Şimdi Ara

Galatasaray'ın devam eden sezon için çıkarttığı 4 yıldızlı formalar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fb lilerin yeni ağlama itemi bizim yıldızlarımız sayılmadı 4 lü takımların oynadığı sadece istanbulda oynanan maçları türkiye ligi diye yutturacaklar bunlar general harington kupasını cl den daha büyük derse şaşırmayın
  • Taraftardan ne koparsak kardır diyerek yapılmış. Gsstore çok değil az biraz takımına güvenip 1 hafta önceden atıyorum 2000 - 3000 adet adam gibi 4 yıldızlı forma basıp şampiyon olunca satışa çıkarabilirdi.

Hatta limitli sayıda ayağına normalden çok daha pahalıya satabilirdi. Ama bu şekilde olmamış. Enayi taraftar avlamak için yapıldığı çok belli. Açıkçası bedava verseler giymem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Taraftardan ne koparsak kardır diyerek yapılmış. Gsstore çok değil az biraz takımına güvenip 1 hafta önceden atıyorum 2000 - 3000 adet adam gibi 4 yıldızlı forma basıp şampiyon olunca satışa çıkarabilirdi.

Hatta limitli sayıda ayağına normalden çok daha pahalıya satabilirdi. Ama bu şekilde olmamış. Enayi taraftar avlamak için yapıldığı çok belli. Açıkçası bedava verseler giymem...

Koleksiyonluk forma olarak geçiyor bu formalar. Aklı olan alır bi 5-6 sene sonra aldığı paranın 3-4 katına satar. Zamanında Telsim'in üzerine Aria yamamışlardı. Koleksiyonluk bulabilirsen bul artık o formayı. Bazı şeylerin değeri var. Bilene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Bu yıldız olayı bu sezona harbi keyif kattı. Tek kötü yani Fenerbahçe'nin sayılmayan şampiyonlukları. Sayılsa biz 6. yıldıza oynayacaktık.

Şimdi hipotetik düşünelim, sen bir manavsın tamam mı? 100 tane elman var, 50 tane de armutun var. Peki hepsini aynı tezgaha koyup 150 tane elmam var diyebilir misin?

Diyemezsin. O zaman gelip buraya bizim şu kadar şampiyonluğumuz vardı aslında da saymadılar :/ diye yazmayacaksın.

Fenerbahçe'nin 18+(1 şaibesi tescillenmiş) toplam kağıt üzerinde 19 Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu vardır. Senin ima ettiğin Milli küme, İstanbul ligi cart curt Türkiye Süper Ligi'nin muadili değildir. O liglerde ülkesel bütünlük yok. Sen ''Fenerbahçe 1950 yılı milli küme şampiyonu'' dersen, aynı sezon Trabzon Futbol Ligi'nde şampiyon olan Necmiati kulübü ''ben de 1950'nin şampiyonuyum'' diyecek.

Aynı sezon Adana Futbol Ligi'nde şampiyon olan Adanademirspor ''hani bana hani bana'' diyecek.

Eee bir sezonun 100 tane şampiyonu olur mu? Oluyorsa neye dayanarak Türkiye şampiyonuyum diyorsun? Neye dayanarak o liglerde aldığın şampiyonlukları, profesyonel lig şampiyonluklarına denk görüyorsun?

Çık mantıklı bir açıklama getir, Fener'in formasına ben takayım 2 tane daha yıldız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

quote:

Bu yıldız olayı bu sezona harbi keyif kattı. Tek kötü yani Fenerbahçe'nin sayılmayan şampiyonlukları. Sayılsa biz 6. yıldıza oynayacaktık.

Şimdi hipotetik düşünelim, sen bir manavsın tamam mı? 100 tane elman var, 50 tane de armutun var. Peki hepsini aynı tezgaha koyup 150 tane elmam var diyebilir misin?

Diyemezsin. O zaman gelip buraya bizim şu kadar şampiyonluğumuz vardı aslında da saymadılar :/ diye yazmayacaksın.

Fenerbahçe'nin 18+(1 şaibesi tescillenmiş) toplam kağıt üzerinde 19 Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu vardır. Senin ima ettiğin Milli küme, İstanbul ligi cart curt Türkiye Süper Ligi'nin muadili değildir. O liglerde ülkesel bütünlük yok. Sen ''Fenerbahçe 1950 yılı milli küme şampiyonu'' dersen, aynı sezon Trabzon Futbol Ligi'nde şampiyon olan Necmiati kulübü ''ben de 1950'nin şampiyonuyum'' diyecek.

Aynı sezon Adana Futbol Ligi'nde şampiyon olan Adanademirspor ''hani bana hani bana'' diyecek.

Eee bir sezonun 100 tane şampiyonu olur mu? Oluyorsa neye dayanarak Türkiye şampiyonuyum diyorsun? Neye dayanarak o liglerde aldığın şampiyonlukları, profesyonel lig şampiyonluklarına denk görüyorsun?

Çık mantıklı bir açıklama getir, Fener'in formasına ben takayım 2 tane daha yıldız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Bursa maçı için giyilir. Sonra zaten aceleye getirmeden güzelce bi tasarım yaparlar.

1.5 sene once basliyor naike calismaya onumuzdeki sezonki forma gecen sezon basinda belirlenmistir sadece logo degisicrkmo yuzden uzun surmez

• quote:

Size kalda avrupa sampiyonlugunuzda cikar😄😄😄ama su sikeli sezonu cikarin bari onuda sayiyorsunuz ya

• Yeni sezon formalarında Bayern Munih'te olduğu gibi 4 yıldız da yanyana olacaktır.

Bu arada onlar da bu sene 5. yıldızı taktı galiba?
  • 5 sene sabredelim 5.yıldıza geçelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Size kalda avrupa sampiyonlugunuzda cikar😄😄😄ama su sikeli sezonu cikarin bari onuda sayiyorsunuz ya

Şikeli sezonları çıkarsak sizin kaç şampiyonluk kalır bilmem artık. 2 yıldızı geçemeyeceği kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

quote:

Hocam bu konuya taktığınız KAPAĞIN boyutu ülkesel nitelikte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.