Şimdi Ara

Galaxy Ace Remodifikasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben geçen gün gittim bi tane Galaxy Ace aldım.Android 2.3.6 gingerbread yüklü.ama pil ömrü biraz kısa geldi.o neyse de biraz da çok yavaş.az çok yardımcı olabilirseniz bilen arkadaşlar.bu telefona ne yapılabilir ne yüklenir nasıl olur.Şimdiden teşekkürler

• Bu saatten sonra Galaxy Ace almakla hata yapmışsınız. Aynı fiyata daha performanslı telefonlar almak mümkün. Pil ömrü ve performans için yapılabilecek fazla bir şey yok. Akıllı telefonlarda pil ömrü sıkıntısı malesef mevcut. Telefon kullandıkça deşarj süresi biraz daha artacaktır. Ancak mucize de beklemeyin. Pil ömrü açısından her zaman bataryayı tamamen bitirmeden şarja takın. Performans konusuna gelince Galaxy Ace den fazla bir şey beklemeyin. Malesef yavaş bir bir telefon.
  • hocam biliyorum da çok ucuz denk geldi evde de telefon sıkıntısı vardı o yüzden aldım.da nası bi işlem yapılabilir diye merak ediyorum bazı arkadaşlarım cyanojen mod yüklemiş hızlanıyo felan dediler ama
  • Ben stock romlar dışında başka rom kullanma taraftarı olmadığım için custom romlarda nasıl performans veriyor bilmiyorum. Ancak daha önce kullandığım telefonlarda denediğim custom romlar bir yeri düzeltirken bir yeri bozuyordu. Bu nedenle custom romların hiçbir zaman orjinal rom kadar stabil çalıştığını görmedim. Gene de bu telefonda cyanogenmod kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır. Telefonun ana konusuna bakarsanız daha fazla bilgi alabilirsiniz.
  • cyanogen i yüklemeyi dene bide imzanızda 4s yazıyo neden ace aldınız
  • hocam kendim 4S kullanıyorum da bi tanıdıgım yurtdısından getiriyomus 0 sıfır olarak 150 tlye geldi ortalama 200ü buldu kargosudur şudur bdur.bende satarım veya yedek tel olarak kullanırım diye aldım :)
  • arkadaslar cyanogen mod 9 yukledım ancak acılırken galaxy ace goruntusu gelıyo kalıyo sonra sıyah ekranda kalıyo sureklı yapptıgım asamaları anlatıyorum;

root işlemini yaptım
    clockword modu açtım
    wipe işlemlerini yaptım
    advancedde wipe d... ile başlayan şeyi yapıtm
    son olarak install zip from sd dedim sectim cyanogen modu
    yuklenıyor ekranı gldı.
    basarıyla yuklendı dedı
    reboot system now dıyorum galaxy ace ekranı gelıo sonra sıyah ekran da kalıyo lutfen yardımcı olun kaldı telefon boyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu ilk günden mort etmissiniz Hoş İphone 4 var ben olsam Galaxy Aceyı deney telefonu olarak kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 9 Mart 2013; 21:47:41 >
  • hocam forum ortamında argo kullandırttıracaklar illa adi herifler hiçbir uyarıda bulunmadılar.yedekleme şu bu diye.direk aşamaları yazmış.telefon kaldı.bi bilginiz yokmu
  • arkadaşlar telefon tam anlamıyla brick olmasa da brick gibi bişey oldu lütfen yardımcı olun tüm forumlara baktıysam da netice alamadım

• quote:

Orijinalden alıntı:

arkadaşlar telefon tam anlamıyla brick olmasa da brick gibi bişey oldu lütfen yardımcı olun tüm forumlara baktıysam da netice alamadım

Yüklemeye çalıştığın rom 5830 modeli için mi yoksa 5830i modeli için mi? Aralarında fark var ve romlarıda birbirlerine uymuyor, hatta bozabilirde.5830 yani düz modeli ise stoklite 7.1 yada sıı v11.2 yi yüklemeyi dene.

Yüklemeyi format ve wipe yaptıktan sonra yaparsın.

http://www.mediafire.com/?h3b26lyb334cdb9

http://www.mediafire.com/?qh5he7or8qb8jt6

• Bunu okuyan arkadaş sakın ha kendi telefonunun yazılımıyla hiç oynamasın.Çok sıkıntılı bir işlem bakmayın videolara o adamlar en an 50 kez yapmıstır o islemi.Telefonumu acamadım felan duzeltene kadar 40 dereden su getirdim.Size tavsiyem ya bu isten iyi anlayan birine yaptırın yada hiç bulaşmayın!Yapıp sattım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.