Şimdi Ara

Galaxy J8 Kullananlar Lütfen İçeri .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle :) . Telefonum çalınmasıyla uzun süre telefon kullanmadım babamda çaldırdığım için inat etti almadı (sanki kendi ellerimle verdim hırsıza) . Simdi kendim verdiğim özel derslerin parasıyla kendime telefon almak istiyorum . Uygun fiyatlı bir sey almalıyım çünkü biliyorum ki babam ödemesinde yardım etmeyecek ve verdiğim özel derslerde garanti olmadığı için en azından taksit fiyatları beni zorlamayacak bir sey olsun istiyorum . Gönlüm Note 9'dan yana ama maalesef özel ders parasıyla o sorumluluğu alamayacağım . Bugün gidip J8 inceledim görüntüsü ve içeriği de hosuma gitti ama tabii kullananlardan da yorum almak istiyorum . Ben coc ve pubg oynuyorum telefon bunları kaldırır mı ve Ekran çözünürlüğü nasıl yorum yapabilirseniz çok sevinirim . Ve tabii diğer konular için de kullanımı iyi mi aldığı paraya değer mi ? Simdiden tesekkür ederim :) .

• Merhaba telefonu alalı 1 ay oldu şimdilik telefon çok iyi oyunlarda vs. donma hiç olmadı sesi beni tatmin ediyor. Az da olsa oyun, günde 3 saate yakın konuşma ve 100 den fazla mail trafiği olmasına rağmen 2. günün akşamı evde takıyorum şarja şuan için tek sıkıntım kaygan oluşu illa bir kılıf istiyor.
  • Bu telefonun VoLTE ozelligi nasil aktif ediliyor bilen var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m8 kullanlar konuya lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.