Şimdi Ara

Galaxy A30 mu Redmi Note 7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1500-1900 arası bir telefon bakıyorum. Galaxy A30 ve Redmi Note 7 buldum. Sizce hangisi tercih edilmeli? Başka model öneriniz varsa onu da yazarsanız sevinirim.

• İnceleme fırsatınız varsa bizzat inceleyin, yoksa fanboylar yüzünden kötü tercih yaparsınız ,Kendim A50 kullanıyorum, kamerası sadece sizi tatmin etmeyebilir ancak çok beklentiniz yoksa gayet yeterli , red mi note 7 nasıldır bilmiyorum ama ekranı samsung kadar kaliteli değil amoled ekran değilse tavsiye etmem gözleri çok yoruyor lcd tft olanlar, bunları göz önünde bulundurun.

Benim samsung tercihim ailem ve büyüklerimle ücretsiz görüntülü görüşme yapabilmek yoksa çok daha iyi tercihler var.

A serisinin diğer özellikleri kullanımı açısından tercih sebebi olabilir ancak dediğim gibi ya inceleme videoları ile ya da bizzat elden olmak üzere mutlaka inceleyerek alın zira ekranları arasında ciddi fark olabilir oldum olaaı sevemedim LCD LPSD ekranı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 1 Kasım 2019; 7:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realme 8 mi Redmi Note 10s mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.