Şimdi Ara

galaxy ace hakkında sorularım (wildfire s'den geçiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. açıkçası wildfire s'den sıkıldım, ekranı da küçük geliyor. bu yüzden değiştirmek gibi bir planım oluştu. galaxy ace'i wildfire s ile takaslayarak alacağım eğer alırsam.. bütçem bu miktarlarda ne yazık ki. telefon hakkında merak ettiklerim (pek rom yüklemek, root etmek gibi bir düşüncem yok, default haliyle kullanmayı seviyorum);

1- telefonun arayüzü nasıl? ek launcher yüklemiyorum ben, touchwiz ile kullanacağım. kullanışsız bir arayüz mü, sorun, takılma vs yaratıyor mu? mesela wildfire s'de kilit ekranı çok takılıyor, sinir ediyor insanı. var mı bu tarz uyuzlukları?
    2 - müzik performansı nasıl? kulaklık ile oldukça fazla müzik dinliyorum. sesin kalitesi ve yüksekliği benim için önemli. müzikçalar arayüzü kullanışlı mı?
    3 - şarjı ortalama nasıl gidiyor? ben hep 3g açık, gmail senkronizasyonu açık, bazı mailler 2 saatte bir kontrol edilecek şekilde ve hava durumu senkronizasyonu açık kullanıyorum.
    4 - kronik, bilinen bir sorunu var mı? herkeste olan..
    5 - klavyede yazı yazarken takılma durumu var mı? yoksa iphone gibi seri birşekilde yazılabiliyor mu? wildfire s'de harf atlamaları yaşanabiliyor.
    6 - dokunmatik nasıl, soğuktan ve nemli parmaklardan çok fazla etkilenip sapıttığı oluyor mu? (wildfire s'de oluyor)
    7 - kamera arayüzü nasıl, takılmalar mevcut mu yoksa seri bir şekilde sinir olmadan fotoğraf çekmek mümkün mü? kaliteli mi çekiyor, tabi bu da önemli
    8 - bize uygulama yükleyebileceğimiz kaç mb alan bırakıyor?
    9 - ram wildfire s'de 512 mb, galaxy ace'de 278mb. acaba uygulamalarda sorun yaratır mı bu?

son olarak, değişiklik aradığımı da düşünürsek, sizce mantıklı bir karar mı? yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum

• yukarı
  • Bence geçme wildfire s daha iyidir. Kuzenimde var ace biraz inceledim tel çok daha kalitesiz duruyor elde kalacak gibi ayrıca arayüzü de oyuncak tel gibi geliyor bana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimşek548

Bence geçme wildfire s daha iyidir. Kuzenimde var ace biraz inceledim tel çok daha kalitesiz duruyor elde kalacak gibi ayrıca arayüzü de oyuncak tel gibi geliyor bana :)

htc'nin arayüzü gerçekten daha iyi samsunga göre ama wildfire s'in de insanı sinir eden sorunları var işte. çok kararsızım ben de.

bugün biraz youtube'da incelemelerini izledim ve biraz soğudum. ram'in azlığı sorun olacak gibi. bir de kamerada fotoğraf çekerken görüntü çok akıcı ilerlemiyor gibiydi.

gsmarena'da fotoğraf karşılaştırmalarına da baktım, wildfire s'den bariz daha kaliteli fotoğraflar çekiyor.

bilmiyorum ne yapacağım.
  • daha ust seviye bir telefona yonelmelisin. mesela atrix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

daha ust seviye bir telefona yonelmelisin. mesela atrix

aynen sanırım haklısınız. atrix de değil de, biraz daha bekleyip ics güncellemesini de alacak bir telefon alsam daha iyi olacak sanırım. bu fiyat aralığındakiler beklentilerimi karşılamayacak gibi.

konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim.
  • Ace icin değmez baska telefon dusunmende yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.