Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.770
Cevap
159
Favori
265.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hslk

Ben 12 de gittim 5 te çıkabildim. İşlemleri sanırım 7 kadar personel hallediyordu. Her gelen, ekrandan kendine uygun alternatiflere baktığı için kişi başı 5 dakika civarı sürüyordu işlem.Ben mesela 4 bloğun durumuna baktım ekrandan. Baktığım bloklar 415, 414, 416 ve 401 idi. Her blokta müsait koltuk sayısı göz kararı 20, 30u geçmiyordu diyebilirim. O yüzden tavsiyem daha fazla beklemeden bu işi bir şekilde yarın halletmeniz. Sizin gitmeniz şart değil bu arada herhangi biri sizin adınıza değişim işini halledebiliyor. Yazdığım mesajın yarısı nasıl olduysa gitmediği için kısaltıp yeniden yazdım buraya.
    Başka birinin halletmesi için dilekçeden bahsediliyordu hiç denk geldiniz mi böyle bir duruma.
  • Okitov kullanıcısına yanıt
    Bugün başkası adına değişiklik yapanlar oldu sıra bekleyenlerden. Hatta arkamdakilerden 2, 3 kişinin işi arkadaşlarından birine havale ederek gittiklerine şahit oldum. Onlara kağıt işinden bahsettim.Yani onay verdiğinize dair kağıt istiyorlarmış diye duydum haberiniz olsun dedim. Onlar da gittik sorduk kağıda gerek yokmuş deyip dediğim gibi arkadaşlarından birine havale edip gittiler. Konu hakkında bildiklerim bundan ibaret. Kimlik istiyorlar mı onu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün başkası adına değişiklik yapanlar oldu sıra bekleyenlerden. Hatta arkamdakilerden 2, 3 kişinin işi arkadaşlarından birine havale ederek gittiklerine şahit oldum. Onlara kağıt işinden bahsettim.Yani onay verdiğinize dair kağıt istiyorlarmış diye duydum haberiniz olsun dedim. Onlar da gittik sorduk kağıda gerek yokmuş deyip dediğim gibi arkadaşlarından birine havale edip gittiler. Konu hakkında bildiklerim bundan ibaret. Kimlik istiyorlar mı onu bilmiyorum.
    Tamam hocam teşekkür ederim.
  • 2018-2019 kombine genel satışına 25 Haziran günü başlanıyor.
    İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece gs bonusa taksit olması çok kötü oldu
  • merhaba 415 6.kategori devir etmek isteyen varsa pm
  • 8inci kategori nasıl biter yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumurum

merhaba 415 6.kategori devir etmek isteyen varsa pm
    415 te kaç sıra var toplam bilen var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

8inci kategori nasıl biter yaa
    Valla hocam dakikalar içinde bitti. İlk kez kombine alacağımdan arkadaşımı arayıp bilgi alırken 8. kategori doluverdi gözümün önünde.

Bende 9.Kategori - 423'ten alabildim ancak. Umarım bütün bir sene pişman olmayız
  • 7. kategoride doğu yada batı fark eder mi izleme açısından veya başka bir durumdan
  • ilkerbb İ kullanıcısına yanıt
    27-29 Sıra var hocam

• hakeen kullanıcısına yanıt
    Stada toplu taşıma ile gideceksen Doğu almalısın batı çok dolaştırıyor. İzleme açısından herşey aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

Anladım hocam sağolasın bakalım yarın duruma göre gidebilirsem. hiç olmadı 415 üstlerden sarı bölgelerden alacağız.

Alıntıları Göster
    Ne yaptınız hocam yerinizi değiştirebildiniz mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreammar

Stada toplu taşıma ile gideceksen Doğu almalısın batı çok dolaştırıyor. İzleme açısından herşey aynı
    Doğu alt çok iyi oluyor bu bakımdan, metrodan çıkıp stada girdin mi turnikelerin önündesin, gerçi ben başlarda bir iki kere tüm stadı dolaştım, sonradan fark ettim metro çıkışına denk geldiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 26 Haziran 2018; 12:51:18 >
  • quote:

Ne yaptınız hocam yerinizi değiştirebildiniz mi.

Alıntıları Göster
    yok hocam ben çıkamadım.Arkadaşa dilekçe ve kimlik verdim oda değiştirecekti oda biraz tembel olduğu için gitmemiş. Kale arkasında kaldık bu sene de. Genel satışta görebildiğim kadarıyla kapalıda güzel yerler kalmamış gibi.
  • En ucuzundan 410dan aldık kombinemizi

Tekirdağ’dan gidip gelmek dert olacak ama bir çare düşüneceğiz

• ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Valla böyle Tekirdağ da olsa şehir dışlarından gelen taraftara helal olsun diyorum. İşte taraftar işte lampiyon demek lazım.Ben şişliden gelmeye üşeniyorum bazen.😀

• hslk kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bir hevestir yaptık umarım çok eziyet çekmeyiz
  • Ankaradan geleceğim bende. Bi kombine parası da yola vereceğiz gibime geliyor:) neyse feda olsun camiamıza. Birşey soracağım, UltrAslan Ankara otobüs filan kaldırıyor mu maç günleri. Bilgilendiren olursa sevinirim.

• 7şer 7şer 8inci kategoriden alan fırsatçı arkadaşların satamadıkları kombinelerini iade etmelerini bekleyeceğim 8inci kategoriden almak içn.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.