Şimdi Ara

Galatasaray 4 milyon $ aldı AMAAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ülkede bir ekmek için komşusuna muhtaç olan, dışarıda, karda kışta köprü altında yaşamak zorunda kalan, insani olmaktan uzak ortamlarda yaşamak durumunda olan kişiler var. Her gün aş evlerinin kapılarında kuyruk olan binlerce vatandaşımız, sağlık sorunlarını parasızlıktan çözemeyen, hastanede rehin kalan insanlarımız var. Tek bir kalemle idare etmek zorunda kalan kardeşler var, listeyi uzatmak mümkün.
    Eskiden muhtaç insanlarımız için böylesine canlı yayın programlar yapılırken bile galatasaray'a gösterilen duyarlılık (?) gösterilmez, böylesine bir miktarı toplamak mümkün olmazdı???
    Biz nereye gidiyoruz?
    kulübün borcunu ödemek için bağışlanan para, hayır işlerine kullanılacak paradan daha mı ulvi bir işe hizmet edecek...

• Neki ben anlamadım nerden aldı 4milyon dolaı ve nasıl aldı kaynakta göstersen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

Neki ben anlamadım nerden aldı 4milyon dolaı ve nasıl aldı kaynakta göstersen?

vatandaş/taraftar bağışta bulunmuş işte.
  • Galatasaray için bağışlar başladı !

Adnan Polat‘ın başlattığı bağış kampanyası için hesap numaraları belirlendi.

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Adnan Polat'ın başlattığı "Galatasaray Kulübü'ne bağış" kampanyasının hesap numaraları açıklandı.

Açıklamada, bağışa katılmak isteyenlerin "Galatasaray Spor Kulübü'ne bağışlanmak üzere" açıklanması ile Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi'nde açılan hesaplardan birine ödeme yapabilecekleri bildirildi.

Hesap numaraları şöyle:

45111475-5001 numaralı Adnan Polat YTL Hesabı

45111475-5002 numaralı Adnan Polat Dolar Hesabı

45111475-5003 numaralı Adnan Polat Avro Hesabı

Spor3 den alıntı yaptım ve şok oldum yuh yane bunuda gördük yaa yuuuuuuuhhhhh +

• bağıs yapılan paralar bazıları gibi haram yemekten iyidir.bunun için neden utanıyosunuz.asıl simdi takımımıza destek vermeliyiz.baska taraftarlar gibi iyi günde değil.her zaman hep destek tam destek
  • Afrika'da açlıktan ölmek üzere olan bir çocuğu 1 gün yaşatmanın maliyeti 2YTL.
    kaç kişi bir çocuğu 1 gün yaşatabildi.
  • Sen ne 4milyonundan bahsediosun al şunu oku!
    Cuma gününe kadar 12milyon dolar...

-------------------------- -- - - - - -- - - -- - - - - - -- - - - -- - - -- - - - - -- - - - -- - - -- - -

G.Saray için dün gece canlı yayında para toplandı. Eski yönetici ve işadamı Adnan Polat'ın başlattığı "1500 kişiden 100 bin dolar" kampanyasında dün gece 2 milyon 400 bin dolar birikti. Polat, Star'da katıldığı Son nokta" programında G.Saray caimasına seslendi ve yardım isteğinde bulundu. Canlı yayında kampanyaya destek verenler ise şöyle: Adnan Polat, Ünal Aysal, Selahattin Beyazıt, Cemal Özgörkey, Oğuz Çarmıklı, Ayşe Gürsoy, Ali Kazaz, Orhan Yüce, Engin Karaşin, 1905 GSYİAD, Nevzat Kalkan, Tevfik Özer.. Bu arada Almanya'dan telefonla yayına katılan ve ismini açıklamayan bir kişi de G.Saray'a 500 bin dolar bağışta bulundu. Cuma gününe kadar 12 milyon dolar toplayacaklarını belirten Polat, "Bu parayla öncelikle FIFA'ya olan borç ödenecek. Daha sonra ise futbolcuların alacakları verilecek" dedi. Öte yandan telefonla yayına katılan Aysal'a "Futbolculara yapılacak ödeme için 1.5-2 milyon dolar verdiğiğniz söyleniyor doğru mu?" sorusuna "Kısmen ben verdim. Ben ve bir de G.Saraylı abimiz verdi" yanıtını verdi.

