Şimdi Ara

GALATASARAYLI ÜNLÜLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
32.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: rsmx

quote:

Nuri Alço ve Coşkun da harbi Gsli.. Bu adamlar GS yöneticileri olsa nasıl olurdu acaba..

Senin gibi olurlardı xD

Benim gibi olsalardı heralde, İlk başta Nuri abimiz senin gazozuna ilaç katar, seni imha ederdi.. Coşkunda geri kalanı temizlerdi.. Bilirsin Nuri abimiz işi uzatır..Coşkun abimiz toplu imha eder..

Senin gazozuna çok atmışlar belli oluyor psikolijin bozulmuş git bi doktora görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Player

Tufan Ersoz: Basketbolcu bu adam zaten bizde oynuyor istersen gelmiş geçmiş tüm oyuncularımızı yazalım
    İyi ki varsın valla sen olmasan kime gülecez

Arkadaşım bizde oynayan herkes Galatasaraylımı?bİR Araştır Gs de oynayıp Gsli olmayanları..

• quote:

quote:

Tufan Ersoz: Basketbolcu bu adam zaten bizde oynuyor istersen gelmiş geçmiş tüm oyuncularımızı yazalım

Arkadaşım bizde oynayan herkes Galatasaraylımı?bİR Araştır Gs de oynayıp Gsli olmayanları..

Hmm o zaman Arda Turan fenerli,hakan şükür de öyle vs. vs. bu listeden öyle anlıyoruz

• quote:

quote:

quote:

Hmm o zaman Arda Turan fenerli,hakan şükür de öyle vs. vs. bu listeden öyle anlıyoruz

Arkadaşım zamanında Ergün Gürsoy abimiz yanılmıyorsam operasyon düzenlemeseydi,, Hakan Şükür fenerdeydi.. Selim SOYDAN anlatıp durur Hakan Şükürü nasıl elden kaçırdıklarını.. Arda Turan olayına gelince Arda yurt dışına giderse Türkiyeye döndüğünde Fenerde oynar Emre gibi.. Bak şimdiden heryerde Aziz Yıldırımı görünce yanına gitmeler felam....

• Kaldıki Sermet ŞÜKÜR de koyu bir FB lidir. Ama ozaman Hakan ŞÜKÜR kONUSUNDA müthiş bir operasyon yapmıştık. Tanju Çolak a yaptığımız gibi.. Selim ve Şadan heryerde anlatırlar... Ahhlar vahhlar içinde bu olayı..
  • quote:

Kaldıki Sermet ŞÜKÜR de koyu bir FB lidir. Ama ozaman Hakan ŞÜKÜR kONUSUNDA müthiş bir operasyon yapmıştık. Tanju Çolak a yaptığımız gibi.. Selim ve Şadan heryerde anlatırlar... Ahhlar vahhlar içinde bu olayı..

Ya bir şey diyeceğim ceza yiyeceğim demiyorum. arda emre değil bir kere bilip bilmeden konuşma.
  • Yarısı yalandır bence bunların..
  • quote:

quote:

Kaldıki Sermet ŞÜKÜR de koyu bir FB lidir. Ama ozaman Hakan ŞÜKÜR kONUSUNDA müthiş bir operasyon yapmıştık. Tanju Çolak a yaptığımız gibi.. Selim ve Şadan heryerde anlatırlar... Ahhlar vahhlar içinde bu olayı..

Ya bir şey diyeceğim ceza yiyeceğim demiyorum. arda emre değil bir kere bilip bilmeden konuşma.

Ya yürü git.. Sanki babasının oğlu... Oynar arkadaşım, neden oynamasın Bizim takım Avrupa dönüşünde emreye 2 lira teklif etti.. Fener 3,5 teklif etti emre orayı seçti.. Keza arda olayındada öyle arda yurt dışına gider ve dönerse bizim takım 1.5 lira fener 3 lira teklif ederse haliyle gider fenerde oynar.. Bırak demogojiyi..Yok oynamazmış felam.. Sana verseler o parayı sende oynarsın hesabı O yüzden kimse emreye felam kızmasın.. Profesyonellik bunu gerektirir...

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Yarısı yalandır bence bunların..

Sizlerden daha gerçektir...
  • SILA GENCOGLU O DA GALATASARALI ( TAŞ GİBİ HATUN )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Yarısı yalandır bence bunların..

Sizlerden daha gerçektir...

