Şimdi Ara

Galatasaray'ın Namağlup 2. Olduğu 85-86 Sezonu Neden Konuşulmuyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santa.Monica


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sivri Biber

    Beşiktaş'ın kazandığı bütün şampiyonluklar istisnasız çok temiz, çok dürüst, çok şerefli. Bütün şampiyonluklar hakemlere karşı.

    Galatasaray'ın kazandığı bütün şampiyonluklar şike, teşvik, himmet dua. Uefa Kupası şikeyle alındı Süper kupa himmet parasıyla alındı. Jardel cemaatçi, Tafarel fetöcü, Hagi terörist, Popescu vatan haini, Prekazi namussuz.

    Tüm dünya bir olmuş Beşiktaş'ın şampiyon olmasını engelliyor, Obama has Fenerli Trump fanatik Galatasaraylı. Amerikan başkanları sürekli cia'i devreye sokup Beşiktaş'ın şampiyonluklarını Galatasaray'a veriyor. Nasa uzayda Beşiktaş'ın şampiyonluklarını çalmak için araştırmalar yapıyor Beşiktaş'ın olmayacağı yeni gezegenler keşfediyor.
    UEFA, FIFA, TFF, UNICEF, BM, NATO, Kim Jong Un hepsinin tek derdi Beşiktaş'ın şampiyon olmaması.

    Şikeyli şampiyonluk sayıları ; Galatasaray 20 - Fenerbahçe 19 - Beşiktaş 14 - Trabzonspor 6 - Bursaspor 1
    Şikesiz şampiyonluk sayıları ; Beşiktaş 60 - Galatasaray 0 - Fenerbahçe 0 - Trabzonspor 0 - Bursaspor 0


    Butun sampiyonluklar icin diyemem ama 87 senesinde malatya olayi ile birlikte 4 tane sampiyonlugunuzu sayarim sike diye.bunlari ben demiyorum sadece eski baskaniniz ve futbolcularinizda soyluyor.

    Sinan Engin sizin genel futbol menajerinizken " Aziz Yıldırım 100. yıl şampiyonluğumda bana yardım etti " diyor. O zaman siz 2003 şampiyonluğumuzu bizden çalmışsınız.

    85-86 sezonunda son haftalarda averajı arttıracak saçma sapan farklarla G.Saray'ın bi şampiyonluğunu daha çalmıştınız. O zaman bu sezonlarda da Beşiktaş şike yapmış değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O sezon g.saray in son hafta Sarıyer maçını bulun izleyin.g.saraya çalınan komedi penaltı olmasa maç 0-0 bitecek ve averaj dahi olmayacaktı.birde ligin yine son haftaları eskisehir ile oynanan maçta kazandıkları uyduruk penaltı var.o maçta 2-1 bitmişti.donemin GS başkanı Ali tanriyar anaptan İçişleri bakaniydi yanilmiyorsam.bunun çok ekmeğini yedi GS.yalan yok bizim Sarıyer ve gençler maçı da tamamen hakemlerle ama dediğim gibi 2 takımda siyaseti arkasına almıştı.yani gslilerin şampiyonluğumuz çalındı diye ağlaması komedi.kendileri de kollandi ki çok daha fazla.86-87,92-93 ve 96-97 sezonuyla bir tutulacak bir sezon değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.