Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.768
Cevap
159
Favori
265.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 500 lü fiyatlara bilet mi alınır arkadaşlar manyak mısınız? Oturun evinizde izleyin kavga dövüş izlemeye o para verilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güney alt 121. Blok 2 adet vardır , tanesi 400 tl

• 203. Blok yanyana 2 tane 2000 tl

• KALE ARKASI 120.BLOK
    3 ADET BİLET MEVCUTTUR
    ADET FİYATI 350 TL
  • 6. kategori doğu alt 111. blok gişe fiyatından verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 28 Nisan 2018; 20:44:57 >
  • kusura bakmayında kulübü geçtim bu karaborsacılar çıkarcılar resmen soyguncusunuz elinizde patlasın o kale arkasına 400-500 lira fiyat çekenler. oturur evimizde izleriz daha iyi. bu işten nemalanan para kazanma amacı güdenlere sözüm yanlış anlaşılmasın bu fırsatçılara..
  • kesinlikle doğru diyosun kimse almasın. zaten almıyor kimse fiyatlar böyle olduğu sürece. uygun gişe fiyata veya cüzzi bir miktar farkla devredenler yazsın buraya. uçuk fiyatlara kimse almaz bu forumda boşuna yazmayın
  • Batı alt 1 adet kombine devir edilecektir. Fiyat için dm den iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayake

guney tribun 423. blok 11. sirada bulunan 1 bilet devredilecektir.

250 tl dusunuyorum.

dusunenler pm atarsa konusabiliriz.
    ilan gunceldir

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

maça gelmek isteyen ve mutlaka o bileti alacağım diyen arkadaşlara birkaç tavsiyem olacak;

stad açıldığından bu yana 6 kişilik kombine sahibi ve her maça gelemediği için gs bonus ve forumlardan ekstra 3 ya da 4 bilet alan grubumuz var, her hafta takip ediyoruz o yüzden ne var ne yok biliyorum.

11-10-9-8 kategoride kesinlikle zaman kaybetmeyin , açık olup alabileceğiniz tek kategori 7.kategoridir. o da ortalama 3-4 dk içinde bitmektedir. tek atımlık şansınız mevcut, 5dk önceden mümkünse masaüstü bir bilgisayarın başında F5 yapmaya başlayın, site başak ve ts maçlarında çökmedi yine çökmeyecektir, yani doğru atış yaparsanız alma şansınız çok yüksek.

7.kategori alacaksanız mutlaka 103 veya 203 tavsiye ederim, parasının hakkını en iyi veren bloklardır bunlar, hem de bjk başak gibi çamura yatmazsa 2.yarı Galatasaray'ın atak yapacağı kaledir. (Normalde 2.yarı her zaman ultraslan'a doğru oynanır)

350tl pahalı diyorsanız bir ihtimal 8.kategori deneyebilirsiniz, çok az sayıda bilet çıkıyor ama deneyebilirsiniz, fakat bunu denerken 7.kategori biletleri kaçırabilirsiniz.

bu dediğim sistem ertesi gün genel satışta da geçerlidir.

--------------------------------------------------------------------------------------------

karaborsa bilet bakanlar için daha öncede yazmıştım tekrar yazıyorum;

Galatasaray geçen sene başarısız olduğu halde takıma güvenip kombine alan cefakar taraftar, işi çıkıp gelemeyeceği maçın biletini gişe fiyatına satmaz, isterseniz Mars'tan gelin, istersen maç ertesinde Saturn'e gidecek olun bu maçın biletini 300tl altında bulmanız imkansız, çünkü resmi bilet alım-satımı yapan sitelerde bile 350tl'ye koyduğunuz anda bilet satılıyor, yani maç gününe kadar adamın 300tl'si zaten garanti, enayi olması lazım 300tl kazanacağı bileti 100tl'ye satması için.