Tek gerçek var oda GALATASARAY.
  • quote:

RTL’de Milanlı futbolcu Kaka ile yapılmış bir röportaj:

-RTL: Evet Kaka Fenerbahçe’yi güzel bir oyunla yendiniz, neler söyleyeceksin?
    -Kaka: Evet çok zor olmadı aslında, kontrollü bir yapı sergiledik, sabrımızla beraber yenmeyi bildik.
    -RTL: Ama ilk başlarda oldukça tutuktunuz.
    -Kaka: Şunu söyleyebilirim ki Türk futbolunu Galatasaray’dan tanıyoruz, Açıkçası Fenerbahçe ile karşılaşacağımızı duyunca biraz çekindim çünkü Galatasaray inanılmaz futboluyla rakibe korku yaşatan bir takım, ama beklediğimiz gibi çıkmadı ve kazanmayı bildik. Teşekkürler.

Fenerbahçe’nin 2004-2005 Şampiyonlar Ligi Saraçoğlu stadyumunda Lyon’a 3-1 yenildiği maç sonrası fanatik bir Lyon taraftarıyla yapılmış röportaj(taraftar oldukça sarhoş)

-Muhabir: Çok dağıtmışsınız kendinizi
    -Taraftar: Evet çok mutluyuz, hadlerini bildirdik onlara. Aslında beklediğimiz bir sonuçtu. Fenerbahçe nin bir Türk takımı olduğunu duyunca çok sevindim, Lyon’un onları ezip geçeceğini biliyordum.
    -Muhabir: Neden?
    -Taraftar: Büyütülecek bir futbolları olmadığını çok iyi biliyorum, o yüzden çok endişelenmedim şahsen
    -Muhabir: Ama Galatasaray da bir Türk takımı.
    -Taraftar: Gerçekten mi?
    -Muhabir : Evet
    -Taraftar: Ooo, çok özür dilerim. Ben Galatasaray’ın Türk takımı olduğunu bilmiyordum. Kimse de söylemedi. Türklerden özür diliyorum..

Türk muhabir: İtalya sokaklarında yürürken. Fenerbahçe formalı bir kız görür ve hemen yanına yaklaşır.

-Muhabir: Merhaba Türkiyeden?
    -Kız: hayır ben İtalyanım
    -Muhabir:Öyle mi? İsminiz?
    -Kız: Anitta
    -Muhabir: Üzerinizde Fenerbahçe forması var, hayranı mısınız?
    -Kız: hayır Fenerbahçeyi tanımıyorum, erkek arkadaşım bir Türk. Fenerbahçe fanatiği, onun hediyesi bu, o yüzden giyiyorum. Ben Inter fanatiğiyim
    -Muhabir: Futbolla iç içesiniz yani
    -Kız: Evet ben tam bir futbol delisiyim.
    -Muhabir: Erkek arkadaşınız da Türk ama Türkiye futboluyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsunuz.
    -Kız: hayır ben öyle bir şey demedim. Galatasaray’ı çok iyi biliyorum, gerçekten en iyilerden, ayrıca Hakan Şükür… çok iyi bir futbolu var

Son olarak 2006 dünya kupasında muhabir İngiliz üç manitaya yaklaşıyor:

-Muhabir: Neden burada dikiliyorsunuz?
    -Kızın biri: Maça giremedik mecburen burada dikiliyoruz
    -Öteki kız: Siz hangi ülkedensiniz?
    -Muhabir: Türkiye
    -Kızlar hep bir ağızdan: Vooooov. Galatasaraaaaay, Hakan Şüküüüüür…

Bunları La Fontaine mi yazmış?

Lanet olsun gerçekten iyi deneme

• quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

quote:

-Kaka: Evet çok zor olmadı aslında, kontrollü bir yapı sergiledik, sabrımızla beraber yenmeyi bildik.
    -Kaka: Şunu söyleyebilirim ki Türk futbolunu Galatasaray’dan tanıyoruz, Açıkçası Fenerbahçe ile karşılaşacağımızı duyunca biraz çekindim çünkü Galatasaray inanılmaz futboluyla rakibe korku yaşatan bir takım, ama beklediğimiz gibi çıkmadı ve kazanmayı bildik. Teşekkürler.

Fenerbahçe’nin 2004-2005 Şampiyonlar Ligi Saraçoğlu stadyumunda Lyon’a 3-1 yenildiği maç sonrası fanatik bir Lyon taraftarıyla yapılmış röportaj(taraftar oldukça sarhoş)

-Taraftar: Evet çok mutluyuz, hadlerini bildirdik onlara. Aslında beklediğimiz bir sonuçtu. Fenerbahçe nin bir Türk takımı olduğunu duyunca çok sevindim, Lyon’un onları ezip geçeceğini biliyordum.
    -Taraftar: Büyütülecek bir futbolları olmadığını çok iyi biliyorum, o yüzden çok endişelenmedim şahsen
    -Taraftar: Ooo, çok özür dilerim. Ben Galatasaray’ın Türk takımı olduğunu bilmiyordum. Kimse de söylemedi. Türklerden özür diliyorum..

