Dabi dabi mısır çerezi olsa bile razıyım ülker olmasın..
niye, Ülker'le derdin ne. Aşın artık bu işleri. İnsanları dindar, dindar olmayan diye ayırmayı bırakın. Takmışsınız bi at gözlüğü, onların da insan olduğunu unutuyorsunuz kimi zaman. Pegasus da sponsor oldu ona niye ses etmedi çoğu kişi? Ayıp. Dar düşünceli insanlar oluyoruz gittikçe.
Biz aşarız ama önce onlar Efes Pilsen'i sırf içki üreticisi diye kapatmaktan vazgeçsinler. Türk basketbolunun en büyük lokomifi onlarca basketbol okulu sahibi olan Efes Pilsen'i sırf içki kuruluşu diye kapatan zihniyetin en büyük destekçilerinden biridir ülker.
İçkiye teşfik ile bu bir değil mantıklı olun
içkiye teşvik ne demek ya ? İsteyen içer istemeyen içmez. Ülker'de dine teşvik ediyor. Ben mecbur muyum onların cemaatçi söylemlerine eylemlerine katlanmaya ? Hadi çık işin içinden şimdi.
Burası özgür bir ülke.Kanunlar çerçevesinde herkes istediğine inanır istediğini yer istediğini içer.
Hoş bu cemaatçiler kafalarına göre kanunda çıkartıyorlar artık ama neyse.
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
Ya paranın dini mi olur arkadaşlar? Keşke en iyi parayı verse de bütün stada sponsor olsa Ülker...
quote:
Orijinalden alıntı: Baltalı İlah
quote:
Orijinalden alıntı: TenZen_18
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Orijinalden alıntı: tospik
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk..
Bıktım arkadaş şu ülkerden
Dabi dabi mısır çerezi olsa bile razıyım ülker olmasın..
niye, Ülker'le derdin ne. Aşın artık bu işleri. İnsanları dindar, dindar olmayan diye ayırmayı bırakın. Takmışsınız bi at gözlüğü, onların da insan olduğunu unutuyorsunuz kimi zaman. Pegasus da sponsor oldu ona niye ses etmedi çoğu kişi? Ayıp. Dar düşünceli insanlar oluyoruz gittikçe.
Biz aşarız ama önce onlar Efes Pilsen'i sırf içki üreticisi diye kapatmaktan vazgeçsinler. Türk basketbolunun en büyük lokomifi onlarca basketbol okulu sahibi olan Efes Pilsen'i sırf içki kuruluşu diye kapatan zihniyetin en büyük destekçilerinden biridir ülker.
İçkiye teşfik ile bu bir değil mantıklı olun
tabi zaten efes maçlarını izlerken herkesin bira içesi geliyordu
geçen efes maçı izliyorum 9 tane devirmişim. bi de tekrardı. canlılarda 12 falan oluyo. sonra sarhoş olup rahatsızlık veriyorum etrafa. kapatılsın şu kulüp artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme