Merhabalar, samsung galaxy mini aldım bugün elime ulaştı magazada incelemedim ama evde incelediğimde görüntü bana biraz puslu geldi arkadaşlar sizde de öylemi, abimde Galaxy S 2 var onda görüntü cam gibi.... Doğal olarak bu telefonda da öyle olması bekliyordum yoksa ben mi çok büyük beklenti içinde kaldım!...
galaxy s 2nin paneli doğal olarak galaxy mini den daha kalitelidir.ancak görüntüyü bozucu şekildeyse iade edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
galaxy s 2nin paneli doğal olarak galaxy mini den daha kalitelidir.ancak görüntüyü bozucu şekildeyse iade edebilirsiniz.
Zaten ikisini karşılaştırmıyorum :))) ama gürüntü aşırı net değil. Vatana gidip oradaki mini'yi bakacağım eğer aynısysa kullanacağım değilse değişime vereceğim...
quote:
Orijinalden alıntı: Damaskrov
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
Zaten ikisini karşılaştırmıyorum :))) ama gürüntü aşırı net değil. Vatana gidip oradaki mini'yi bakacağım eğer aynısysa kullanacağım değilse değişime vereceğim...
Yarın ilk işim gidip bakmak olacak:))) onun dışında güzel telefon....
Diger baktığım telefonda aynı durumda. Bu telefonun 16milyon renge sahip modeline baktım oda aynı görüntüdeydi şaka gibi:))))
ARKADAŞLAR BENDE GALAXY Mİİ KULLANICISIYIM.EKRAN KLİDİNİ AÇTIKTAN SONRA EKRANDA BİR DUVAR KAĞIDI ÇIKIYOR VE BUNU KAYDIRIP ANA MENÜYE ULAŞIYORUM.BU RESMİ ORDAN NASIL KALDIRABİLİRİM.ACİL YARDIM LÜTFENNNN!