Şimdi Ara

Galaxy mini ekran puslu gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, samsung galaxy mini aldım bugün elime ulaştı magazada incelemedim ama evde incelediğimde görüntü bana biraz puslu geldi arkadaşlar sizde de öylemi, abimde Galaxy S 2 var onda görüntü cam gibi.... Doğal olarak bu telefonda da öyle olması bekliyordum yoksa ben mi çok büyük beklenti içinde kaldım!...

• galaxy s 2nin paneli doğal olarak galaxy mini den daha kalitelidir.ancak görüntüyü bozucu şekildeyse iade edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

galaxy s 2nin paneli doğal olarak galaxy mini den daha kalitelidir.ancak görüntüyü bozucu şekildeyse iade edebilirsiniz.

Zaten ikisini karşılaştırmıyorum :))) ama gürüntü aşırı net değil. Vatana gidip oradaki mini'yi bakacağım eğer aynısysa kullanacağım değilse değişime vereceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damaskrov

quote:

galaxy s 2nin paneli doğal olarak galaxy mini den daha kalitelidir.ancak görüntüyü bozucu şekildeyse iade edebilirsiniz.

Zaten ikisini karşılaştırmıyorum :))) ama gürüntü aşırı net değil. Vatana gidip oradaki mini'yi bakacağım eğer aynısysa kullanacağım değilse değişime vereceğim...

cihazda arıza olabilir.gidip bakarsanız anlayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damaskrov

quote:

cihazda arıza olabilir.gidip bakarsanız anlayabilirsiniz.

Yarın ilk işim gidip bakmak olacak:))) onun dışında güzel telefon....

• Diger baktığım telefonda aynı durumda. Bu telefonun 16milyon renge sahip modeline baktım oda aynı görüntüdeydi şaka gibi:))))
  • ARKADAŞLAR BENDE GALAXY Mİİ KULLANICISIYIM.EKRAN KLİDİNİ AÇTIKTAN SONRA EKRANDA BİR DUVAR KAĞIDI ÇIKIYOR VE BUNU KAYDIRIP ANA MENÜYE ULAŞIYORUM.BU RESMİ ORDAN NASIL KALDIRABİLİRİM.ACİL YARDIM LÜTFENNNN!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.