Şimdi Ara

***Galatasaray.org ve Ragıp Başdağ*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ntv de sezon boyunca oyuncuların performanslarına göre puanlama yapılıyor ya.. işte oradan alıntıdır..

1. Alex +262
    2. Fatih Tekke +225
    3. Gökdeniz Karadeniz +167
    4. Hakan Şükür +148
    5. İbrahim Yattara +144
    6. Wederson Da Silva +139
    7. Zafer Biryol +136
    8. Nobre +135
    9. Necati Ateş +133
    10. Kais Codhdone +132
    11. Youla +122
    12. Tümer Metin +121
    13. Ragıp Başdağ +120
    14. Murat Erdoğan +119
    15. Zdravko Lazarov +117
    16. Tuncay Şanlı +115
    17. Erman Özgür +112
    18. Silvino Jaba De Carvalho +112
    19. Ahmed Hassan +109
    20. Miroslaw Szymkowiak +107

önce bir izlemek lazım demek ki....
  • Biz Ragıp'a kötü demedik arkadaşlar, hemen olayı başka yerlere çekiyorsunuz Ragıp Sakarya'nın en iyi futbolcularından biri iyi olduğu için tabi ki Galatasaray da almak isteyecektir.
    Üzerinde durmaya çalıştığım konu bu yapılan transfer böyle resmi sitede şaşalı bir şekilde taraftara lanse edilecek bir transfer midir ki???

Galatasaray yönetimi bunu böyle resmi sitelerine koyduarsa onalr için hakikaten büyük başarı demek Ragıp'ı Galatasaray'a getirmek...Yoksa bu şekilde niye taraftarlarının karşısına çıkarsınlar.Burada anlatmaya çalıştığımız yine GS yönetiminin acizliği, Ragıp gibi adamlar hele ki küme düşmün bir takımın oyuncusu dört büyüklere koşa koşa gelir, adamın amacı odur zaten, senin bunu bu kadar abartman ise kendi mantaliteni koyar ortaya...Küçük işleri büyük zannetmek...

Getirin Figo'yu Rui Costa'yı koyun oraya kimsenin lafı olmaz size...Keşke getirseniz de ligde rekabet artsa...

• quote:

Orjinalden alıntı: somali

ragıpı beğenmeyip yine canaydına sallayanlar bir kez bile izlemişler mi ragıpı. şu adamı görmeden sallama işine sinir oluyorum...

emrah ile ilgili resmi bir açıklama var mı? çok önemli bence o adam. mutlaka almalıyız.. h.yakın da kalacak. ü. karan döndü. bir de yıldız yabancı alınır heralde. ben çok umutluyum önümüzdeki seneden..

Emrah TS'da kalmış

http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=9700

• konu hort. şimdi ragıp ankraspor da ve şu an oynanmakta olan ankaraspor- samsunspor maçında ankarasporun bereberli golunu attı. skor 1-1
  • İlahi kardeş, valla iyi hortladım, yazdıklarımı okudum da gül gül öldüm, Allah razı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.