Şimdi Ara

Galatasaray başkanı olmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

'Hayatımı adadığım iki şey var... Biri Futbol Federasyonu Başkanı olmaktı, oldum.
    Diğeri ne mi? Galatasaray başkanı olmak!'
    Bu sözler, Türk futbolunun eski patronu Haluk Ulusoy'a ait.
    Kulis çalışmalarına hız veren Ulusoy, adaylık için nabız yoklamaya devam ediyor.
    27.2.2008

Zorunlu nöbet değişimi
    Haluk Ulusoy... 2 dönem patronluğunu yaptığı Futbol Federasyonu’ndaki görev süresince çok eleştirildi. Kulüplerin isteği üzerine oturduğu koltuğundan, yine aynı kulüplerin talebiyle kalkmak zorunda kaldı. Zorunlu nöbet değişiminin ardından hiç sesi soluğu çıkmıyordu. Oysa bu süre içinde son derece gizli kulis çalışmaları yaptığı ortaya çıktı. Ama bu çalışmalar Futbol Federasyonu için değil, 19 yıl 7 aydır kongre üyesi olduğu Galatasaray için...

Kendi otelinde duyurdu
    Ulusoy'un yeterli desteği gördüğü an, Galatasaray’a başkan adayı olduğunu açıklayacağını dünkü sayımızda okuyucularımıza duyurmuştuk. Şimdi de Ulusoy’un, sahibi olduğu Fantasia Otel’de birkaç yıl önce medya mensuplarına verdiği demeci yayınlıyoruz: “Hayatımı adadığım iki hayalim var. Biri Futbol Federasyonu Başkanı olmaktı; oldum. Diğer hayalim de Galatasaray Başkanı olmak. Ama bu ne zaman olur, inanın bilmiyorum...”

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&Catid=32&Articleid=101728

eee Ne diyelim YAKIŞIR HALUK BEY e...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.