Türk muhabir: İtalya sokaklarında yürürken. Fenerbahçe formalı bir kız görür ve hemen yanına yaklaşır.

-Kız: hayır Fenerbahçeyi tanımıyorum, erkek arkadaşım bir Türk. Fenerbahçe fanatiği, onun hediyesi bu, o yüzden giyiyorum. Ben Inter fanatiğiyim
    -Muhabir: Erkek arkadaşınız da Türk ama Türkiye futboluyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsunuz.
    -Kız: hayır ben öyle bir şey demedim. Galatasaray’ı çok iyi biliyorum, gerçekten en iyilerden, ayrıca Hakan Şükür… çok iyi bir futbolu var

Bunları La Fontaine mi yazmış?

Lanet olsun gerçekten iyi deneme

Bunları addlemeyi unutmuşsun

Dünyanın en ünlü trash metal gruplarından biri olan Megadeth’in lideri ve vokalisti olan Dave Mustaine ile (İstanbul Konseri sonrası)yapılmış röportajdan alıntı:
    . -Mustaine:İstanbul inanılmaz bir şehir. Çok önceden Türkiye denince sadece Galatasaray aklıma geliyordu. Ama şimdi sizi daha yakından tanıyorum. Burayı hiç unutmayacağım, özellikle Türk kahvesini ve tarihi eserlerini..
    -Akın : Demek futbolla da ilgileniyorsunuz
    -Mustaine: Elbette futbolu severim
    -Akın : Galatasaray haricinde Türk futboluyla ilgili bir şey biliyor musunuz? Ya da tanıdığınız futbolcularımız var mı?
    -Mustaine: Son dünya kupasında çok iyi iş başardınız. Üçüncü olmak kolay değil. Futbolunuz gerçekten çok ateşli ve de taraftarlarınız. Başka kulüp ismi bilmiyorum ama Hakan Şükür, Hasan Şaş onları da tanıyorum.

Birkaç ay önce skandallar patlak vermemişken dünya kupası ve şampiyonlar ligi üzerine Corriere Della Sport’un Alessandro Del Piero ile yapılmış bir röportaj:

-CDS: Temponuz hiç düşmeyecek. Dünya kupasından sonra sırada Şampiyonlar Ligi sınavı var.
    -Del Piero :Evet, ama bu bizim ne kadar başarılı bir takım olduğumuzu gösterir.
    -CDS: Peki bu şampiyonada hangi takımlarla karşılaşmak istemezdiniz.
    -Del Piero : Real Madrid, Manchester United ve Galatasaray. Stilleri ve taraftarlarıyla gerçekten rakibe şans tanımıyorlar.

Mark Viduka ile UEFA kupası elemeleri sonrası yapılmış bir röportaj:

-Nancen: Çok zor bir sınavdı ve Galatasaray’ın sizi elemesiyle büyük tepkiler aldınız.
    -Viduka: Bunu basit bir işmiş gibi görmeyin. İnanın bana elimizden gelenin en iyisini yaptık ama gördük ki, Galatasaray daha iyisini yapabiliyormuş
    -Nancen: Bir deplasman takımı olarak sizce Ali Sami Yen’deki fark neydi?
    -Viduka: Orası sanıldığı gibi çok büyük bir stadyum değil. Ama taraftarları öyle ateşli ki sanki yüzbinlerce insanın önünde oynuyormuş gibi hissediyorsunuz kendinizi, ve topu ayağınıza aldığınız zaman resmen titriyorsunuz, Galatasaray’ın oyun stili gerçekten kalite kokuyor.

