Şimdi Ara

Galax GTX 980 SOC ilk izlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skor gayet iyi, zaten oc li 780 Ti 80 fps alıyor bu testde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun,güle güle kullanın. call of duty advanced warfare de test etme şansınız var mı?970 ler genelde zora geldiginde ses olayı var .yukarıda belirtmişsiniz ama kartın zora geldigi anlarda bu ses olayına bakarasanız daha sağlıklı olacak.
    RYZEN 5 5600X ** MSI B550 Tomahawk ** Trident Z argb 2x16=32gb 3600mhz cl16 ** Msi RTX 3060 Gaming Z ** Sandisk extreme 500 gb gen3 **James Donkey JD1000 PRO ** Thermaltake 1050 Watt Platinum ** Corsair h100i olatinum**Corsair Cristal 570X ** Asus TUF VG27BQ**MSi GK30**MSİ GM50**Steelseries Qck+
  • Arkadaşlar o kadar da farkı olan bir kart değil GTX 780 ile.Tabii ki performans üstünlüğü var ama GTX 780Ti'ın biraz yukarısında olan bir kart GTX 980. (GTX 780 - 780Ti modelleri 1200 Mhz ve üzeri GPU hızında iken)

Asıl Maxwell'lerin üst seviyeleri bu kartlar değil zaten bildiğiniz üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 19 Kasım 2014; 14:53:05 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Aradan 1 gün geçti ve Gtx 660 ımı Physx kartı olarak sisteme ilave ettim puanlamada heavende pek bişey değişmedi . xtreme tuner programını ancak yükledim ufak bi hız aşırtma ile test yaptım sonuçlar aşşağıda ..

Galax GTX 980 SOC ilk izlenimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 19 Kasım 2014; 22:35:38 >

• Sarsuk kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan..

ben daha çok gtx970 mağduru olarak bobin sesi varmı fanlarda ses varmı onu merak ediyorum

win 7 derecelendirmesi çalıştır çıkar ortaya hemen

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

ben daha çok gtx970 mağduru olarak bobin sesi varmı fanlarda ses varmı onu merak ediyorum

yok üstad kastım sistemi bayağı şükür o ses yok.
    .p
    şimdi oyun capture etmeye çalışıyorum elime yüzüme bulaştırdım hep

Orijinalden alıntı: Sarsuk

Aradan 1 gün geçti ve Gtx 660 ımı Physx kartı olarak sisteme ilave ettim puanlamada heavende pek bişey değişmedi . xtreme tuner programını ancak yükledim ufak bi hız aşırtma ile test yaptım sonuçlar aşşağıda ..

GTX660 ı boşuna PhysX kartı olarak takmayın, çünkü sadece PhysX oyunlarında işe yarayacaktır onun dışında %0 getirisi olur, eksi olarak ise işlemciniz x79 yada x99 çipsetine ait bir seri olmadığı için 2x 16x hızını kaldıramaz ve kartlar x8 x8 olarak çalışır buda az da olsa GTX980 nin performansını düşürecektir, ayrıca GTX660 ın boşda yakacağı elektriğe de yazık olur.

• B.M.W kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam hemen kaldırıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

yok üstad kastım sistemi bayağı şükür o ses yok.
    .p
    şimdi oyun capture etmeye çalışıyorum elime yüzüme bulaştırdım hep

ALLAH gönlüne göre versin kardeşim..

yani ses varmı bobin sesi

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    yok üstad yok gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 19 Kasım 2014; 22:34:25 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    üstad nasıl düzeltebilirim bende sayfanın en altından tam sürüme geç yapıp görüyorum mobildeyken.

üstad nasıl düzeltebilirim bende sayfanın en altından tam sürüme geç yapıp görüyorum mobildeyken.

Suan [simage2] seklinde gozukuyor linkler birde simage onlari [simage] seklinde değiştirirseniz duzelmesi lazim

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Yaptım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yaptım teşekkürler

Evet duzeldi hocam pm attim bide bakarmisiniz

• kartın ocli iken boost değerleri nedir oyunlarda nasıl bir power kullanımı var stok power yetiyormu
    (yani sabit hızda calışıyormu kart ısı yada power limitine takılıyormu demek istiyorum)

güç girişleri ve pcb yapısınında fotoğrafı olsaydı cok iyi olurdu.

bellekleri fazla ellememişşiniz genelde 2000 mhz ye cekiyorlar.
    Asus x570-E strix || Ryzen 5950x curve optimize || Corsair H115i Rgb Plat || 4x8gb G.SKILL Trident Z Neo Rgb DDR4 3800MHz C14 || Msi SuprimX 3080 ti || Samsung Pm981A 2tb || 3xWD BULE 8TB || 3X SEAGATE 4 TB || CORSAIR 680X RGB || Corsair RM850i 850w (80 Gold)
  • 3d mark 11 extreme
    3d mark 11 performance
    3d mark testi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.