Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.769
Cevap
159
Favori
265.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kadar insan var bir tanesi de demiyor ki usta gidemiyoruz bileti alan da Yok
    Al şunu bilet arıyormuşsun vay be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

DH ölücü team boss detected.

Alıntıları Göster
    Aslında ilk sana soracaktım gidecek misin diye, senden isteyecektim boşver dedim. Bu maça para veripte giden olmaz, yasin'i izlemek için para mi vereyim o kadar yol çekeceğim. vazgeçtim zaten evde çekirdek citleyerek izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Aslında ilk sana soracaktım gidecek misin diye, senden isteyecektim boşver dedim. Bu maça para veripte giden olmaz, yasin'i izlemek için para mi vereyim o kadar yol çekeceğim. vazgeçtim zaten evde çekirdek citleyerek izlerim.

Ben Büyükçekmece'den gideceğim, şahsen burada olduğum sürece giderim, maçtan sonra ölmüş gibi olurum orası ayrı. Twitter'da yazsan bulursun aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreammar

Şu kadar insan var bir tanesi de demiyor ki usta gidemiyoruz bileti alan da Yok
    Al şunu bilet arıyormuşsun vay be
    Bütün sezon bu forumda karaborsacılık yaparken de bu kadar Galatasaraylı olmanı beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 18 Nisan 2018; 17:49:26 >
  • Beyler gs bjk maçı için passodan bilet alabilme şansım nedir sizce izmir den geleceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: reset45

Beyler gs bjk maçı için passodan bilet alabilme şansım nedir sizce izmir den geleceğim

Kategori 6 ve aşağısı biletler var hocam alabilirsin tabi aradığın kategoriler oralarsa

• Teşekkürler peki Tahmini satışa sunuş hakkında bileğiniz varmı ve tahmini fiyat aralığı hakkında

• Bilginiz pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Ben Büyükçekmece'den gideceğim, şahsen burada olduğum sürece giderim, maçtan sonra ölmüş gibi olurum orası ayrı. Twitter'da yazsan bulursun aslında.

Alıntıları Göster
    Beni göndermediniz maça, ahım var ahım..

• Beşiktaş maçına Doğu Alt 112 Bloktan bilet en yüksek teklif verene satılır.

• quote:

Bilginiz pardon

Hocam Fenerbahçe maçı ile aynı fiyat politikası uygulanır diye düşünüyorum şayet öyle olursa

• Kategori Bilet Fiyatı
    1. Kategori 800,00 TL
    2. Kategori 800,00 TL
    3. Kategori 600,00 TL
    4. Kategori 600,00 TL
    5. Kategori 500,00 TL
    6. Kategori 400,00 TL
    7. Kategori 300,00 TL
    8. Kategori 200,00 TL
    9. Kategori 175,00 TL
    10. Kategori 125,00 TL
    11. Kategori 109,00 TL

Fiyatlar böyle olur...
  • kadillakkk kullanıcısına yanıt
    bu sezon kupa maçlarına hep birilerini gönderdim...Hemde hiç tanımadığım birilerini artı stada her gittiğimde yanımda mutlaka bir çocuk ile içeri girdim Emin ol...
    Gelelim karaborsacılık dediğin olaya Bu forumda evet çoğu maça ilan verdim. Çoğu maça da gişe den devrettim...
    Tabi bağzı maçlar hariç... Hangi bağğğğğğzı maçlar onlar yazıyorum... Fenerbahçe maçı Trabzonspor maçı ve Başakşehir maçı...
    Şimdi çok muhterem Galatasaray aşığı insan sen nasıl olurda bu maçlarla bu maçı bir tutup bana laf çakma tribine girdin ki ? Kendim için aramadığım kendi yakınım için aramadığım bir bilet için neden bu gereksiz tavrın...
    Forumda kaç ilan verilmiş saymadım bu kupa maçına tek kişiye bile özel mesaj atıpta hocam lütfen vs demedim oraya ve ortaya yazdım bıraktım...
    Şimdi sana soruyorum bugün stada gitmediği halde satamadığı halde devretmeyin mi karaborsacılık yaptı ben mi ?

• Dreammar kullanıcısına yanıt
    istersen al, ister sat. bu kimseyi ilgilendirmez. ama gelip de vay be bana 2 tane ücretsiz bilet bile vermediniz diye duyar kasmaya gerek yok. bu kadar duyarlıysan kendi cebinden alır çocukları sevindirirsin. kupa maçı diye kimse zaten ücretsiz bilet vermek zorunda değil.
  • Kaç adet bilet var

• quote:

Kaç adet bilet var
    Kendi kombinem sadece bir tane iyi bir teklife satabilirim, zaten burdayım maça kendim giderim aksi takdirde. Başakşehir maçından dolayı birçok bloktakiler ceza yedi iyi takipte olun, rahat bilet bulursunuz oralardan.

• Beşiktaş maçı için 2 adet bilete ihtiyacım var şimdiden yazıyım , cezalı olan kişiler en azından özel mesaj atarsa gişe fiyatından alabilirim , İzmirden gelicez o tarihlerde , karaborsacılar yazmasın , her iki tarafa da faydalı olucak düzgün bir alışveriş olması amacım.
  • 414 numara sahayı ortadan gören yerde basın tirbünü karşısı beşiktaş maçı fiyat 450 Londra da olucam,

Tel 506 477 32 37 whatsapptan ulaşabilirsiniz

• umutpilge kullanıcısına yanıt
    Kimse için böyle bir yorumda bulunmam fakat bu arkadaş güvenilir ve sözünün eri biri değil. Dikkatli davranmanızı öneririm. Geçen haftaki Başakşehir maçından yola çıkarak söylüyorum bunu.

• Kombinelerim de biletim gözükmedi sana satamadım nedeni bu demi unfortunately, isteyen alsın isteyen almasın. Sanki dolandırıcılık yaptık

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.