gonul rahatliyla yaptirabilirsiniz...saygilar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 hafta önce aldığım Note 2 halıya sert bir biçimde düştü ve ekranı kırıldı, camında hiçbir şey yok. Bugün Bursa Samsung Yetkili Servisine götürdüm. Ekran veya camın kırılması birşey farketmiyor, ekran ile cam ( dokunmatik ) beraber değişiyor ve değişen bu parçalara 6 ay garanti veriliyor. 2 yıl garanti süresi de devam ediyor. Fiyat olarak 610 TL sabit ücret istendi ve kabul ettim, 3 gün sonra telefonumu almaya gidicem.
  • Arkadaşlar Teknik Servis orjinali 0 Note2 ekranlarımız 490tl dir,orjinallik hakkında aklınızda şüphe kalırsa mesaj atabilirsiniz daha ayrıntılı açıklama yaparım..

    Dersiniz ki bana fiyat pahalı geldi çıkma ekranda ayarlayabilirim her zaman..

    S3 0 orjinal ekranlarımız ise 400tl dir.

    sorularınız için pm atabilirsiniz..
  • İçim gitti be
  • cana geleceğine mala gelsin, çok üzülmemeye çalışın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun,

    Galaxy Note 2 ve Galaxy S3 camlarının değiştiriyorum.
    LCD ve dokunmatiği sağlam olan kısacası çalışan ama ekranı çatlamış telefonlara 500 TL vermenize gerek yok.
    Kendi kullandığım Note 2 nin de camı kırıldı. TL 150,- karşılığında değişimleri yapıyorum.
    Elimde şu an Note 2 sadece gri cam var (10 gün içinde beyaz da gelecek. en çok beyaz telefonlar kırılıyor ..:-))),
    S3 için beyaz, koyu mavi, siyah ve gri seçenekleri mevcut
    telefon camlarınızın kırılmaması dileği ile selamlar,

    532-2754691
  • arkadaşlar telefonum ekran görüntüsü bozuldu. arıza ilk olarak ekranda crt tvlerde manyetik alanın neden olduğu renk bozukluğu şeklinde başladı. daha sonra zamanla ekranın heryerini kapladı. resimlerde ekran görüntüsü görünmektedir. bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı. ne yapmalıyım servise daha başvurmadım. bir iki saat önce bu hale geldi. neden bu hale gelmiş olabilir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim. herkese hayırlı geceler diliyorum...
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!




  • KALIMERA nickli arkadaşı gecen gun telefonum düştüğünde Google da arama yaparken burda gordum konuştuk benı kırmadan yanıma geldi inanın 10 dakıkada telefonumu eskisi gibi halletti camı kırılmış telefonları boşu boşuna telpa gibi yerlerde 600 liraya yaptırmayın cevremedekı ınsanların hep samsung telefonları var birine bişi olsa düşünmeden bu arkadaşa hemde kargoyla yollarım ben guvendım yaptırdım bundan sonra kargo ıle yollarım gıdıp gelmeye gerek yok böyle ınsanların cok olması telefonların az hasar hatta hıc hasar almaması dılegıyle saygılar sevgıler.
  • Benim note 2 telefonumun şuanda ön camı kırık. Servis 405 tl dedi 19 ay garantisi daha var o da yalan oluyomuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.