Şimdi Ara

Galatasay'lı arkadaşlara Allah sabır versin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamı hala savunan tipler varsa akıl sağlıklarından şüphe ederim!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu takımın son durumuyla ilgili açık yüreklilikle konuştu. Melo'ya 20 Temmuz'a kadar süre verdiğini söyleyen Hamzaoğlu, Guidetti'yi düşünmediklerini belirtti. Mario Gomez'e talip olduklarını aktaran Hamzaoğlu, "Bonservisi için 9 milyon euro istediler, kendisi de 5 milyon euro istedi vazgeçtik" diye konuştu.

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Hamzaoğlu basın mensuplarıyla sohbet etti. Hamzaoğlu transfer gündemiyle ilgili sorulara açık yüreklilikle yanıt verdi.

Ülkesinden dönmeyeceğini bildiren Melo'nun durumuna bağlı olarak transferi şekillendireceklerini aktaran Hamzaoğlu, "Melo bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Kendisiyle konuştum, 20 Temmuz'a kadar süre verdim. Melo'ya 'Kararını ver. Bu süreye kadar kendine takım bulacaksan bul, geleceksen de artık 20'sinden itibaren aramızda ol' dedim. Melo bizim oyuncumuz. Gelip oynaması lazım. Bir yıl daha kontratı var. Bildiğimiz bir oyuncu. En azından ne alacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

Brezilyalı oyuncuya zaman vererek, kendisini kazanmak istediğini vurgulayan sarı-kırmızılı teknik adam, şöyle devam etti:

"Melo benim oyuncum ancak isteyerek gelmeli, mecburen değil. Kafası burada olmalı. Mecburen burada olan futbolcudan fayda göremem. Kendi koşarak gelmeli. O yüzden 20'sine kadar vaktim var. Gitmek istiyorsan tamam, git. Kapı sana açık ama bir bedeli var. 20'sine kadar ben sana süre tanıyorum. Gideceğin kulüp ile o zamana kadar anlaş. Yoksa buraya gelip hala 'ben gideceğim' deme. Bu olmaz. Bu güzel ortamın da havası bozulur."

Hamzaoğlu, Napoli forması giyen Türk asıllı İsviçreli oyuncu Gökhan İnler ile ilgili sorular üzerine, "Şu an Melo var elimizde" yanıtını verdi.

"JEM ÇOK CAZİP GELDİ"
    Sarı-kırmzılı takımın teknik direktörü, yeni transfer Jem Paul Karacan'ın cazip bir transfer olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, 26 yaşındaki oyuncu ile ilgili, "Jem, şanssız bir sakatlık geçirdi. Sonra iyileşti ve oynadı. Ben onu gördüğüm için istedim. Mukavelesinin bitmiş olması da cazip geldi. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen bir futbolcu" yorumunda bulundu.

"BİR TAKIM 11 SNEIJDER'DEN KURULMAZ"
    Forvet transferi yapmayı düşündüklerini dile getiren Hamza Hamzaoğlu, fiyatların yüksek olmasından şikayetçi oldu.

Basın mensuplarının Hollandalı golcü Klaas Jan Hundelaar sorusu ve forvet transferiyle ilgili ısrarlı soruları üzerine Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Forvet transferi düşünüyoruz fakat fiyatlar yükseğe çıkıyor. Guidetti'yi şu an düşünmüyoruz. Mario Gomez'i düşündük ama 9 milyon euro bonservis istediler, kendisi de yıllık 5 milyon euro net istedi. Ben de isterim yıldız alalım ama dengeler var. Sadece bir oyuncuyla maç kazanamam, takım olmamız lazım. Sabri'ye verilen ücret ve Jem transferi için eleştiriliyoruz. Bir takım 11 tane Sneijder'den kurulmaz. 28 tane üst düzey oyuncu alıp burada ne yapacağız? Hangisini oynatacağız? Takım olmaya çalışıyoruz. Kiralıklar, altyapıdan oyuncular burada. Kolej havasında çalışıyoruz, tıkır tıkır gidiyor. Aralarından birkaçını kazansak kötü mü olur?"

