Şimdi Ara

Galatasaray taktik arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben Galatasaray'ı çalıştırıyorum ilk sene bitmek üzere 3 maç kaldı liderle 1 puan fark var neyse öyle böyle geçti ama bir türlü uygun taktiği bulamadım evimizde güzel oynuyoruz deplasmanda galibiyet yok mesela son 7 maçtır deplasmandan galip gelmedik evimizde 5 maçın 4ü galibiyet 1i beraberlik sorunu çözemedim ya taktikte sıkıntı ya oyuncularda ya antrenörlerde ama sezon sonu hepsini yeniliycem kadrodada rotasyona gidicem bu yüzden takıma yeni bir taktik adapte etmek istiyorum bildiğiniz güzel hücum taktikleri varsa paylaşırmısınız ve bu deplasman olayı neden olduğunu bilen biri açıklayabilir mi lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracacar -- 30 Temmuz 2014; 4:33:16 >

• Maçlardaki duruma göre ayarla. Deplasman da defans, evinde ise rakibe göre hücum odaklı oyna.
  • oyunu çözmeye çalışıyorum diğer serilere göre fm 14 taktik açısından çok daha zor olmuş tabi buda keyif verici ama şimdilik bi taktikle idare etmek ve zaman zaman kendi taktiğimi ortaya çıkartmak istiyorum
    Daha Fazla Göster
  • 4-3-1-2 oynatıyorum kontrollü şekilde, topa sahip olmayı arttırıyorum böylelikle iki iyi forvetle işi çözüyorum
  • kadrom 4-2-3-1 olarak transferler yaptım takımda forvetin yedeği bile yok çift forvet oynatmam imkansız :D ben hep hücum yapıyorum bekleride ileri çıkart diyorum ve iyi yönlü bek bir tanesi diğeride standart bek ama denediğim hiçbir taktikde verim alamadım gerçekten nasıl yapmışlar delircem ya

Orijinalden alıntı: miracacar

kadrom 4-2-3-1 olarak transferler yaptım takımda forvetin yedeği bile yok çift forvet oynatmam imkansız :D ben hep hücum yapıyorum bekleride ileri çıkart diyorum ve iyi yönlü bek bir tanesi diğeride standart bek ama denediğim hiçbir taktikde verim alamadım gerçekten nasıl yapmışlar delircem ya

4-3-2-1 oynat o zaman, 4 defans 3 ortasaha 2 forvet arkası tek forvet(komple forvet)

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

quote:

kadrom 4-2-3-1 olarak transferler yaptım takımda forvetin yedeği bile yok çift forvet oynatmam imkansız :D ben hep hücum yapıyorum bekleride ileri çıkart diyorum ve iyi yönlü bek bir tanesi diğeride standart bek ama denediğim hiçbir taktikde verim alamadım gerçekten nasıl yapmışlar delircem ya

4-3-2-1 oynat o zaman, 4 defans 3 ortasaha 2 forvet arkası tek forvet(komple forvet)

forvet zaten komple oynatıyoru ama kanat var iki tane içe kat eden
  • quote:

güzel bi taktik paylaşıcak biri yokmu forumda ya lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_95805499/tm.htm

3 Büyükler de de denedim, başarılı
    [Edit : Kendi taktiğimdir ]
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.