Sabah

------ - - - - - - - - - - - - -- - - - - - -- - - - -- - - - - - -- - - - - -- - - - - - - -- - - - - - -- - - - - - - - -- - - -- -

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

Sen ne 4milyonundan bahsediosun al şunu oku!
    Cuma gününe kadar 12milyon dolar...

Az önce haberlerde şu ana kadar 4 milyon $ toplandığı söylendi. Yani hedeflenenden veya akşam toplanandan değil, mevcut durumdan bahsediyorum O.K.?
  • dun bu konuda daha star tv yi izlerken topic acmıssıtn.. futbolla ilgilenmeyen biri olarak zaten su futbol camiasına gıcıgım (spor olarak degil firma olarak) cunku baya paralar konusuluyor.en kotu futbolcu milyon$ lık adam haline geldi. artık yeter futbolu spor diye seyretmek istemiyorum. simdide kalkmıs adnan polat diye dir adam bir egecde 2.4 mil $ topladı hedefi basta 12 mil$ mısta sona 50 ye cıkardı.

devletimizin dunya kadar borcu var devlet borcu millet borcudur ama hice sayıldı..galatasaray gibi bir klubun bence adı kirletildi.

eger galatasaray yonet,lemmiorsa bukadar borc batagına saplandıysa boylemi kutulur. ozman gondermseydik derprem bolgelerine yardımları savas bolgelerine yardıomları kurtaysakdık biricik galatasarayı.

• arkadaşım olaya bu yönden bakarsan tabi gs'ye giden para çok ama bide şu yönden bak

sadece galatasary kaç tane türkiyeyi bilmeyen insana ülkemizi tanıttı türklüğü tanıttı kaç milyon dolarlık reklam yaptı bu galatasary. kaç kişi g.s uefayı aldığında bütün acılarını açlığınıu unutup bayram etti kaç tane fakir insan zenginler gibi gidip eğlenemezken sadece maçlarıyla insanlara zewk werdi kaç tane TÜRKÜ gururlandırdı.ben sonuna kadar destekliyorum siz sadece olayın başka boyutuna bakıyosunuz bu boyutuna bakmıyosunuz galatasary batarsa emin olun buna siz bile sewinemezsiniz
    şuna eminimki kaç tane aç çocuk karnını doyurmaktansa g.s'ın o final maçlarını tercih etmiştir
  • Kızılay Kadir Çelik'in programında mercek altına alınmıştı geçen aylarda. Muazzam depolar ve herşey pırıl pırıl, hazır ve nazır olası bir felakete. (Allah göstermesin) Kadir çelik koca depoda rast gele kutular açtırdı. Kutunun birinden poşetlenmiş yeni battaniyeler çıktı. Üstünde Fenerbahçe armaları.
    Kadirçelik sebebini sordu. Kızılay Başkanının cevabı: Bu battaniyeler bize Fenerbahçe'nin bağışıdır.
    Kadir Çelik: Peki büyük takımlarımızdan başka hangi takımlar bağışta bulundu?
    Başkan: Galatasaray ve Trabzonspor henüz bulunmadı...

Birkaç can kurtarmak için cebe gitmeyen pamuk eller Galatasaray'ı kurtarmak için seferber durumda.

Yanlış anlaşılmasın, Galatasaray'a bir gıcıklığım yok, insanlarımızı göstermiş oldukları duyarlılıktan (yoksa duyarsızlık mı demeli) dolayı anlamaktan acizim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su*fi -- 31 Ocak 2006 20:05:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

arkadaşım olaya bu yönden bakarsan tabi gs'ye giden para çok ama bide şu yönden bak

sadece galatasary kaç tane türkiyeyi bilmeyen insana ülkemizi tanıttı türklüğü tanıttı kaç milyon dolarlık reklam yaptı bu galatasary. kaç kişi g.s uefayı aldığında bütün acılarını açlığınıu unutup bayram etti kaç tane fakir insan zenginler gibi gidip eğlenemezken sadece maçlarıyla insanlara zewk werdi kaç tane TÜRKÜ gururlandırdı.ben sonuna kadar destekliyorum siz sadece olayın başka boyutuna bakıyosunuz bu boyutuna bakmıyosunuz galatasary batarsa emin olun buna siz bile sewinemezsiniz
    şuna eminimki kaç tane aç çocuk karnını doyurmaktansa g.s'ın o final maçlarını tercih etmiştir

