Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ *whatsapp grubu kuruyoruz* 2016 Girişliler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agamzerd

Öncelikle güzel bi okuldayız arkadaşlar ve emin olun öğrenciye değer veriyorlar,ben ilk onu hissettim.Çok tatlı bir hoca Menent Savaş bölümü tanıttı.Kendisi de gsüden mezun.Çift anadal imkanı sadece iletişim dakültesiyle var ama üniversite fransızca olduğu için gerçekten zor be ben boun a gittiğimde koray çalışkana da bu soruyu sordum, genelde iş alınlarında çit dal yandal değil yüksek lisansa,kaç dil bildiğine baktıklarını,çirf dalın kaliteli üniversitelerde çok da gerekli olmadığunı söyledi.Evet üniversitenin yurdu yok,küçük bir kampüs,kulüpler de çok dazla değil ama gerçekten harika bir boğaz manzarası var ve bu okul artık bizim okulumuz ve gsü eğer yirmi yıl gibi bir geçmişle tüm bölümlerde ilk beş içindeyse zaten kaliteyi belli ediyor ve kulüpler olsun,faaliyetler olsun destek büyğk,katılmak bizim elimizde☺ Erasmus imkanı çok fazla hatta sanırım oran olarak en çok yurtdışına yollayan okul.Ui de üçüncü dil zorunlu,istediğimiz dili seçebiliyormuşuz.Ve yurtdışında atıyorum Portekiz'e gitmek istedin,sırf senin için kontenjan açıyorlarmış.Yani sen okula değil okul sana göre hareket ediyor.Her sene kendilerini yenilediklerini, daha iyiyi hedeflediklerini söyledi.Ve hem özel sektörde hem devlet de çok güzel yerlere gelmiş insanlardan bahsetti.Son olarak da çok kaliteli hocalar var.Aklıma gelenler bunlar.Umarım yardımcı olmuşumdur ☺

Gençler gs iktisattayım sonuncu girmişim beni de bi aydınlatın :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beatlequiet kullanıcısına yanıt
    Sonuncu girdiğini nereden biliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: serenatay

bende uluslararası ilişkiler kazandım sevinelim mi üzülelim mi hocam herhalde birinci girdiniz okula :D

Oo ikiniz adina da hayirlisi olsun o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takanze kullanıcısına yanıt
    Insallah senin icin de en hayirlisi olur. Bounu kazanmissin, cok tebrik ediyorum.

• Crescentleap kullanıcısına yanıt
    Psikolojinin yandan yemis hali olan pdryi kazandim 😭 hayirlisi olmustur umarim

• takanze kullanıcısına yanıt
    Insallah cok mutlu olursun hocam. Hayirlisi hakkimizda...

• quote:

Orijinalden alıntı: beliefisabeautifularmor

Sonuncu girdiğini nereden biliyorsun?

Taban puan benim puanim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın cezaları galatasarayı kazanmış

• JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Kırıcı olmuş

• Arkadaşlar size tavsiyem ilk dönem günü gününe çalışıp tekrar etmeni Fransızcayı. En kritik zaman ilk dönem. Günden güne çok hızlı ilerleniyor, ipin ucu kaçınca da çok sorun oluyor. Biliyorum stresli bir sene atlattınız ama ilk dönem çok çalışın

• Whatsapp grubu kuruldu. Unuttuğumuz birileri varsa ulaşın.

• Hala görüp katılanlar oluyor, bir kere daha uplayalım.

• Konunun sahibi arkadaş whatsapp'a davet etti, bazı nedenlerden dolayı katılamadım. Size yardımcı olan biri çıkmış sanırım. Onun bilmediği benim bildiğim bazı şeyler vardır belki okulla ilgili özel/genel her şey sorabilirsiniz ister buradan ister pm'den.
  • beliefisabeautifularmor B kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.