Şimdi Ara

Galaxy A serisinin en güçlüleri: Samsung Galaxy A57 5G vs A56 5G (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15T ile A57 kıyaslanamaz. 15T'nin rakibi S25 FE. A57 bunların bir alt segmenti oluyor. Dolayısıyla cevap tabii ki 15T.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 26 Mart 2026; 10:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

33,000 bine xiaomi 15T almak su anda en mantıklısı gibi.

@gnsnc peki sana bişi soracağım, oyun oynamam tel ile, whatsapp telegram banka uygulamaları arada youtube falan filan bilirsin bu işler için kullanıyuorum ama neden telden oyun oynaması sevmiyorum ya da beceremiyorum.

12GB lik telefon alayım diyorum ama fiyatta 30,000 falan olsun şimdi oppo 15f var ama onunda işlemcisi düşük snapdragon 6, fiyatıda neredeyse 15T kadar.

Sen olsan 12 GB'lik ama guncel tabii hangi tel alırsın, mesela honor 400 var ama sanırım onda da 2 ay sonra 600 çıkar gibi.

Kral Reno 15f'e hiç bulaşma. Oppo istiyorsan az çıkıp ya da bazen indirime girerek 30 civarına düşen Reno 14 5G'yi düşünebilirsin. Büyük kaliteli içerik tüketebileceğin güzel bir ekran, yüksek hızlı şarj, görece güçlü donanım istiyorum ve güncelleme süresi önemli değil diyorsan; Hepsiburada satıcılı Realme GT 6T al geç derim. Xiaomi tarafında bu bütçede en mantıklısı 15T olur. Daha önce Samsung kullandım arayüzüne alışkınım, uzun süre güncelleme alsın diyorsan; S25 FE. Biraz param artsın bütçemden, sade, saf Android'e yakın arayüz denemek istiyorum diyorsan; 25'e Nothing Phone 3a Pro bakabilirsin. Acelem yok yeni gelecek cihazları bekleyebilirim diyorsan; ülkemize yakın zamanda gelmesi muhtemel Honor 600 modelinin fiyatını bir gör derim. Kendi isteklerine göre karar ver.

eyvallah bilgilendirme için.

12 gb ram ile gelirse 40 binden aşağı gelmez hatta geçer bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 26 Mart 2026; 12:4:44 >

Rica ederim

M51? M62?

M31S? A07?

6000-7000 mAh ulaşılamayacak bir sınır değil.

Gıcıklığına A33 ile 4 seneyi deviriyorum. ONEUI7 bir kabustu. Hem A33 hem Tab S9 FE için söyleyebilirim. 8. sürüm kötünün iyisi.

Onlar lipo ve li-ion. Eski Kalın cihazlar. A07 giris seviye ve o da silikon karbon değil. Yeni trend yeni nesil silikon karbon.. Silikon karbon olmadan o boyuta 5000 mah üstü sığdırmak güc cihaz kalın olur haydi yaptılar diyelim mesela 7000 mah maliyetli olur emek gerekir cinliler silikon karbon kullanıyor bu güclükleri kolayca aşıyorlar ama güvenli degil samsung'da 5000 mah takıntısı bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Mart 2026; 21:46:7 >

bende a35 var. one ui 8 yüklü. yalan söylemiyorum, chromea basıyorum chrome'u animasyon olmadan açıyor telefon 3-4 saniye donuyor kendine geliyor sonra. bazen klavye takılıyor. yazılım da o kadar iyi değil yani. her markanın yazılımında kusur var. one ui 6 iyiydi. 7den sonra bozdular. telefon daha çok şarjı bitmeye başladı 1.5 sene olmasına rağmen. telefon helio p35 işlemcilere döndü yemin ederim.

yeterli güvenliği alıyorlar. mesela silikon karbon bataryada iç yapıyı nano parçacıklarla güçlendiriyorlar 5-6 sene sonra şişmeyi önlemek için. ayrıca daha sıkı voltaj ve ısı kontorlü yapılıyor silikon karbon bataryalarda. lityum olsa da şişer fark etmez katı batarya olmadığı sürece şişme ithimali var. ileride katı bataryalara geçilince yine geçmeyecek samsung risk olmamasına rağmen çünkü maliyet fazla.

planli eskitme yapmislardir ondandir her guncellemeye atlarsan 4 - 5 guncelleme sonra bile telefon tospagaya doner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Mart 2026; 7:20:14 >

Sen öyle diyorsun ama Horror 400 konusunda 50 C pil sıcaklıgı ile SS paylaşıyorlar. Ben Samsung'da daha 34 c üstünü görmedim

Yani cihazı ev sokmam binayı yakar, termosifon gibi ısınıyor. Pil sıcaklıgı soc sıcaklıgı gibi değil 40 c üstü mesela 90 c ısınan islemci gibidir 50 c korkunc bir sıcaklık zaten o sıcaklıkta cihaz korumaya gecer 300ma'dan yüksek sarj etmez muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Mart 2026; 8:50:0 >

M51 ana konusunu açıp okuyabilirsiniz.

