Bildirim
Galaxy ace mi yoksa gio mu yardim lutfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ikisinide alirsan hayatinin en buyuk hatasini yaparsin bence huawei ideos x5 al kullanis ve performans cok iyi tabi fiyatida dusuk olmasida cabasi 2.el bulursyn anca oda 400 civarlari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galaxy ace iyidir ama marketteki temple run gibi oyunlarì desteklemeyebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: inceuclusarj
pek oyunluk bisi yok ama viber skype whatssapp vb. calistirmada sıkıntı yaratıyor mu bilginiz varmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhodes
quote:
Orijinalden alıntı: inceuclusarj
pek oyunluk bisi yok ama viber skype whatssapp vb. calistirmada sıkıntı yaratıyor mu bilginiz varmi?
hocam dediğin uygulamaları galaxy mini bile kaldırır bence(ace kadar iyi olmasa da).galaxy ace arkadaşımda vardı çoğu uygulamayı gayet iyi çalıştırıyordu.
kardes ben gio kullanıyorum. whatsappta falan bir sorun yok yakında viber yukleyecem zaten onuda destekliyo boşuna fazla para verip ace alma oyun oynamayacaksan. -
GİO kesinlikle alma !!
ACE nin hem rom - hemde paylaşımları daha fazla. ilerleyen zamanda bu tür multimedi - android cihazlara muhakkak ihtiyaç dahilinde uygulama / oyun / video yüklemek istediğinde + olarak vermedin " 100 " TL için ah vah çekmeyece hiç gerek yok !
Ace kötü olsa idi , ACE S olarak bir üst modeli ( 1.4 ghz cpu ) üretilmezdi. GİO 250 TL ise al ama ACE ye yakın fiyata KÖTÜ ÜRÜN almak anlamsız - zarardan başka bir şey değil.
eğer imkan varsa , dediğin uygulamalar için cihaz lazım ise sahibinden.com da 400 / 450TL ye sıfır HTC EXPLORER var , bakabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X