Şimdi Ara

GALAXY GTX 660 Ti GC OC vs. OC GTX 670 & HD 7950 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

Bir driver%15 e kadar getiri yapiyorsa

Elma armutta olur karpuzda

Sidik yarisina donmeyecek ama

7950 son driverla beraber gtx670 ile eşdeger bir karttir.

2 fps icin zil takip oynayacak varsa

Buyursun sahneye

Eşdeğer değil arkadaşım ya bana kullanıcı testi göster sana ispatlayayım yada hiç olmazsa techpowerup daki genel performans analiz tablosuna bak herşeyi anlarsın.

Bak yukarda test aldım frameyi gördünmü o sitedeki sonucu neredeyse 2 ye katlıyor.

7950 %40 oc potansiyeli olan bir kart

Driver desek yok
    Ne desek yok

550ti ile falan denk degil mi 7950

Bmw ?

Oc edition 7950 lerde

7970 pcb si var

Oc dayanirsa 670 i ole guzel tokatlarki sen kartina uzulursun

Tabi aslinda 7970 es degeri gtx670

Yok aslinda 660ti nin ki de rahatla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm3tt -- 9 Eylül 2012; 1:49:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Buyursun sahneye

Eşdeğer değil arkadaşım ya bana kullanıcı testi göster sana ispatlayayım yada hiç olmazsa techpowerup daki genel performans analiz tablosuna bak herşeyi anlarsın.

Bak yukarda test aldım frameyi gördünmü o sitedeki sonucu neredeyse 2 ye katlıyor.

670in yarısı değerinde su soğutma alıp xtreme oc yaparak aldığın skorları standart hava soğutmalı 7950 nin skorlarıyla kıyaslayıp kendini tatmin etmekten ne zevk alıyorsun? Gören de sanar senin kartın tüm dünyada ki 670leri temsil ediyor. Yahu ne kadar aciz bir insansın arkadaş. Bir insan malıyla bu kadar övünür mü ya pes artık! Parayı basıp aldığın şeylerle burada övünme. Senin yaptığını parayı basarak bir başkası da yapar ne var bunda? Git aklını çalıştırarak, beyninin kullanarak kimsenin yapamadığı birşeyi yap ki vaay arkadaş helal olsn diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

quote:

Buyursun sahneye

670in yarısı değerinde su soğutma alıp xtreme oc yaparak aldığın skorları standart hava soğutmalı 7950 nin skorlarıyla kıyaslayıp kendini tatmin etmekten ne zevk alıyorsun? Gören de sanar senin kartın tüm dünyada ki 670leri temsil ediyor. Yahu ne kadar aciz bir insansın arkadaş. Bir insan malıyla bu kadar övünür mü ya pes artık! Parayı basıp aldığın şeylerle burada övünme. Senin yaptığını parayı basarak bir başkası da yapar ne var bunda? Git aklını çalıştırarak, beyninin kullanarak kimsenin yapamadığı birşeyi yap ki vaay arkadaş helal olsn diyelim

sorun degil arkadasim ben kartin stok haliylede gecerim onu merak etme

• quote:

quote:

quote:

Buyursun sahneye

7950 %40 oc potansiyeli olan bir kart

Driver desek yok
    Ne desek yok

550ti ile falan denk degil mi 7950

Bmw ?

Oc edition 7950 lerde

7970 pcb si var

Oc dayanirsa 670 i ole guzel tokatlarki sen kartina uzulursun

Tabi aslinda 7970 es degeri gtx670

Yok aslinda 660ti nin ki de rahatla

parani bosa vermeyi seviyorsun herhalde neyse bize giren cikan yok biz sadece oneride bulunduk gerisi senin bilecegin is.
    bu arada karti alirsan haber kim kimi tokatliyor gostereyim.

