Şimdi Ara

Galatasarayın Gidişatı Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu elimizdeki takımla Herhangi bir kupa alabilirmiyiz sizce ?

• bu takım çok daha kötü kadrolu günlerde bağıra bağıra şampiyon oldu.. oyuncuların giydikleri formanın değerini anlamaları yeterli
  • çok üzüyor bu aralar takım bizi. Fakat şu armanın hakkını vermeleri gerek .
  • 4-2-3-1 diyorum daha bişey demiyorum...

ufuk

sabri neill servet h.balta
    elano m.sarp
    pino arda kewell
    baros
  • quote:

Orijinalden alıntı: duruX

bu takım çok daha kötü kadrolu günlerde bağıra bağıra şampiyon oldu.. oyuncuların giydikleri formanın değerini anlamaları yeterli

kesinlikle katılıyorum.

ben gidişatı uzun vadede çok kötü bulmuyorum fakat bu sezonu kaybedilmiş olarak görüyorum geçen sene yönetim taraftarı mutlu etti onca transfer yaptıda noldu anlaşılan bu sene farklı bir strateji izlenecek.

diğer yönlerden bakacak olursak yeni bir kurumsal yapılanma başladı, yeni stad yapıldı mali kaynaklar güçlendirildi, ve emin olunki diğer 3 büyüklere göre kadro olarak geri kalsakta diğer bir çok yönden üstünüz.

sadece sabır diyorum unutmayın geçen sene biz neydik beşiktaş neydi bu sene durumlar ney burası Türkiye her an herşey olabilir.

• ne kupası 3.filan olalım diye dua ediyorum ben.
  • Sorun iletişim problemi gibi görülüyor şu anda. Teknik heyet ayrı bir problem, yönetim ayrı bir problem. Sanki Rijkaard ben paramı alıyorum Galatasaray umrunda değil gibi davranıyor. Kimyası bozulmuş bu takımın, o yüzden hangi sistem olursa olsun bu Rijkaard gitmediği sürece Galatasaray'ın düzelmesi zor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geride ki problemler halledilirse Galatasaray'ın sakatlıklar dışında problemi yok. Sabri iyileşip, Hakan Balta ve Servet form tutarsa hiçbir problemimiz kalmaz. Sakatlıklar olmasın şuan yapılacak 2 transfere bile ihtiyaç kalmaz. Şuanda kadromuz gayet yeterli fakat sakatlıklar ve oyuncuların formsuzluğu bizi çok kötü etkiliyor.
  • kötü
  • Mehmet Batdal'da yokmuş bugün..baros sakatlansa
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegai17

4-2-3-1 diyorum daha bişey demiyorum...

ufuk

elano m.sarp
    pino arda kewell
    baros

sabri elano kewell pino sakat. yoksa heralde bu düzende oynatmaz rijkaard. yani o kadar da olmaz heralde
  • Başta çıktığımız yoldan saptık.

Rijkaard ile bir yola çıkmıştık, doğru yolu bulmak için gerekenleri (transferleri) yapamadık.

Şimdi son yol ayrımına geldik, doğru yoldan gidersek mevcut şartlarda en iyi yola girebiliriz.

Bundan sonra ne yapılırsa yapılsn ilk başta gidilmek istenen yola gidemeyiz.
  • Defansı izleyince acınası bir hale geldiğimizi görüyorum . Hele kalecinin yaptığı hataları görünce Bi diyorum Teffarel vardı adam varını yoğunu ortaya döktü.Resmen Galatasaray aşkıyla yanıp tutuşan şimdikine bir bakın resmen gol yemek için elinden geleni yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: pegai17

4-2-3-1 diyorum daha bişey demiyorum...

ufuk

elano m.sarp
    pino arda kewell
    baros

sabri elano kewell pino sakat. yoksa heralde bu düzende oynatmaz rijkaard. yani o kadar da olmaz heralde

hepsi sağlam olsa bile bu şekilde oynatmaz...adam takmış 4-3-3 e maç içindeki tek varyasyon kanatlardaki oyuncuların yer değiştirmesi. yaw oyun sıkışınca bi B planı olmazmı bi takımın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Geride ki problemler halledilirse Galatasaray'ın sakatlıklar dışında problemi yok. Sabri iyileşip, Hakan Balta ve Servet form tutarsa hiçbir problemimiz kalmaz. Sakatlıklar olmasın şuan yapılacak 2 transfere bile ihtiyaç kalmaz. Şuanda kadromuz gayet yeterli fakat sakatlıklar ve oyuncuların formsuzluğu bizi çok kötü etkiliyor.

genelde söylediklerine katılırım ancak bu sefer farklı düşünüyoruz demekki ... galatasarayın minimum 4 oyuncu alması durumunda kadromusunun elle tutulur hale geleceğini düşünüyorum .... hakan balta sabri servet galatasarayda yedek bile olmamalı bence... milli takımda oynuyor olmaları benim için hiçbir anlam ifade etmiyor ... mustafa sarp ayhan barışa ise galatasaray forması bile satılmamalı .... geri 6 lıdan fena değil dediğim sadece neil var oda süper falan değil .. idare eder .... ileri hattımız çok iyi.. kalecimiz çok kötü ... bence bu kadro ile 4. lük başarıdır .....kupa falan mümkün değil ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.