Samsung'un yaptığı en iyi orta segment model olarak ilan ediliyor kullanıcıları tarafından. Ki bence de haklı bir yargı.

Ki M serisinin bu şekilde devam etmesi gerekirdi. Madem A serisi tasarım tasarım kamera hoparlör diye kendini kısıtlıyor Samsung. M3X serisi 6000 mAh pili, M5X serisi de 7000 mAh pili ile segment pil gücü yüksek modelleri olarak kalmalıydı.

Onun yerine M serisi tarih oldu. Çoğu piyasaya gelmiyor M1X serisi harici artık.

M51 takoz gibi 5 yıl öncesinin cihazı sen anlattıgım seyi anlamadın galiba. Zarif ve modern bir cihaz icin silikon karbon şart 5000 mah gecmeisni istiyorsan silikon karbon kullanacaksın bu da henüz tam anlamıyla güvenli degil..

Note 7 patlama mevzusundan sonra Samsung cesaret edemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Mart 2026; 8:51:33 >

O halde ısınan verimsiz Exynos çipi ile zayıf pil kapasitesi sayesinde 3 hayırla uğurluyoruz.

Samsung pil işinde kendine güvenmedikçe bir LG gibi bir htc gibi piyasa yabancısı olarak kalacak. Bu iki markanın Samsung ile ortak yanı bir dönem global satış patlaması yaşayan markalar olmaları. Gelişime ayak uyduramayan her markanın kaderi de aynı olmuştur. Samsung, HUAWEI'nin ipinin çekilmesinden en çok fayda sağlayan marka oldu ama diğer Çinli üreticilerin önüne geçmek yerine yerinde saymayı tercih etti. MX departmanı zarar yazmak üzere. Çare olarak A57 ve A37 için o sevmediği Çinli TCL CSOT panellerine talep buyurmuş durumda. Samsung Display duruma itiraz da etse maliyet her şeyin önüne geçiyor.

Samsung'a bu saatten sonra zorluklar diliyorum. Çünkü kendi düşen ağlamaz.

Mongoose özel tasarım çekirdekten vazgeçip Qualcomm'a boyun eğdiler daha kötüsü Austin tasarım ekibini dağıttılar. Şimdi geri toplanacakmış. Bol çekirdekli referans CPU tasarımı Snapdragon Oryon ve Apple AXX serisi ile yarışamadı malum.

Saatte Tizen'den vazgeçip müşterileri iptal işletim sistemine mahkum etti. Bu arada ilk saati Android'den Tizen'e güncellemişliği var Samsung'un

En büyük rakibi Qualcomm'u problemli çip döküm süreci yüzünden elinden kaçırdı. Aynı şekilde Google da TSMC döküme geçti.

OneUI 8 ile OEM UNLOCK butonu kaldırıldı. 8.5 beta versiyonu ile download mode ekranı yerine boş ekran geldiğini gösteren kullanıcılar mevcıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 28 Mart 2026; 9:33:39 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Oneplus mı kaldı?

VideolardaOneplus'un Çin dışı operasyonlarını kademe kademe azaltacağına dair dedikodular yayılıyor.

ABD içinde 5 marka var zaten : Samsung, Oneplus, Nothing, Motorola ve Oneplus.

Carl Pei gibi bir lideri kaybedince başsız kaldılar. OxygenOS vazgeçmeleri ve Oppo altına tıpkı Realme gibi alt marka olmaları markanın makus talihini gösterdi.

Şimdi soru şu. Oppo mu ABD ve Avrupa pazarında OnePlus yerine geçecek yoksa BBK içine kapanıp Çin Asya markasına mı çevirecek Oppo ve alt markalarını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 28 Mart 2026; 9:38:52 >

Android 16 sayesinde Google ile ilgili her şeyden soğudum.

Firefox oldukça yeterli ve randımanlı. Librewolf da olabilir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.