Şimdi Ara

:::::@Galatasaray-Beşiktaş@:::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce maç kaç kaç biter maç içi yorumlarınızıda yapmanızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 3 Aralık 2005, 16:32:06 >

• bence bjk 2-1 alir.
  • bjk 5 2 alır maçı

not:maç bu skorla biterse forum tarihine geçerim
  • bjk 4-1 alır maçı
  • bencede bjk alır 3-1 veya 3-2 veya 2-0 veya 2-1veya 1-0 alır
  • 4-3 beşiktaş alır maçı.
  • 3-1 besiktas kazanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuh be kardeşim daha maça çok var ne bu acelen beşiktaşın sağı solu belli olmaz gönül almasını ister 3-1
    güzel sonuç olur.
  • beşiktaş prestij peşinde cimbomda puan her iki takımında kaybetmeye tahammülü olamaz bence bu maç berabere bitebilir cimbom kendi evinde oynadıgından birazda oyuna basıkılı başlarsa 1 farkla kazanır aha ben bunu buraya yazdım bakın maç sonu görüşelim
  • bu hafta ankara -gs macı sonucu belli olmadan yorum dogru olmaz..
  • bu maçı beşiktaş alır...
  • abi 10 kişi yorum yapmış bikişide galatasaray dememiş, bu çok enteresan bi olay.. hadi 11 yapalım :) .. bencede beşiktaş alır 2-1 derim ama önce dostluk kazansın diye eklerim hemen ardından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Aralık 2005, 10:43:21 >
  • Enterasan cevaplar görüyorum. Herkes beşiktaşlı ya da galatasaray düşmanı. Bende beşiktaşlı olarak bizim kazanmamızı istiyorum fakat zor gözüküyor. Bir çok oyuncumuz sakat. Morallar son derece bozuk(Zenit maçından dolayı).Böyle net beşiktaş kazanır diyemiyorum.
  • 1-1 BEŞİTAŞ ALIR ( BİR PUAN )
  • bence bjk-3 gs-0 bana göre tabiikiBJK'li

• beşiktaş zenite oynadığı gibi oynarsa 3-0 yener. her halükarda üç ihtimal de var objektif bkmak gerekirse.
  • lan bikişi gs alır desin şimdi delircem :)
  • bence demesin çünkü beşiktaş farka gidecek
  • HERKES BJK'Lİ GALİBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetgil06

HERKES BJK'Lİ GALİBA

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.