Şimdi Ara

Galaxy ace'yi 3Gs'e veriyimmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze selamlar, telefonumdan memnun değilim uygulama ve yavaşlık açısından ancak iphone 3gs düşünüyorum ama 3gs 2013 yılı itibariyle eski bir cihaz olmasına rağmen gözüm ona kayıyor ne dersiniz ? veya üstüne 50-100 tl vererek başka telefon tavsiyelerinizide alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknpolat -- 23 Şubat 2013; 22:03:21 >

• 50-100 lira vermesi dert değil piyasada temiz 3gs yok hoşaf olmuş coğu , güzel 3gs lerede ikinci elde 600 lira istiyorlar ....Bende ace kullanıyorum gerçekten ram ve işlemci bakımından zayıf kalıyor 10 dakka kurcala hemen çuvallıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

50-100 lira vermesi dert değil piyasada temiz 3gs yok hoşaf olmuş coğu , güzel 3gs lerede ikinci elde 600 lira istiyorlar ....Bende ace kullanıyorum gerçekten ram ve işlemci bakımından zayıf kalıyor 10 dakka kurcala hemen çuvallıyor...

aynen görev yöneticisinden bakıyorum uygulamarım hepsı kapalı ram kullanımı 150/290. 2 uygulama açınca kasılmanın önüne geçilmiyor. Sağlam bir araştırma ile temiz kutulu 3gs buldum üstüne 200 tl istiyor. Kararsız kaldım 3gs e ace verilirmiki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknpolat

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

50-100 lira vermesi dert değil piyasada temiz 3gs yok hoşaf olmuş coğu , güzel 3gs lerede ikinci elde 600 lira istiyorlar ....Bende ace kullanıyorum gerçekten ram ve işlemci bakımından zayıf kalıyor 10 dakka kurcala hemen çuvallıyor...

aynen görev yöneticisinden bakıyorum uygulamarım hepsı kapalı ram kullanımı 150/290. 2 uygulama açınca kasılmanın önüne geçilmiyor. Sağlam bir araştırma ile temiz kutulu 3gs buldum üstüne 200 tl istiyor. Kararsız kaldım 3gs e ace verilirmiki :/

Kafa kafaya takas yada 50 -100 verilir belkide 200 çok yahu , üstüne 200 koysan zaten kutusunda ace 2 bulursun 3gs ten çok daha iyi bir telefon tartışmasız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Y'nin Galaxy S2'den farkı?
    13 yıl önce açıldı
    Nexus 4 ile takaslık iPhone 4s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.