• Arkadaşlar bendede asus 7950 dc II top var 7950 referans bundan 4 ay önceki incelemelerde battlefield 3 going hunting de 90 saniye frap la aldıkları fps 56 idi ben 70 fps alıyorum 3dmark 11 extrem ise
     GALAXY GTX 660 Ti GC OC vs. OC GTX 670 & HD 7950
    budur yani anlayacagınız 12.8 driver ile baya gelişmiş kart oldu 7950 ....birde bu nvidia bazı oyunlarda iyi ama genel oyun performansı şişirildigi kadar iyi deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 9 Eylül 2012; 2:51:47 >

• Yeni driver vs. getisi olduğu aşikar. Onun dışında fiyat olarak 7950 , GTX670 in %10 gerisinde ve performans olarakta %10 civarı gerisinde. Yani bu da şu demektir ki , 670TL ye HD7870 var , 1000 lirayada GTX670 var ise , 660 ve 660Ti yerine 800TL civarına 3GB bellekli bu kart rahat alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

Arkadaşlar bendede asus 7950 dc II top var 7950 referans bundan 4 ay önceki incelemelerde battlefield 3 going hunting de 90 saniye frap la aldıkları fps 56 idi ben 70 fps alıyorum 3dmark 11 extrem ise
    budur yani anlayacagınız 12.8 driver ile baya gelişmiş kart oldu 7950 ....birde bu nvidia bazı oyunlarda iyi ama genel oyun performansı şişirildigi kadar iyi deil

Bakın bu eski sürücüyle DEFAULT halde aldığım skor:

OC skoru koymama bile gerek yok sanırım...

• quote:

quote:

Arkadaşlar bendede asus 7950 dc II top var 7950 referans bundan 4 ay önceki incelemelerde battlefield 3 going hunting de 90 saniye frap la aldıkları fps 56 idi ben 70 fps alıyorum 3dmark 11 extrem ise

Alıntıları Göster
    quote:

Amele default o skor olmaz Yalana gerek yok... millete hava atıyorsun ama sıvı soğutma kullanıyorsun ezik .. hadi aldı diyelim... sen oyuna gel...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Yeni driver vs. getisi olduğu aşikar. Onun dışında fiyat olarak 7950 , GTX670 in %10 gerisinde ve performans olarakta %10 civarı gerisinde. Yani bu da şu demektir ki , 670TL ye HD7870 var , 1000 lirayada GTX670 var ise , 660 ve 660Ti yerine 800TL civarına 3GB bellekli bu kart rahat alınabilir.

Hocam %10 gerisnde oldugu artık gerçek dışı buna emin olabilirsin nvidia bazı oyunlarda kastırıyor...genel performans eşit
  • Oyun testleri disinda bir test birsey ifade etmiyor

• quote:

quote:

Amele default o skor olmaz Yalana gerek yok... millete hava atıyorsun ama sıvı soğutma kullanıyorsun ezik .. hadi aldı diyelim... sen oyuna gel...

Sen kendini avut, bak ss yide çok daha önce yaptığımız bir testden aldım:http://forum.donanimhaber.com/m_62939084/mpage_1/key_/tm.htm

• vay arkadaş yine aynı muhabbet; incelemelere bakıyorsun nvidia amd yi tokatlamış, aradan zaman geçiyor, birileri çıkıp;

hayır, aslında amd geçti deyip delil gösteriyor, arkadaşım bir sürü site var bunlardan 1 tanesi çıkıp 7950 670 i geçiyor diyorsa buna itibar edilmez,

kaldı ki amd nin ghz edition modelleri çıkarması, fiyat indirimleri geride kaldığının göstergesi ekseriyetle incelemelerde ortaya çıkan sonuç;

670 7970 in, 660 ti de 7950 nin dengi.
  • quote:

Buyursun sahneye

Kötü Bir şey demiyorum dostum, kart güzel harbi dediğin gibi. Tekrar atayım mesajı : "Bir driver ile armut elma olduysa çok iyi. 860tl ye özel soğutmalı Hd7950 bulunabiliyor ve 12.8 ile 11950mhz/1700mhz de çalışan hd7950, 1316mhz/1585mhz de çalışan gtx670'i geçebiliyorsa olay bitmiştir zaten. En hızlı tek gpu'lu kartlar hd7970-hd7950'tir. Bunu alıp gel test et ve BMW'nin kartını al :)". Çok beğenmişsin içine de sinmiş ve fiyatı da çok uygun. %40'ta oc performansı var.
    Süper. 860tl ye'de güzel bir model alırsın. Al kullan gel incelemeni yap. Üstünlüğünü bizle paylaşırsın. Sahne senin

• Adamlar şu tabloya bakmakdan aciz işte:

• quote:

Adamlar şu tabloya bakmakdan aciz işte:

Sen o testin12.8

Yani en guncel haline bak

Sende ona bakmaktan acizsin

• quote:

quote:

