Konuyu ilgili yere 3 gün önce açtım ama cevap veren çıkmadı buradan bir bilen çıkar diyerekten şansımı bir de burada deniyorum
Selam arkadaşlar,
kuzenin 1 hafta önce almış olduğu i9003 söylediğine göre e-kitap yükleyip telefonu kapatıp açtıktan sonra half brick olmuş ilk önce telefoncuya vermiş telefoncu birşeyler yapmış yapamayınca geri vermiş telefonu.. sonrasında benim yapacağımı düşünerek bana haber verdi.. telefonun ekranında usb ve bilgisayar resmi aralarında da çarpmı işareti vardı ve sadece download moda geçiyordu.. bugün yeni romlar yükledim..
ilk yüklediğim rom KB1 idi.. yükledikten sonra telefondaki usb ve bilgisayar resmi gitti telefon normal şekilde açılıyordu fakat slayttan sonra samsung yazısında takılıyordu ve bilgisayar görmüyordu..
sonrasında gingerbread yükledim.. bu sefer telefon ekranına sadece galaxy S gt-i9003 yazısı geliyor ve orada kalıyordu..
son olarak KPE sürümü yükledim ve yine slayttan sonra samsung yazısında takılı kalıyor.. belli sürelerle de samsung slaytı geliyor..
telefonu eski haline getirebilmem için ne yapmam gerekiyor.. deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.. teşekkürler.
Ekleme: kapatma tuşuyla kapattıktan sonra ekrana "power reset or unknown upload mode" yazısı geliyor..