İstanbul'da olanlar için ve stada yakın olanlar için, burda da şu tavsiyem olacak, pazar gününü bekleyin maç saatine doğru biletlerin fiyatı kırılıyor. Gelip stadın oralarda takılın, bilet bulursanız girersiniz, bulamazsanız Sanayi'de maçı izleyecek güzel mekanlar mevcut, oturur izlersiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Tavsiyelerim Şampiyonluk maçı olduğu içindir, normal maç olsa kimse bu kadar uğraşmaz fakat bu maç için uğraşan olur diye yazdım.
    saat 11:00'da çıkacak bilet için yukardaki yazdıklarım geçerlidir, almayı düşünen varsa görsün diye alıntılıyorum.

yazıdan sonra karaborsayı desteklediğim söylenmiş ve cefakar dediğim taraftara laf atılmış ben sadece durumu söyledim hatta şu an bilet fiyatı 350-400tl arasına oturdu, ilk günler 250-300tl'ye bulunabiliyordu. bana kalsa külliyen karşıyım, kombine devir sayısı bjk gibi kısıtlansın ve gidemeyip 3 maç devretmeyenlerin kombinesi iptal edilsin düşüncesindeyim, bu sayede gerçekten her maçı 35bin üzeri izleriz.

fiyatlardan midesi bulanan ve pahalı diyenler için yine bir tavsiyede bulunayım;

101-102-123-124-125
    119-120-121
    105-106-107

bu bloklar cezalıdır ve cuma günü 23:00'a kadar biletlerini devretmek durumundalar, yoksa klüp otomatik el koyuyor. öncelikle bekleyin arkadaşlar, daha maça 3 gün var herkes tok satıcı. yarın sıkışanları görün, ardından el konulan biletler tekrar satışa çıkınca bilet kovalayın o da olmadı, pazar günü bilet arayın. mutlaka gitmeniz lazım değilse pazar günü saat 3-4'e kadar bekleyin.

• 300₺ ye kadar alabilirim bana mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz

• satıldı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakdas -- 26 Nisan 2018; 23:20:29 >
  • bana devredeceğini söylediğin bileti şimdi başkasına sattım diyosun. ortada bilet falan da yoktur bu forumda çakallık yapamazsın uğrama daha buralara. @unfortunately doğru demiş bende teyid ediyorum. @unfortunately senle ilgili yazdığı mesaj aşağıdaki gibi herkesin bilgisi olsun.

unfortunately @ 19 Nisan 2018 21:32:40

Kimse için böyle bir yorumda bulunmam fakat bu arkadaş güvenilir ve sözünün eri biri değil. Dikkatli davranmanızı öneririm. Geçen haftaki Başakşehir maçından yola çıkarak söylüyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 26 Nisan 2018; 11:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

bana devredeceğini söylediğin bileti şimdi başkasına sattım diyosun. ortada bilet falan da yoktur bu forumda çakallık yapamazsın uğrama daha buralara. @unfortunately doğru demiş bende teyid ediyorum. @unfortunately senle ilgili yazdığı mesaj aşağıdaki gibi herkesin bilgisi olsun.

unfortunately @ 19 Nisan 2018 21:32:40

Kimse için böyle bir yorumda bulunmam fakat bu arkadaş güvenilir ve sözünün eri biri değil. Dikkatli davranmanızı öneririm. Geçen haftaki Başakşehir maçından yola çıkarak söylüyorum bunu.
    Aynen katılıyorum , bana da 350 TL fiyat çekti sözde gişe fiyatı diyordu.
  • Merhaba şuna balayındayız eşime sürpriz yapacaktım fakat bilet bulamadım bitti diyor yardımcı olabilecek var mı

• Doğu alt 112 bloktan bileti devredebilirim. Cezalı blok değildir. İstediğim fiyat 1250 tldir. Pazarlığa açık değildir. Saha görüşü aşağıdaki şekildedir.

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU]

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU]

• Doğu üst 416. blok 400 TL'den devrediyorum.
  • Arkadaşlar iki bilet lazım bize.

• selam arkadaslar 1 bilet lazım gişe fiyatından alabilirim. devretmeyen arkadasların ki otomatik olarak kulüp tarafından satısa cıkarılacak diye biliyorum.
  • Birden fazla kuzey alt bilet var, 6 taneye kadar temin edilir.

Adet fiyatı 350 tl.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.