Hic umutlanma renkdasim. Bizim takimda o refleks yok. Sahada adeta geziyor oyuncular. Sahada savasacaklarina sacma sapan hatalar yapıyorlar. Galip gelmek icin gereken mucadeleyi vermiyorlar ve vermeyecekler de. Bu vurdumduymazliga Terim'in hatalari da eklenince basarisizlik kacinilmaz oluyor. Ben bu seneden umudu kestim acikcasi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2557. sayfa)

-
-
Öncelikle oyuncular neredeyse suçsuz neden mi? Sezon başından beri alıştıkları bir sistem bir oyun anlayışı varken birdenbire en kritik haftalarda tüm sistem değişti kadro değişti. Ayrıca elindeki kadroya en uymayacak sisteme geçildi. Stoperlerimiz normalde çok iyi bir ikili. Ama sen bu adamları tüm maç orta saha çizgisine kadar çekersen hem de beklerin zaten savunması zayıf beklerken hem de maç boyunca geri pas yaparken bu adamlar hata üstüne hata yapar. Onun haricinde orta sahada oyunu yönlendirecek bir tane bile oyuncu oynatmazsan iki çok iyi bitirici ama yakın özellikteki forveti Akbaba ile birlikte sahaya sürersen bırak TD olman mental yeterliliğin bile sorgulanır.
Yahu geçen maç 2-1 öndeyken hala tüm takım rakip yarı sahaya yığılmış anlamsız paslar yapıyordu ve kaptırılan topla 2-2 oldu. Bu kadar saçma taktik mi olur??
Sergenin elinde kimler var? Kaç yaşındaki Atiba ve Josef, geçen sezon dalga geçilen Larin, kadro dışı kalmak üzere olan Llajic. Bir tek Ghezzal ve Aboubakar cidden iyi oyuncular diğerleri Sergen sayesinde iyi. Bizim taraftara kalsa hakemler sayesinde oynuyorlar ama öyle bir şey yok. Tamam GS ye göre kollandı ama en azında oynanan bir futbol var. Bizde be var yan pas geri pas sonra hatalar ve yenen goller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 21 Mart 2021; 22:10:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sergen hocam gene hakeme laf etmiş. Halil umutu bi daha bjk maçına istemiyormuş. Onu isteme bunu isteme her maç mete kalkavan yönetsin beşiktaşım üzülmesin!!! Gene söylüyorum bi o kadar kayrılsak bizim oyunculara o sertlikte kart çıkmasa şimdiye diğerleri havlu atmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abubakarı kırmızı kartla oyundan atmadığı için mi? Daha ne kadar kollanacak bjk anlamıyorum? Her pozisyonda kollarını açıp itiraz ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz hariç neden herkes tribüne adam alıyor? yine doldurmuşlar?
-
Bizimkiler de alsın bjk maçında cezası yok nasıl olsa...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
Abubakarı kırmızı kartla oyundan atmadığı için mi? Daha ne kadar kollanacak bjk anlamıyorum? Her pozisyonda kollarını açıp itiraz ediyorBilmiyorum hocam yenemediler ya ondandır. Yeminle bjknin oyununu biz oynasak her hafta maçı 8kişi bitiririz. Her hafta de souza, roseier garanti atılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Belhanda yeni sezonda yeniden Galatasaray da, ft sezon sonu yeni yönetime zorla evladını aldıracak.. At fava bekle...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
yazdığını görmedim ama ben ağlama duvarı değilim bilgin olsun.
@Make Believe
-
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
Abubakarı kırmızı kartla oyundan atmadığı için mi? Daha ne kadar kollanacak bjk anlamıyorum? Her pozisyonda kollarını açıp itiraz ediyorbaşakşehir şampiyon olduğunda da hakemler onların maçı dümdüz yönetti, diğer takımların maçlarında hep hata vardı, sonuç adamlar şampiyon oldu. aynısı yaşanıyor, bjk kart falan görmüyor, sert oynamasına izin veriyorlar. e kart olmayınca cezalı olmuyor, adamlar aynı kadroyla oynaya oynaya zaten bir şekilde götürüyor rakibi tekme tokat döve, hocaları desen kolları hep havada önüne gelene bağırıyor. ligdeki bütün takımlar kötü, keşke bıraksalar kötünün iyisi şampiyon olsa ama yok belli bu sene bjk yapılacak.
-
-
Hocam Galatasaraylıgına forumdaki gs tutkuna saygım var.quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gybaşakşehir şampiyon olduğunda da hakemler onların maçı dümdüz yönetti, diğer takımların maçlarında hep hata vardı, sonuç adamlar şampiyon oldu. aynısı yaşanıyor, bjk kart falan görmüyor, sert oynamasına izin veriyorlar. e kart olmayınca cezalı olmuyor, adamlar aynı kadroyla oynaya oynaya zaten bir şekilde götürüyor rakibi tekme tokat döve, hocaları desen kolları hep havada önüne gelene bağırıyor. ligdeki bütün takımlar kötü, keşke bıraksalar kötünün iyisi şampiyon olsa ama yok belli bu sene bjk yapılacak.