Açlığı ne kadar basite alıyorsunuz. Siz hiç aç kaldınız mı? Günlerce bir dilim ekmeğe talim ettiniz mi? Çöplükten yiyecek aradınız mı? Parasızlıktan yaşam savaşı verdiniz mi? Köprü altında (-10)-(-30) derecede tüm vücudunuz morarmış ve uzuvlarınız dökülmek üzereyken peynir tenekesinde yaktığınız ambalaj kartonlarıyla ısınmaya çalıştınız mı? Bütün bunları yaşarken Türkiye'nin bir futbol takımını düşünecek haliniz ve gururunuz mu vardı?

Kuş gribinden ölen Fatma babasının vakti zamanında hastaneye imzaladığı borç senedi ortaya çıkar diye hastaneye götürülmemesi sonucunda parasızlık ve cehaletten öldü. O dönemde bir futbol maçı var mıydı bilmem ama, baba borcunu nasıl ödeyeceğini düşünürken sanırım 'ya ne iyi oldu da şu maçı kazandık, Türkiye de en iyi şekilde tanıtıldı dünya aleme' dememiştir.
    Biri sabahçı biri öğlenci olan iki kardeş aynı kurşun kalemi vardiyalı kullanıyorlardı. Kurşun kalem kaybedilince Galatasarayın başarılarıyla mı gurur duyuyordu babaları acaba?
    Ve sayısız örnekler...
    Lütfen daha duyarlı olun. Lütfen. Galatasaray'ı kurtarmak ve yeniden onunla tüm dünyada onur duymak için gösterilen duyarlılığı bir de UTANÇ TABLOSUNA DÖNÜŞMEK ÜZERE OLAN GERÇEKLERİMİZ için de göstermeyi deneyin.
    Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Aksine, bir futbol takımını kurtarmaktan daha büyük bir onurunuz olur. Daha huzur bulmuş bir vicdanınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: su*fi

Bu ülkede bir ekmek için komşusuna muhtaç olan, dışarıda, karda kışta köprü altında yaşamak zorunda kalan, insani olmaktan uzak ortamlarda yaşamak durumunda olan kişiler var. Her gün aş evlerinin kapılarında kuyruk olan binlerce vatandaşımız, sağlık sorunlarını parasızlıktan çözemeyen, hastanede rehin kalan insanlarımız var. Tek bir kalemle idare etmek zorunda kalan kardeşler var, listeyi uzatmak mümkün.
    Eskiden muhtaç insanlarımız için böylesine canlı yayın programlar yapılırken bile galatasaray'a gösterilen duyarlılık (?) gösterilmez, böylesine bir miktarı toplamak mümkün olmazdı???
    Biz nereye gidiyoruz?
    kulübün borcunu ödemek için bağışlanan para, hayır işlerine kullanılacak paradan daha mı ulvi bir işe hizmet edecek...

Sonuna kadar haklısın

Sokakda gördüğü evsiz insana yardım atmezler ama 500.000 $ gibi bir mevlayı takımına verirler

Türkiyedeki her iş adamı 10 evsizi alsa bu sorun yarı yarıya azalır

• duyarlılık için yukarı
    2 kişi daha okusa kardır benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: su*fi

Bu ülkede bir ekmek için komşusuna muhtaç olan, dışarıda, karda kışta köprü altında yaşamak zorunda kalan, insani olmaktan uzak ortamlarda yaşamak durumunda olan kişiler var. Her gün aş evlerinin kapılarında kuyruk olan binlerce vatandaşımız, sağlık sorunlarını parasızlıktan çözemeyen, hastanede rehin kalan insanlarımız var. Tek bir kalemle idare etmek zorunda kalan kardeşler var, listeyi uzatmak mümkün.
    Biz nereye gidiyoruz?

Sonuna kadar haklısın

Sokakda gördüğü evsiz insana yardım atmezler ama 500.000 $ gibi bir mevlayı takımına verirler

Türkiyedeki her iş adamı 10 evsizi alsa bu sorun yarı yarıya azalır

duyarlılığın için teşekkür ediyorum çaaari

• Böyle büyük bir kulubü bu hale getirenler utanmalı bence...

Çok değil daha 4-5 sene önce Uefa kupasını almış kasası parayla doluş bir kulubün bu hale gelmesi üzücü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.