"KULÜBÜ DÜŞÜNMEK MECBURİYETİNDEYİZ"
    Genç teknik adam, sarı-kırmızılı kulübün mali yapısını da düşünmek zorunda olduklarını söyledi.

Yönetici Cüneyt Tanman'ın Sabri Sarıoğlu ile Maxi Pereira'yı kıyaslamasıyla ilgili sorular üzerine Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Aslında Sabri ile anlaşmayıp Maxi Pererira ile 2 katına anlaşsak daha iyi olurdu. İnsanlar bunu istiyor herhalde. Verelim 5 milyon avro, getirelim o zaman. Böyle davranıldığı için şimdi hareket edemiyoruz. Hiç borcumuz olmasaydı, 9 milyon avro verip Mario Gomez'i gururla getirseydik buraya. Kendi oyuncularımıza da daha fazla para verip onları mutlu etseydik. Mecburuz, biz bu kulübü düşünmek zorundayız. Antrenör olarak ben kendi kariyerimi düşüneceğime, yönetime 'İstiyorum ben bunu, alın' dedim. Almazlarsa 'Almadılar, ben ne yapayım?" derim. Bu mu doğru davranış?"

Fransa'nın Troyes Kulübü'nde oynayan ve anlaşmaya varılan Lionel Carole'ün ikinci kamp dönemine yetişeceğini aktaran Hamzaoğlu, "Carole'e Lille de talip. Ufak pürüzler var ve gidereceğiz. Carole bizim ileri dönük projemiz. En azından bizimle zaman geçirmiş olsun. Zamanı geldiğinde Alex'in yerine düşünebileceğimiz bir oyuncu. Çocuk bizi istiyor, ben onu biliyorum" ifadelerini kullandı.

Bir haftalık çalışma süresinde gözüne giren oyuncuların olduğunu ancak isim vermeyeceğini vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, "Gözüme giren isimler var ama doğru olmaz. Hepsinden memnunum. Örneğin Emre Can Coşkun 6 ay kiralık gitti, kendine güvenerek ve gelişerek geldi" diye konuştu.

Hamzaoğlu, transferi nedeniyle eleştirilerin yapıldığı Bilal Kısa'nın eleştirilerden olumsuz etkilendiğini aktararak, "Şu an baskı altında oynuyor. Antrenmanlardaki tavrı sosyal medyanın psikoloji üzerindeki etkisini gösteriyor. Oysa doğru davranışı yapması lazım. Tereddüt içinde oynayabiliyor" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı teknik adam, "Kiralık gidecek futbolcular kimler?" şeklindeki soru üzerine, kapta bulunan oğlu Ahmet Efe'yi kiralayacaklarını söyleyerek espri yaptı.
     Galatasay'lı arkadaşlara Allah sabır versin.

• Bu adamı çok yücelttiniz bu adam size birşey katmadı takım kendi kendine toparlandı çünkü gelen terimi adamı yiyosa toparlanmasın. denge dengeoğlu gram katkı yapmadı size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Bu hocanın ve yeni başkanın vizyonsuz oldugunu aylardır yazıyorum - atıyorlar. Biz Türk milleti balık hafızalıyız. Arsenali parçalıcaz deriz 4 yeriz.
    Yine yazacağım gerçekleri görmezden gelerek takıma iyilik yapmıyorsunuz arkadaşlar. Ekim de 4x4 de başlayınca uyanacaksınız ama çok geç olacak.

Süper vizyonlu aysal ve prandellisinide gördük. Arsenalden 4 yediğinde bu başkan ve bu t.dnin kurduğu kadromu vardı? Gerçekten balık hafızalısın. Adam enkazdan çifte kupa kaldıran bir takım yarattı. Sneijderi adamın üstüne attılar adam ona rağmen sneijderden maksimum verim aldı. Yerlileri zaten saymıyorum. Yasin gibi bir adam çıkardı.

