< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6445. sayfa)
-
-
O sırada yıllık 10m maaş + 10m imza parasını kabul etmeyen rabiot
-
Şubatta derbi yetmedi birde playoff belası çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başakşehirin yeni sağ beki.
Evet aklınıza ne geldiyse o
-
Gardi az bile demiş keşke sövüp ne haliniz varsa görün derdim
Sanki morata işide yatacak gibi hayırlısı
-
O bu degilde bu fener guc bela kalmis play off turuna, braga iki gol daha atsa veda ediyorlarmis.
Öğütücü demeyelim de oynattığı taktiğe adam alamıyor diyelim. Dünkü maç ajax ile aramızda en az 1-2 gömlek fark olduğunu gösterdi bize. Öyle bir taktikle çıktı ki dün dk 1 den itibaren golleri yiyeceğiz diye bağırıyordu takım. Bu kadar kötü takım hazırlanmaz taktik yapılmaz.
Bu adam gidene kadar avrupada başarı bize hayal. Düzgün çalıştırmadığı fizik kondisyonları yerlerde olan adamlardan 90dk önde basmasını isteyen bir td bu arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 31 Ocak 2025; 15:25:45 > -
Çöp bek hocam köhn v2
gelsin okan 45 dk de çıkarır kaanı alır
-
Dün Osimheni tutan stoper tam bizlik. Onu alsak ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pavlovic Türkiye'ye gelmek istemiyormuş 3lü ye dönüyorsak iyi bir stoper lazım
baya yüksek maaş teklifi vermişiz fenerden çok
-
Gerçekse cidden bu yönetim ve Okan Buruk beraber kulübü dinamitlemeye yemin etmiş demektir. Stopere o kadar maaş verilir mi? Zaten elinde Danimarka milli takım stoperi var onun değerini de sıfırladın yeter ya.
-
Bizi eleyecek takım olarak AZ çıkmış sanırım
-
Az alkmar çıktı bize
AZ ALKMAAR hayırlı olsun :)
-
Al leminayı. Torrik lemina sara yap ortayı ama hoca falan değil ki bu adam farklı bir şey denesin. Ortada mertens ben bitmişim diye bağırıyor toplara yetişemiyor yetiştiğine de hiçbir atraksiyon üretemiyor ama 90dk oynatmaya devam ediyor. Dün sara 11.9km koşmuş adam her yerdeydi. Defansta son adam bile oldu çoğu zaman ama yok buna vereceksin koşmayan adamı onları oynatacak jelert lemina falan da neymiş hangi çağda oynuyorsunuz beyler futbolda oyuncu mu koşarmış (!)
Dün jelert bile girince takım hareketlendi. Yaşlı koşmayan adam takıntısından adam değiştirmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 31 Ocak 2025; 15:23:37 > -
Nelsson gitmeden bunlar adam almaz bence Ya da nelssonu okutacaklar 3-5e
Ben mi dedim tekme tokat oyna, sürekli kart ve ceza ye diye. Adama bak, kollanmaya o kadar alışmış ki oynatacak oyuncusunun olmamasını bile bahane olarak sürüyor. Türkiye'de kart görmeyip Avrupa'da en çok kart gören takım olunca böyle yüzsüz oluyor insan demekki.quote:
Orijinalden alıntı: sunset58
Sizden çok daha kolay kura çektik tek sorunlu yerimiz defansken şimdi oraya 2 kişi kaydedecez , dün ortasahayı kanat bek oynatıp idare ettik lütfen zorluk mukayesesi yaparken gözlüğü çıkarın playoff un ilk maçında sanchez osimhen torreria yokken size bol şans hepsinin yerine Berkan oynatıp bizden daha az zorlu bir play off geçirmeniz dileğiyle
Burak allasen gittin Alkmar'dan bile 3 yedin, rastgele son sıradan çıkabildin. Gören de Bayernle falan oynadı sanacak ki onu yapıp yine şampiyon oldu bu takım. Sen de o ara adını ilk kez duyduğun takımdan 6 yiyip yapı lem diye geziyordun. Ali'nin masalları ile avunmak yerine realiteye dönün, komiksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 31 Ocak 2025; 15:26:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
rakip az. Senaryonu yazıyorum. ilk maç deplasmanda ,3-2 yeniliyoruz.samiyende ise 0-1 yenilip eleniyoruz.
-
Davinson Torreira Osimhen AZ deplasmanında yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X