Şimdi Ara

Galatasaray ligde çok kötüyüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLK NOT OLARAK: Takım çok kötü diye şubat ayından haziran ayına büyük maçlar hariç tatile çıktım. Başında olduğum tüm maçlarda puan kaybettim tatilde olduğum tüm maçları kazandım. Kadroda sıkıntı yok taktiğide değiştirme diyorum ama değişen ne ki tatildeyken farklı kazandığım maçları maçtayken kaybediyorum.

Şampiyonlar liginde chelseayi yeniyorum öbür maç kasımpaşayla 2-2- berabere kalıyorum. Farklı yenilmedim hiç ligde fakat 7.yim ligde. Hani bayern united anderlechtli gruptan 1. çıktım. Defansif oynayıp evimde bayern ve unitedi 1-0 1-0 yendim anderlichte 2 maçta yendim 12puanla 1.çıktım ama ligde bir sıkıntı var.

Takım oynamıyor bildiğin.Topa sahipte olamıyor golde atamıyor. Bazen sinirlenip tatile çıkıyorum bakıyorum nolcak diye tüm maçları yeniyo takım. Ama ben baştayken ligde oynamıyolar. Kupadada yok bu sorun. 2.sezonda 6-7milyona huntelaarı aldım golcü yok diye İlk 3 maç 7 gol attı total golü 10 şuan. Kestim tabi başka adamlar aldım devre arası yine yok. Ligin en iyi kanatlarına beklerine defansına ortasahasına sahibim. Ve çok güzel gençler aldım. Maaşı yüksek olan olanlarıda takımdan göndrdim aşırı kara geçtim ama takımda tık yok. Küçük anadolu takımları deşiyor takımı. 7 maç galibeyet alamadım ligde tatile gönderdim 1 ay. 4 lig maçının 4üde galibeyet toplam 13-14 gol atmışım. Sebebi ne anlamıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RazorDota -- 13 Temmuz 2016; 18:56:59 >

• Birde Dizilişe bakıyorum ben yokken riekerin yardımcı anterönürm. 4-1-2-3 geniş alan yapıyor ki genelde kullandığım taktik. Adamları mevkisinde oynatmıyor orta saha merkezde oynayamayan adamı orta saha merkezde oynatıyor. Açıp bakıyorum maça kötü top yüzdelemiz %50den çok değil fakat 3-0 4-0 yenmişiz anlamıyorum. Tatildeyken ne farklı oluyor ben neyi kötü yaptırıyorum takıma.
  • En temiz çözüm sezonu silip yeni sezon açıp bir defansif bir de ofansif kadro kurabilirsin oyuncuların moralleri düşük olabilirler veya oyuncularla sen çok ters düştüysen o da olabilir.
  • okaliptus06 kullanıcısına yanıt
    genel bir sorun galiba taktiği değiştirmedikçe galibiyet alınmıyor
  • Baştan sıfır temiz bir taktik kur hocam böyle düşünüyorsan formu çok düşük oyuncularını kiralık veya satma yolunu da deneyebilirsin yerlerini kiralık oyuncularla doldurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus06 -- 13 Temmuz 2016; 23:52:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.