4.yıldız alınırken ki adamın politikası neyse onu koruyor. Devre arası kimseyi almadı içimizdeki adamları kazanmamız lazım dedi ve bu sayede belki yıldızı olan mahalle topluluğu gibi oynayan bir takım değilde takım gibi oynayan bir takım yarattı. Bazı şeyler çok kolay gözüküyor size.

Fenerbahçe'nin bu kadar transfer yapmasının sebebi bir o kadarda oyuncu yollaması. Geçen sene onlarda transfer yapmadılar sadece Diegoyu almışlardı. Çünkü şampiyon takımı bozmak kumardır. Eksik bölgeleri kuvvetlendirirsin o ayrı ama Fener gibi 7-8 oyuncu transfer edemezsin.

Hamzaoğlu kendi prensipleri olan, elindeki malzemeden maksimumu çıkaran bir adam. Sizin süper vizyon Prandelli gibi Sneijderi ön libero oynatıp takıma hakaret eden biri değil. Varın siz sevmeyin, Hamzaoğlu duruşu olan, söylediğini yalamayan ve 5 kuruşun peşinde olmayan ADAM gibi ADAMDIR. Size bol vizyonlu günler bize böyle adamlar yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

Bu hocanın ve yeni başkanın vizyonsuz oldugunu aylardır yazıyorum - atıyorlar. Biz Türk milleti balık hafızalıyız. Arsenali parçalıcaz deriz 4 yeriz.
    Yine yazacağım gerçekleri görmezden gelerek takıma iyilik yapmıyorsunuz arkadaşlar. Ekim de 4x4 de başlayınca uyanacaksınız ama çok geç olacak.

Süper vizyonlu aysal ve prandellisinide gördük. Arsenalden 4 yediğinde bu başkan ve bu t.dnin kurduğu kadromu vardı? Gerçekten balık hafızalısın. Adam enkazdan çifte kupa kaldıran bir takım yarattı. Sneijderi adamın üstüne attılar adam ona rağmen sneijderden maksimum verim aldı. Yerlileri zaten saymıyorum. Yasin gibi bir adam çıkardı.

4.yıldız alınırken ki adamın politikası neyse onu koruyor. Devre arası kimseyi almadı içimizdeki adamları kazanmamız lazım dedi ve bu sayede belki yıldızı olan mahalle topluluğu gibi oynayan bir takım değilde takım gibi oynayan bir takım yarattı. Bazı şeyler çok kolay gözüküyor size.

Fenerbahçe'nin bu kadar transfer yapmasının sebebi bir o kadarda oyuncu yollaması. Geçen sene onlarda transfer yapmadılar sadece Diegoyu almışlardı. Çünkü şampiyon takımı bozmak kumardır. Eksik bölgeleri kuvvetlendirirsin o ayrı ama Fener gibi 7-8 oyuncu transfer edemezsin.

Hamzaoğlu kendi prensipleri olan, elindeki malzemeden maksimumu çıkaran bir adam. Sizin süper vizyon Prandelli gibi Sneijderi ön libero oynatıp takıma hakaret eden biri değil. Varın siz sevmeyin, Hamzaoğlu duruşu olan, söylediğini yalamayan ve 5 kuruşun peşinde olmayan ADAM gibi ADAMDIR. Size bol vizyonlu günler bize böyle adamlar yeter.

Abi önemli olan vizyon değil burda siz şampiyon bir takımsınız. Almanız gereken adamlar nerde aldıklarınız nerde? Takımda bir sürü para yiyen adam var onları temizleyemiyorsunuz. Şuanki yönetim size uygun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guard of Gondor

quote:

quote:

Abi önemli olan vizyon değil burda siz şampiyon bir takımsınız. Almanız gereken adamlar nerde aldıklarınız nerde? Takımda bir sürü para yiyen adam var onları temizleyemiyorsunuz. Şuanki yönetim size uygun değil.