• Albert II: Monaco Prensi

Bende bunu anlamadım Monaco prensi Monaco lu değilmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Dave Mustaine

BU CEVAP SANA KAPAK OLSUN:

Dünyanın en ünlü trash metal gruplarından biri olan Megadeth’in lideri ve vokalisti olan Dave Mustaine ile (İstanbul Konseri sonrası)yapılmış röportajdan alıntı:
    Kaynak : yorumla.net - Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz... -Mustaine:İstanbul inanılmaz bir şehir. Çok önceden Türkiye denince sadece Galatasaray aklıma geliyordu. Ama şimdi sizi daha yakından tanıyorum. Burayı hiç unutmayacağım, özellikle Türk kahvesini ve tarihi eserlerini..
    -Akın : Demek futbolla da ilgileniyorsunuz
    -Mustaine: Elbette futbolu severim
    -Akın : Galatasaray haricinde Türk futboluyla ilgili bir şey biliyor musunuz? Ya da tanıdığınız futbolcularımız var mı?
    -Mustaine: Son dünya kupasında çok iyi iş başardınız. Üçüncü olmak kolay değil. Futbolunuz gerçekten çok ateşli ve de taraftarlarınız. Başka kulüp ismi bilmiyorum ama Hakan Şükür, Hasan Şaş onları da tanıyorum.

Birkaç ay önce skandallar patlak vermemişken dünya kupası ve şampiyonlar ligi üzerine Corriere Della Sport’un Alessandro Del Piero ile yapılmış bir röportaj:

-CDS: Temponuz hiç düşmeyecek. Dünya kupasından sonra sırada Şampiyonlar Ligi sınavı var.
    -Del Piero :Evet, ama bu bizim ne kadar başarılı bir takım olduğumuzu gösterir.
    -CDS: Peki bu şampiyonada hangi takımlarla karşılaşmak istemezdiniz.
    -Del Piero : Real Madrid, Manchester United ve Galatasaray. Stilleri ve taraftarlarıyla gerçekten rakibe şans tanımıyorlar.

Mark Viduka ile UEFA kupası elemeleri sonrası yapılmış bir röportaj:

-Nancen: Çok zor bir sınavdı ve Galatasaray’ın sizi elemesiyle büyük tepkiler aldınız.
    -Viduka: Bunu basit bir işmiş gibi görmeyin. İnanın bana elimizden gelenin en iyisini yaptık ama gördük ki, Galatasaray daha iyisini yapabiliyormuş
    -Nancen: Bir deplasman takımı olarak sizce Ali Sami Yen’deki fark neydi?
    -Viduka: Orası sanıldığı gibi çok büyük bir stadyum değil. Ama taraftarları öyle ateşli ki sanki yüzbinlerce insanın önünde oynuyormuş gibi hissediyorsunuz kendinizi, ve topu ayağınıza aldığınız zaman resmen titriyorsunuz, Galatasaray’ın oyun stili gerçekten kalite kokuyor.

Bana niye kapak olsun ki. Ben yazılana güldüm. Ayrıca orda Dave Mustaine " ben de galatasaraylıyım " mı demiş ? Ne oldu şimdi başın göğe mi erdi bu röportajı koyarak ? Şunlarla egonu tatmin ediyorsun ya. Başka bişey demeye gerek yok.

• Engin Koç: Manken Vaybe Nuri Alço, Coşkun, Yıldo, Arto tüm koparmışlar bizde
  • Bu arada Engin Koçu bilmeyenler için Adamın yeni ve eski hali..

GALATASARAYLI ÜNLÜLER
  • quote:

quote:

quote:

Ya yürü git.. Sanki babasının oğlu... Oynar arkadaşım, neden oynamasın Bizim takım Avrupa dönüşünde emreye 2 lira teklif etti.. Fener 3,5 teklif etti emre orayı seçti.. Keza arda olayındada öyle arda yurt dışına gider ve dönerse bizim takım 1.5 lira fener 3 lira teklif ederse haliyle gider fenerde oynar.. Bırak demogojiyi..Yok oynamazmış felam.. Sana verseler o parayı sende oynarsın hesabı O yüzden kimse emreye felam kızmasın.. Profesyonellik bunu gerektirir...

emre zaten fenerliydi arda ise galatasarylı boş boş konuşma zamanı gelince göreceğiz

• Halil & Hamit Altıntop kardeşlerden biri FB biri GS. Milli Takıma ilk seçildikleri sene ikisinin adı Türk takımlarına transfer olacak diye geçiyordu. İkisi ile kamp sırasında söyleşi yapıldı. O söyleşiyi TV de izledim o yüzden net bilgi olarak yazıyorum

Behsat Uygur yazmış. Uygur kardeşlerden biri Fenerbahçeli biri Beşiktaşlı

Listeyi yazan arkadaş ünlü olarak bildiği kimler varsa kafadan GS taraftarı diye liste yapıp yayınlamış.

Daniel Radcliffe: “Harry Potter yazmış. Bunu gülerim.

Huseyin Beşok yazmış. Fenerbahçeli kendisi.

Lenard Johansson: Eski UEFA Başkanı. Bunu gülerim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.