Bildirim
Galaxy A30 mu Redmi Note 7 mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnceleme fırsatınız varsa bizzat inceleyin, yoksa fanboylar yüzünden kötü tercih yaparsınız ,Kendim A50 kullanıyorum, kamerası sadece sizi tatmin etmeyebilir ancak çok beklentiniz yoksa gayet yeterli , red mi note 7 nasıldır bilmiyorum ama ekranı samsung kadar kaliteli değil amoled ekran değilse tavsiye etmem gözleri çok yoruyor lcd tft olanlar, bunları göz önünde bulundurun.
Benim samsung tercihim ailem ve büyüklerimle ücretsiz görüntülü görüşme yapabilmek yoksa çok daha iyi tercihler var.
A serisinin diğer özellikleri kullanımı açısından tercih sebebi olabilir ancak dediğim gibi ya inceleme videoları ile ya da bizzat elden olmak üzere mutlaka inceleyerek alın zira ekranları arasında ciddi fark olabilir oldum olaaı sevemedim LCD LPSD ekranı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 1 Kasım 2019; 7:7:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- one ui7
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- a56 samsung
- one ui 7 alacak telefonlar
- samsung galaxy s25
- galaxy ai türkçe dil desteği
- samsung a35 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X