Şimdi Ara

Galaxy Nexus ~ Play ve Kilit Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Perşembe günü Hepsiburada'dan Nexus satın aldım, zar zor Yurtiçi kargo'nun çok ilgili (!) davranmasından dolayı kargom bugün elime geçti, açtım, kurulumu yaptım, gmail hesabımı falan girdim, sonra sarja bıraktım, sarjı doldu, baktım 3G üzerinden JB indirmiş, neyse paketim vardı, kur dedim, herşey güzel, kurdu. Sonra Play'den 6 tane güncellemeniz var dedi, Wifi üzerinden güncellemeye çalıştığımda "İndiriliyor..." diyor ve kalıyor, bazı uygulamaları yükleyebiliyorum bazılarını yükleyemiyorum, güncellemeleride Wifi üzerinden yapmıyor. Ancak 3G üzerinden hepsini indiriyor ve güncelleme yapıyor. En önemli sorunum bu. Bunun dışında telefon otomatik kilide girdikten sonra birdaha açılmıyor bazen. Pili çıkarıp takmak zorunda kalıyorum ve buda sisteme hasar veriyor bir süre sonra. Yarın garantiye götürmeyi düşünüyorum telefonu yoksa ilk günden "drop test" yapıcam telefona, yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 6 Kasım 2012; 21:39:39 >

• Google Play'deki indirme Ayarlarından Sadece Veri Bağlantısını açık yapmış olabilir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, olamam. O zaman "Ağ hatası" verir.
  • DNS ile alakalı problemin var bendede aynı problem vardı modem üzerinden DNS değiştirirsen veya marketten DNS değiştiren programlar ile problemini çözebilirsin.
  • Telefonunuzun hiç bir ayarını değiştirmeden kutudan çıkan haliyle güncellemeleri 3G üzerinden indirmiş olduğunu anladım sanırım ve yanlış anladım heralde? Çünkü bu mümkün değil. Ayarları size bir güncelleme olup olmadığını bildirmek üzeredir. Kurmayı bırakın indirmez bile siz onay vermeden. Kutunun güvenlik bandı kapalıydı di mi?

Bir de markette bazen Wi-Fi üzerinden takılmalar olabiliyor ilk indirmede. Cihazı kapatıp açmak bu sorunu çözüyor çoğunlukla.

Cihazınız dünyanın en az sorun çıkaran cihazlarından birisi. O sorunların %99'u da yazılım kaynaklıdır. En kötü ihtimalle fabrika ayarlarına döndürmek bütün sorunları çözecektir, moralinizi bozmayın. Hayırlı olsun.
  • Sorun hala devam ediyordu, bu sebeple Samsung Servisi'ne verdim. Telefon'un bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü kilitlendikten sonra daha açılmıyordu cihaz, pili çıkarmak zorunda kalıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.