Bildirim
Galaxy J7 mi? Galaxy E7 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
j7 daha iyi -
J7
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
J7 alabilirsiniz. -
İkisini de tavsiye etmem, o bütçede farklı modellere bakmanız daha mantıklı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam E7'yi seçerdim. J7 daha iyi gibi görünse bile home tuşunun yanlarında bulunan butonların backlight'ları (ışık) yok maalesef. -
j7 daha iyidir ama şahsen almazdım -
J7 daha iyi ve daha yeni , kapasitif tusşlarda varsın ışık olmasın, çok lazım değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: astegon
Ben olsam E7'yi seçerdim. J7 daha iyi gibi görünse bile home tuşunun yanlarında bulunan butonların backlight'ları (ışık) yok maalesef.
J7 yi alalı 1 hafta oldu ve ışık önemli değildi zaten eski telefonumda da yoktu.
Arkadaşlar fikirler için teşekkürler. J7 aldım 1 hafta falan oldu. Gayet memnunum ısınma sorunu yok denecek kadar az. Performans desen gayet iyi. Fiyatına göre kesinlike uygun. Tavsiye edilir! -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
İkisini de tavsiye etmem, o bütçede farklı modellere bakmanız daha mantıklı olur.
slm. ne tavsiye edersiniz ? 1 aydır araştırıyorum kafam karıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: korayakbiyik
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
slm. ne tavsiye edersiniz ? 1 aydır araştırıyorum kafam karıştı
C4 önerebilirim. Orta segmentte samsung almak hata olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TABİKİDE E7
J7 NIN RAMI 1.5 GB E7NIN 2
HOCAMDA VAR KONUŞNA SIRASINDA DONUYOR KESİNLİKLE E7
KENDİ TELEFONUNUZ J7 DİYE YAZMAYIN ÖZELLİKLERİNE BAKIN -
Ram 2 olsa bile j7nin 8 çekirdek aynı anda çalışıyor e7 ise 4 çekirdekli o yüzden j7 çok daha yeni ve iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X