Şimdi Ara

Galatasaray besiktaş maçına yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum kısmetse haftaya istanbul turu yapıcam passolig felan yok bende galatasaray besiktaş maçını izlemek istiyorum bir alternativ varmı? Daha önce arkadaşım gitmişti birgün önce stadın orda üye olursan ertesi gün maçına girebiliyormusun ücretini ödeyerek,lütfen bana bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle derhal bir passolig basvurusu yapmalisiniz. Daha sonra biletlwr cikinca bilet alin. Passoligi mac gunu cikartamazsiniz ama derhal yapin ki basvurunuz onaylansin ve biletler bitmeden alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveraroz

Oncelikle derhal bir passolig basvurusu yapmalisiniz. Daha sonra biletlwr cikinca bilet alin. Passoligi mac gunu cikartamazsiniz ama derhal yapin ki basvurunuz onaylansin ve biletler bitmeden alin

Anladım kardeşim sağol ama başvuru yaparsam iki haftadan önce gelmiyormuş kartım,kartım gelmese bile hesabım aktiv oluyormu bilet almak için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilet almak için passolig başvurusu yapmış olman yetiyor. Kartın daha sana ulaşmasa bile sorun değil. Passolig başvurunu yap. İnternetten bileti al. Maç günü gişelerden tek geçişlik biletini alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    beşiktaş maç biletleri
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.