İşte konuşurken biraz düşünerek konuşmak iyidir. O bir sürü para yiyen adamları kim almış Hamzaoğlumu aldı? Yarsuvat mı aldı? Podolski almamız gereken bir oyuncuydu alındı. İhtiyaç olan bölgeler yok mu tabii ki var transferler yapılmalı ki yapılacaktır ama kalkıpta Hamzaoğlunun sorumluluğunda olmayan geçmişte yapılan hataları onun üzerine yıkmak haksızlıktır, nankörlüktür.

• Gerçekten vizyonsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte konuşurken biraz düşünerek konuşmak iyidir. O bir sürü para yiyen adamları kim almış Hamzaoğlumu aldı? Yarsuvat mı aldı? Podolski almamız gereken bir oyuncuydu alındı. İhtiyaç olan bölgeler yok mu tabii ki var transferler yapılmalı ki yapılacaktır ama kalkıpta Hamzaoğlunun sorumluluğunda olmayan geçmişte yapılan hataları onun üzerine yıkmak haksızlıktır, nankörlüktür.

Bak seviyeyi düşürme düşünerek konuşmak vs. diye başkası aldıysa yeni gelenlerin onları temizlemesi gerekiyor. Bilal Kısa'yı aldınız , Sabri Sarıoğlu'na bir dünya para verdiniz. Ben Podolski ye bişey dedim mi bak bakalım? Ya siz şampiyon takımsınız anlamıyorsun heralde? Fenerbahçe şampiyon takım gibi iş yapıyor şuan kusura bakma sizin yönetimden dengeoğlundan bişey olmaz. Biliç'ten olurdu ama ondan olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45 tane oyuncu varken dahada üstüne almak değişik bir şey. Galatasaray'ın en büyük hatası işte burada. Gönder kardeşim yükü azalt. Sonra maaş yükün azalınca yap transferini. Bak biz gönderdik kim varsa. Çok para harcadık gibi görünüyor ama öyle değil. Giden adamların senelik/kalan sözleşme ücretlerini yeni gelenlere verdik. Revizyon dediğin böyle olur. Mevcut çöplerin üstüne yenisini atarsanız alttakiler kokmaya başlar.
  • kardeş karıştırmışsın. burda aysalı tartışmıyoruz. yoksa aysalın farkı yok bjk li demirörenden. demişsinki takım içindeki oyuncuları kazandı hoca. ya allah aşkına sabrinin, aydının, bilalin nesini kazanabilirsin?? şenol hoca beşiktaşta velinin, necipin nesini kazanabilir?
    bu konuda tartıştığımız avrupa da rezil olmamak. mevcut kadro ile cl de 2 maç oynarız sonra uefa kupasına gitmenin hesaplarını yaparız. şuan öyle düşük ptofil bi takımız uyanın artık. bruge braga 10 yılda bir gelir grubuna. yok öyle bi şans.
    yapılması gereken iyi transferler yapıp defansif takım savunmasını bilen bir sistem kurup cl de en azından gruptan çıkmak. biliç bjk ile avrupada bunu yaptı. bizde yapabiliriz diyordum. anladım ki hamza hoca ve akhisar zihniyeti ile zor.

bakın size 2014 de ki mesajı alıntıladım. 2016 da siz bu mesajı alıntılarsınız 4x4 lerden sonra.
    köyümüzün liginde fb gs sırayla şampiyon oluyo ve olacak ne fark eder..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hamza hoca anca yancı olur, ne yürek var nede arzu istek hırs, dünkü çocuk emre bile ona dayılanmaktan çekinmiyor.. efendiliğine eyvallah ama amaçsız ruhsuz iyi niyet dilekleriyle başarı gelmez.. geçen yılki şampiyonluğu rakiplerin mallığı ile şino&muslera ikilisinin ekstra performansına borçluyuz, umutu inatla sahada tutan basiretsiz hocaya değil.

• @Darkstrom aynen bende bunu anlatmaya çalışıyordum işte

@hotel california haklısın adamım bazı şeyleri görmek lazım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.