Şimdi Ara

GALAXY C5 HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy C5 nasıl rootlayabilirim? 1 haftadır çözüm bulamadım.Yardım edermisiniz arkadaşlar?

• up
  • Root ve rom kaynağı bulamadığım için ben de soğudum hocam telefondan. Note 5'ten geçecektim küçük ekran istediğim için ama maalesef benim için önemli rom ve root.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Root ve rom kaynağı bulamadığım için ben de soğudum hocam telefondan. Note 5'ten geçecektim küçük ekran istediğim için ama maalesef benim için önemli rom ve root.

Hocam yeni adb methodları buldum,onların üzerinden giderek yeni bir kod derleyeceğim.Muhtemelen çalışacaktır,isterseniz sizede haber veririm.Gına gelmişti root atamamaktan.Onun dışında telefonu tavsiye ederim kamera performansı mükemmel.DPI değeri çok yüksek(katalogda 400 dpi diyor ama gerçekte 480 dpi).4 GB ram ve sekiz çekirdekli A53 işlemcisi(big-little),kendisini multitasking'de ve oyunda bayağı belli ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Root ve rom kaynağı bulamadığım için ben de soğudum hocam telefondan. Note 5'ten geçecektim küçük ekran istediğim için ama maalesef benim için önemli rom ve root.

Hocam yeni adb methodları buldum,onların üzerinden giderek yeni bir kod derleyeceğim.Muhtemelen çalışacaktır,isterseniz sizede haber veririm.Gına gelmişti root atamamaktan.Onun dışında telefonu tavsiye ederim kamera performansı mükemmel.DPI değeri çok yüksek(katalogda 400 dpi diyor ama gerçekte 480 dpi).4 GB ram ve sekiz çekirdekli A53 işlemcisi(big-little),kendisini multitasking'de ve oyunda bayağı belli ediyor..

Kaynak kod olayını ne yapar bilinmez Samsung. Alırdım cihazı Cyanogen falan derlerdim ama Samsung'a bağlı. Korkuyorum açıkçası bu olaydan. Yoksa hiç beklemezdim. Cihaz yeni LG G2 gibi bir şey. Fiyat+Özellik ile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.