Sermaye Piyasa Kurulu (SPK), Galatasaray'a 308 bin 480 TL para cezası verdi.
Sermaye Piyasa Kurulu (SPK), Galatasaray Sportif A.Ş'ye lisanslı eleman çalıştırmadığı gerekçesiyle 308 bin 480 TL para cezası verdi.
Sermaye Piyasa Kurulu tarafından yapılan açıklamada, II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 11. maddesi ve i-SPK.17.4 sayılı İlke Kararı gereğince, şirket bünyesinde gerekli lisans şartını sağlayan yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin görevlendirilmemesi nedeniyle cezanın verildiği belirtildi.
Lisanslı birini görevlendirmemişiz diye 308 bin tl ceza yiyoruz. Baya önemli bir departman galiba.
Adamın o kadar hoşuna gitmiş ki heyacanla sağa sola, diğer konulara bakmadan direk konu açmış.
300 bin ile böyleyse 3 milyon tl ceza yesek ne hallere girecen bilemiyorum yani.
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
Adamın o kadar hoşuna gitmiş ki heyacanla sağa sola, diğer konulara bakmadan direk konu açmış.
300 bin ile böyleyse 3 milyon tl ceza yesek ne hallere girecen bilemiyorum yani.
Yorum yapmamışım farkettiysen. Ama madem bana ithafen yazdın, o halde cevap vereyim. Bana sataşacağına bakkal işlettiğini zanneden başkanına laf yetiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
Yorum yapmamışım farkettiysen. Ama madem bana ithafen yazdın, o halde cevap vereyim. Bana sataşacağına bakkal işlettiğini zanneden başkanına laf yetiştir.
Zahmet edip diğer konuya girseydin görürdün o başkana neler dediği mi?
Bence daha fazla konuşma, konuştukça açık veren sen oluyorsun.