< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (1543. sayfa)

-
-
Oyuncuya maaş verirken daha önce aldığı maaşa bakacaksın.Erden Timur genelde bu şekilde yapıyor.
Burada maliyet hesabinin içine oyuncunun bonservisi de giriyor.
Bu hakim zeyech yüksek maaşlı oyuncu Chelsea maaşınin ödenmesi karşılığı bonservis istememiş gibi duruyor.
Bugün için kariyeri yuklesiste olan oyuncuları kolay kolay Türkiye'ye getiremeyiz.
Şimdilik bu tip şikayet yazılarında oyuncunun isminiHagi,icardi,taffarel gibi adamlarlada değiştirebiliriz.hepsi için aynı şeyler yazılabilir.
Tutup tutmayacaginin hiç bir zaman garantisi yoktur.
Genel olarak yüksek maaşlar verdiğimizi katiliyorum bu arada tek risk yüksek maaşlı tutmayan oyuncuyu elden çıkartmakta zorlanıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garabenbech işi nooldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece maaşın yüksek olması değil yalnız kaç sezondur 20 den fazla maç yapmamış eğer bizde de öyle bir durum olursa maaş maç sayısına göre korkunç olur. Neyse umarım yanıltır 30-40 maç oynar iyi ki almışlar derim.
-
Talisca halı saha futbolcusu. Asla o paralar etmez. Uzak dursun.
-
Valla ben oyuncunun cebine giren paraya bakarım. Sponsor desteği ile 10M veriyorsak, oyuncunun maliyeti 10M’dur. Şu kadarını sponsor verecek muhabbeti harcama limitlerini delmek için kâğıt üstüne yapılan bir oynama. Bütün kulüpler yapıyor bunu.
Oyunculara “hak ettikleri” maaşların verilmesinden yanayım. Bonservisi yok diye daha yüksek ücret vermek bana göre adaletsizlik. Çalıştığın iş yerinde senden daha az çalışıp 4-5 kat fazla maaş alan biri olsa huzursuz olmaz mısın? Futbolda da durum farklı değil.
Icardi’yi ayrı tutuyorum. 20’de alsa kimse bir şey diyemez. Ama Ziyech’in 4.5M alması Torreira da dahil bir sürü oyuncunun huzurunu kaçırır. Aynen Tete’nin 3.5M alması gibi. Hatta Bakambu’nun 1.5M maaşı bile. Bu takımda 1M maaş alıp ilk 11’in değişmezi olan Kerem, Nelson, Abdülkerim, Boey gibi oyuncular var.
Dengeleri bu kadar bozmak tehlikeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
galatasaraylı değil hocam kendisi. engelleyin. troll veya kripto fbjkli.
-
Tam olarak oyuncunun maç sayısına bakmadım ama kadroya girmekte zorlandigi için mi az maç yapmis yoksa sürekli sakat olduğu için mi az maç yapmış ona bakmak gerek.
Kendi milli takımında sürekli oynamış ve beş altı ay önce PSG nin talip olduğu bir oyuncu bu adam.
Zaten chelseada direk oynayan senede kırk maça çıkmış adamı bu şartlarda almak çok zor
Bizim değil yönetici arkadaşlarin bu şahsı Galatasaray forumundan banlamasi lazım , gitsin kendi forumunda yazsın , bize saçma sapan şeylerden 120 gün ceza verenlere sesleniyorum siz diyordunuz ya sizin mesajınız hoş olmamış diye ceza verdiniz , bakın bir çok kullanıcı rahatsız gerekeni yapın!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taraftarın huzurunuda ligi onüçüncü bitirmek kaçırıyor.
Oyuncu maaşları bizim ilk probleminiz değil.simdi bu takım şampiyon takım.cl ye girmesine bir play off maçı kalmış.
Genç oyuncuya yatırım yaparak bu işlerin olmayacağı belli oldu.direk gelip ısıracak oyuncu gerekir.
Sahada başarı varsa cl oynaniyorsa problem yoktur.
hocam, bizim bölümdeki 2 admin galatasaraylı mı o belli değil, ne banı
zor o iş.
-
bize gelince mesajınız hoş olmamış ceza, birileri ısrarla tahrik eder , cezaya gerek yok, yakındır zaten forma kimse girmeyecek kendileri takılacak..
bu forumda acayip deluzyonel bi ekip var kendi gibi dusunmeyen herkesi fenerli jkli ilan ediyor.
asiri komikler cok egleniyorum bu arkadaslari izledikce
-
Talisca perte çıkmıştır. Kaç sezondur antreman yemiyor. Arabistanda yürüye yürüye maç yapıyor üstüne 8-10 milyon euro alıyor.
Ben onu kastetmedim sadece verilen kap bilgisinin doğru olduğunu gösterim.Galatasaray kulubünün kasasından 6m çıkacak icardiye.
Dedigim gibi ziyech 4.5 alacağı şuan kesin değil kapı görüp ondan sonra yorumlarız
-
Evet erdem Timur menajer avantasi alıyor diyen adam Galatasaray'li... Bu adamı mı savunuyorsun!!
Erden Timur 13. Olan takıma ve ,geçen sene stad sponsoru oluyor ama menajerden para alıyor , kafayı kanarya taksan ters uçar.
Icardi yanlış transfer yatmaya geliyor diyen adamlar Galatasaray'li evet , sizin kafa pırıl pırıl..
hocam, bu arkadaşta ya troll ya kripto fbjkli. maalesef bunlar gibi var bir kaç tane sürekli olumsuz basan.
-
Eleştiri ayrı haddini aşmak ayrı.
benim yazdidgim mesajlara bak bir kere avanta mavanta yazmis miyim ama gel gelelim 3-4 kere bana kripto fenerli dendi sırf transferleri begenmedim diye.
bakambuyu begeniyor musun? ben elestirdim bana kripto dendi
kerem demirbay bu takim seviyesinde goruyor musun? ben elestirdim bana kripto dendi.
burnaldinhoya da baska takımlı dendi daha dün. kafanıza gore milletin galatasarayliligini sorguluyorsunuz.
bak daha bu mesaji yazarken biri zıplamıs demis kripto fenerli jkli diye
asiri komedi bir kardesimiz tam bir sakamatik, eglence makinesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 17 Ağustos 2023; 14:19:21 > -
Erden Timur menajerden komisyon alıyor falan diyen adam net Galatasaraylı değildir.
Geçen seneki takımın durumu hoşuna gitmistir,öyle ligde on onüçüncü sıralarda olmamız dan mutlu olmuştur.
Erden Timur gelip bu takımı şampiyon yapınca buraya gelip ben Galatasarayliyim diye salliyordur.
Diğer ihtimalde hiç futbol seyretmemistir basketbol bölümü için yazacağı yerde yanlışlıkla futbol bölümüne falan girmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X