Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Galaxy Note 2 Aylık faturalı Satın Al 17 Eylül 2012 21:35 1 1 Galaxy Note 2 Aylık faturalı Merhaba arkadaşlar, Evkurdan alınma iki aylık distribitör garantili cihazımı büyük olduğu için kullanamadığımdan satmak istiyorum Fiyatta pazarlık malesef yoktur takas olabilir, Çiziksizdir. Cihazın arka kapağı hiç kullanılmamıştır tüm aparatları eksiksiz duruyor garanti belgesi faturası kullanma kılavuzuna kadar. ekranına aldığım gün koruyucu jelatin taktırdım kılıfıda vardır 100 lira masraf ettim. Resimler cihazın kendine aittir Satış İstanbul Beykoz'da elden yapılacaktır diğer illere Aras kargo ile gönderebilirim saygılar Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Eylül 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK VEGA 64 - Anakart - Ram Sound Magus - SoundStream - Ground Zero SATILDI......2TB M2 Gen 4.0 SSD'ler [SATILDI] AMD Ryzen 9 5900x | x570 Godlike | 3080 Z Trio | 64GB Ram