Şimdi Ara

GALATASARAY YARI FİNAL OYNADI! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
22.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

quote:

Orjinalden alıntı: onbes

Evet o senelerde nal topladık,
    doğrudur.

Haklısınız.

Şimdi o nallar geri kjoyduk siz topluyorsunuz.

selamlar

Ya ben böle bir insan ilk defa görüyorum

Adam gelmiş gs forumuna milletin yazdığı mesajdan alıntı yapıyor altına " muhaha , O_o vs... " gibi böle anlamsızca boş boş smileyliler koyuo... tmm arkadaşım sen alıntılarını yapmaya devam et ama futboldan anlamıyorsun onu bir sölemek istedim.. ikinciside bari güzel alıntı yapıyorsun git fb nin bölümüne orda kendi kendine ne alıntı yapıyorsan yap nedir bu ya?Bir türlü anlam veremiorm...
    UEFA kupası almış , süper kupa vs.. avrupada böle başarılara imza atmış ... başarılarını alt alta koyduğumuz zaman okumaya bile insanın üşeneceği bir takımı sen daha ömründe ilk defa avrupada bir başarı almış takımla nası aynı kefeye koyuorsun?Hadi koydun bari boş boş smiley filan koyma.. milletin yazısını alıpta altına Oo, muhaha gibi hiç bir anlam ifade etmeyen yazılar yazma senden rica ediyorum...Hadi yok ben devam edecem diyorsanda bari gs bölümlerine atlama hocam nolur

Konuya gelincede fb li arkadaşları görüorm işte siz önceden ii diniz ama şimdi biz daha iisini yapıorz gibi cümleler kuruolar bunlarıda büyük bir hayret içerisinde takip ediormBiz 2 tane kupayı alıp koymuşuz müzeye?Sizde alın gelin o zaman tartışalım?Şimdi herkez büyüğünü küçüğünü bilsin .. öle daha elinde kupa olmadan gelcen buraya biz daha ii sini yapıorz gibi deli saçması şeyleri buraya yazacaksın?Tekrar sölüorm... şampiyonlar ligi finalini bi görün?Uefa finalini bi görün?Bakın kupa alın filan demiorm o kadar imkansız şeyleri sizden beklemiorm...Sadece bunları bi yapın ondan sonra gelin

İşte senin gibi fb liler yüzünden ben fb nin bir avrupa maçında fb yi tutamıorm?adam büyüğünü tanımıo?onu bırak saygı duymadan burda biz daha iyiyiz die konuşabilio?Şimdi ben nası bu adamları destekliyeyim?Ondan sonrada çıkarlar vatan hainleri yok Chealsea yi destekliolar filan derler?
    Şimdi aynen bu msj ıda alıp altına muhaha yazarsan sevinirim4 bin civarı msj ın görünüo(yanlış olabilir) onları nasıl aldığını şimdi gerçekten anladım

Saygılar...

• FenerBahçenin Yendiği Büyük Takımları Sayabilecek Varmı?

Orjinalden alıntı: lordnes

FenerBahçenin Yendiği Büyük Takımları Sayabilecek Varmı?

Şimdi biri çıkar sana Fake you yazsa hoşuna gider mi ?

Orjinalden alıntı: lordnes

FenerBahçenin Yendiği Büyük Takımları Sayabilecek Varmı?

Partizan ı kadıkoy çimlerine gömdüler
    Randersıda aynı şekilde yendiler
    Sigma yi evlerinde yendiler ama deplasmanda 7 yediler şansızlık işte
    MKA torshawn a kadıköyü dar ettiler
    Anderlechti eze eze yendiler
    Schalkeyi az kalsın yeniyolardı
    Emirates de arsenal ellerinden zor kurturldu fener o maçda tek kale oynuyodu arsenal şanslı biçimde berabere kaldı
    Kadıkoyde hakem arsenale 5 penalti verdi o maçı hakem yüzünden 2-5 kaybettiler
    Porto 1 elle diğeri offside la gol atıp kadıkoyde feneri balıyla yendi
    Bugun hakem kural hatasi yapti, fenerin uefaya gitmesi lazımdı çünkü geçen sene çeyrek final oynamişti halbuki bu kuralı görmezden geldiler.

ne şansız takımmış fener yaw

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.