Şimdi Ara

Galatasarayda Gözüme Giren Tek Oyuncu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Engin Baytardır nedenini merak edenlerde maç sonundaki açıklamalarını izlesin adamın

• Engin Baytar Fenerbahçe'de diyebilir miyiz?
  • selçuku unutmamak lazim. zannediyorum korner atarken atilan cakmaği hakeme götürmek yerine gizlice arkasina attı. güzel davranıştı
  • Maç sonu açıklamalara takılmamak lazım. O hırsla her futbolcu rakip taraftarın hoşuna gitmeyecek açıklamalar yapabilir.

Biz şampiyon olsaydık Allah bilir Galatasaraylı futbolcular staddan çıkana kadar ne eziyetler yapacaktık.

Pazartesinden sonra şampiyonluk unutulur o zamana kadarda sevinmek hakları.

İki tarafıda tebrik etmek en doğrusu.
  • Futbolunu falan bilmem de adamlık olarak Galatasaray'da günü kurtaran isim Elmander'di. Ben bu adamın hiçbir pisliğini görmedim. O kadar yatana rağmen, bu adam iyi niyetle mücadele ediyor. Bir Melo'ya Eboue'ye Engin'e bakın bir de bu adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Maç sonu açıklamalara takılmamak lazım. O hırsla her futbolcu rakip taraftarın hoşuna gitmeyecek açıklamalar yapabilir.

Biz şampiyon olsaydık Allah bilir Galatasaraylı futbolcular staddan çıkana kadar ne eziyetler yapacaktık.

Pazartesinden sonra şampiyonluk unutulur o zamana kadarda sevinmek hakları.

İki tarafıda tebrik etmek en doğrusu.

yok bizi baya övdüde o yüzden söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Bernabeu

Futbolunu falan bilmem de adamlık olarak Galatasaray'da günü kurtaran isim Elmander'di. Ben bu adamın hiçbir pisliğini görmedim. O kadar yatana rağmen, bu adam iyi niyetle mücadele ediyor. Bir Melo'ya Eboue'ye Engin'e bakın bir de bu adama

Elmanderin sakatlandığı pozusyonda tam ne yatıyosun sana yakışıyor mu diyecektim ki adam gercekten sakatlanmış...

Doğru düzgün adam Elmander keşke Fenere alsaydık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.