Adamlar şu tabloya bakmakdan aciz işte:

Sen o testin12.8

Yani en guncel haline bak

Sende ona bakmaktan acizsin

İşte 12.8 ile yapılmış bir inceleme bak:http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-7970-x-turbo-edition-review/21

• O testlerde sadece 7970 x turbo için 12.8 kullanılmış geri kalan kartlarınki copy paste eski degerler....ben yukarda deger verdim battlefield3 de going hunting ultra da eski deger 56 iken yeni deger 70 fps fraps ile... aradaki farkı sen hesap et
  • quote:

O testlerde sadece 7970 x turbo için 12.8 kullanılmış geri kalan kartlarınki copy paste eski degerler....ben yukarda deger verdim battlefield3 de going hunting ultra da eski deger 56 iken yeni deger 70 fps fraps ile... aradaki farkı sen hesap et

Adamlar yazmış ne kullandıysa eğer istanai bir durum olsaydı ayrıca belirtirlerdi sadece şu kartda onu kullandık diye neden üstü kapalı iş yapsınlar üstelik nvidia nın eski sürücüsü kullanılmış son çıkan beta ile arasında ciddi farklar mevcut.

Windows 7 RTM 64-bit
    DirectX 9/10/11 End User Runtime (latest available)
    AMD Catalyst 12.8 WHQL
    NVIDIA GeForce series latest WHQL 301.42
  • quote:

quote:

O testlerde sadece 7970 x turbo için 12.8 kullanılmış geri kalan kartlarınki copy paste eski degerler....ben yukarda deger verdim battlefield3 de going hunting ultra da eski deger 56 iken yeni deger 70 fps fraps ile... aradaki farkı sen hesap et

Adamlar yazmış ne kullandıysa eğer istanai bir durum olsaydı ayrıca belirtirlerdi sadece şu kartda onu kullandık diye neden üstü kapalı iş yapsınlar üstelik nvidia nın eski sürücüsü kullanılmış son çıkan beta ile arasında ciddi farklar mevcut.

Windows 7 RTM 64-bit
    DirectX 9/10/11 End User Runtime (latest available)
    AMD Catalyst 12.8 WHQL
    NVIDIA GeForce series latest WHQL 301.42

Cigerim belirtmesine gerek yok adamlar HIS 7970 turbo İNCELİYOR SENİN KAFAN BASMIYORMU BU AYRINTIYA diger degerler eski degerler...

• quote:

Emre artık ne yapmaya çalıştığına karar vermelisin çünkü insanlarda uyandırdığın imaj artık ' yav he he ' olmaya başladı iyice. Neyin derdindesin önce onu söyle artık millet rahatlasın. EN güzel kart sende en iyi bosst sende en iyi senin kart Oc olur vs vs. şeklinde sıralayalımda artık sende bir dur. 7950 nin 670 ten daha iyi olduğunu düşünmüyorum ama yeni sürücü ile güzel artış olmuş ve Oc performansıda oldukça güzel olan bir kart, 3GB da belleği var. Fiyatı 850TL olsa kesinlikle GTX670 e karşı tercihe dilebilecek bir kart.

Alıntıladığım yerde söylediklerine itafen , senin kartın profesyoneller tarafından incelenmesi ve sonuçları. Yalan yada yanlış sonuç yayınlamayacak siteler. Aşağıya koyuyorum.

Bu resimdeki sonuçlar farklı kartları kullanan arkadaşlarınki ile örtüşüyor ben dahil.

Buda senin kartın incelemesinin sonuçları. Burada da diğer kartların sonuçları örtüşüyor kullanıcılar ile. Wİndforceye bakıyoruz stok ve oc li değerine. Oc li değerlerinide yazalım eksik olmaısn hatta boost 1356MHz, 6488MHz hızlarında.

Örtüşmeyen sonuçlar bir sende var ki senin stok aldım dediğin sonuçlara Oc li olarak yaklaşamamışlar bile. Miller kör mü de görmüyor sonuçları sence ?

Sana bir hemşehrin olarak söylüyorum yanlış anlama, artık kabak tadı vermeye başladı bu muhabbetler. Eğer söyledikleirm hoşuna gitmediyse ve snei kızdırıyorsa, lütfen hiç cevap verme alıntılama. Bende bir daha cevap yazmam.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.