Engin Baytardır nedenini merak edenlerde maç sonundaki açıklamalarını izlesin adamın
Engin Baytar Fenerbahçe'de diyebilir miyiz?
selçuku unutmamak lazim. zannediyorum korner atarken atilan cakmaği hakeme götürmek yerine gizlice arkasina attı. güzel davranıştı
Maç sonu açıklamalara takılmamak lazım. O hırsla her futbolcu rakip taraftarın hoşuna gitmeyecek açıklamalar yapabilir.
Biz şampiyon olsaydık Allah bilir Galatasaraylı futbolcular staddan çıkana kadar ne eziyetler yapacaktık.
Pazartesinden sonra şampiyonluk unutulur o zamana kadarda sevinmek hakları.
İki tarafıda tebrik etmek en doğrusu.
Futbolunu falan bilmem de adamlık olarak Galatasaray'da günü kurtaran isim Elmander'di. Ben bu adamın hiçbir pisliğini görmedim. O kadar yatana rağmen, bu adam iyi niyetle mücadele ediyor. Bir Melo'ya Eboue'ye Engin'e bakın bir de bu adama
quote:
Orijinalden alıntı: yyusa
Maç sonu açıklamalara takılmamak lazım. O hırsla her futbolcu rakip taraftarın hoşuna gitmeyecek açıklamalar yapabilir.
Biz şampiyon olsaydık Allah bilir Galatasaraylı futbolcular staddan çıkana kadar ne eziyetler yapacaktık.
Pazartesinden sonra şampiyonluk unutulur o zamana kadarda sevinmek hakları.
İki tarafıda tebrik etmek en doğrusu.
yok bizi baya övdüde o yüzden söyledim
quote:
Orijinalden alıntı: Santiago Bernabeu
Futbolunu falan bilmem de adamlık olarak Galatasaray'da günü kurtaran isim Elmander'di. Ben bu adamın hiçbir pisliğini görmedim. O kadar yatana rağmen, bu adam iyi niyetle mücadele ediyor. Bir Melo'ya Eboue'ye Engin'e bakın bir de bu adama
Elmanderin sakatlandığı pozusyonda tam ne yatıyosun sana yakışıyor mu diyecektim ki adam gercekten sakatlanmış...
Doğru düzgün adam Elmander keşke Fenere alsaydık...