Alıntıları Göster
Ama ciddi seviyede bir takımı sürekli her maç istisnasız her maç hakem yüzünden diyorsun.
Sana göre Beşiktaş top oynamiyor. Hatta sana göre Beşiktaş'ın şuanda küme hattında olması lazim bu futbolla.
Ya her kazanılan maçın ardindan, çalınan her bir faulun ardından Beşiktaş şampiyon yapılıcak planlar yapılmış. Ligin bir kurgu üzerine oynanan futbol olduğunu söylemeye çalışıyorsun.
Yanlış hocam şimdi şu pozisyon su maçta tartışmaya gerek yok.
Ona kalırsa bu ligde en çok lehine penaltı çalınan takım Galatasaray. Ligdeki attınız 11 gol penaltı golü. Bunlarin detayına girersek sizin şuanda ilk 10da bile olmamanız lazım vsvs
Detaya gerek yok
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GökyüzüMavi
Hocam Galatasaraylıgına forumdaki gs tutkuna saygım var.
Ama ciddi seviyede bir takımı sürekli her maç istisnasız her maç hakem yüzünden diyorsun.
Sana göre Beşiktaş top oynamiyor. Hatta sana göre Beşiktaş'ın şuanda küme hattında olması lazim bu futbolla.
Ya her kazanılan maçın ardindan, çalınan her bir faulun ardından Beşiktaş şampiyon yapılıcak planlar yapılmış. Ligin bir kurgu üzerine oynanan futbol olduğunu söylemeye çalışıyorsun.
Yanlış hocam şimdi şu pozisyon su maçta tartışmaya gerek yok.
Ona kalırsa bu ligde en çok lehine penaltı çalınan takım Galatasaray. Ligdeki attınız 11 gol penaltı golü. Bunlarin detayına girersek sizin şuanda ilk 10da bile olmamanız lazım vsvs
Detaya gerek yok
Teşekkürler
Alıntıları GösterAlanya maçından sonra Bjk'nin arkasında ağır hakem etkisi var, yok diyen maçları izlemiyordur. Galatasaray'ın kazandığı haftalar kendi forumunuzda yazılanları okudunuz mu hiç? Ya oyuncu maç satıyor, ya hoca maç satıyor, ya kulüp maç satıyor ya da mhk Tff bilmem ne.. Şu yazdıklarınıza bakınca ne maçları izlemişsiniz, ne kendi taraftarınızın farkındasınız gibi gözüküyor kusura bakmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uA-kktc4-1-4-1 formasyonunda ve sol önde Onyekuru yerine Emre Kılınç kardeşimizin olduğu bu kadro ile en azından gerçek santraforumuza top ulaştırabilip, iyi kötü futbol adına ortaya bir şey koyabiliriz diye düşünüyorum. En azından bu şekilde başlanıp skor avantajını ele aldıktan sonra kanatları Kerem ve Onyekuru ya emanet ederek önümüzde ki maçlarda iyi kötü şampiyonluk iddiamızı sürdürmeye devam edebiliriz.
2 maçtır ileride sevimsiz hayalet casper ve bacak kasları kendi vücut kitlesini dahi artık kaldıramayan eyt li vatandaşla maçları 2 kişi eksik oynayarak şampiyonluk yolunda hem puan yarışı açısından hem de mental açıdan havlu atacak konuma geldik.
En acilinden dominant santraforumuzun tek forvet çıktığı ve sağ iç bölgesinde Feghouli nin maestroluk yaptığı pas temelli bir oyun planına dönmez de önümüzde ki maçlara da bahsettiğim iki gereksiz tip ile çift forvetli sistemle çıkmaya devam edersek ligi ilk 5 içinde dahi tamamlayabileceğimizi zannetmiyorum.
-
Hayırlı(!) olsun, Eto bitmiş.
-
Takım çok ciddi gary rodriges eksikliği cekiyor 2 yıldır, Onyekuru o işi yapamıyor uzun zamandır kanattan cezaalanına girip topu kaleye asabilecek topçumuz olmadı. O tarz bi topçu kesinlikle almalıydık onyekuru çok ağır ayak.
Bir de benim merak ettiğim birşey var yunus akgün şu basiretsizlilerin hangisinden kötüydü ? O cocuğa ne oldu şuan nerde ne yapıyor Kerem denen arkadaşdan 50 tane yan yana koyun bir tane yunus etmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X