Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28192820282128222823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnşAllaj devre arası Feghouli de gider toparladı diye tutulmaz. Seneye yine aynısı olacak çünkü böyle gamsız adamlara yer yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feghouli ve Belhanda form tutarsa kartlar yeniden dagitilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsen Buga

    İnşAllaj devre arası Feghouli de gider toparladı diye tutulmaz. Seneye yine aynısı olacak çünkü böyle gamsız adamlara yer yok.
    Feghouli'nin top felan oynadığı yok. Attığı gol takipten koşu. Nagatomo'nun son yıllarda yapmadığı özlediğimiz şeyi Emre yaptı. 1 tane de direkten dönen duran top var. Feghouli bildiğimiz Feghouli işte.

    Ömer'in attığı golü belhandanın atması imkansız bu arada. Asistin asisti oynamayınca yeniliyoruz diyen zekiler çatladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodletting.

    Feghouli ve Belhanda form tutarsa kartlar yeniden dagitilir.
    Form tutmalarını bekleyeceksek işimiz var gelecek sezon gönderilip yeni 10 numara ve kanat alınması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Lemina-Ömer-Adem-Andone her maç oynasın.



    Bu adamlar oynadığı sürece takım ısırıyor,istiyor. Bu adamlar yerine arap ve arkadaşları oynasa bu deplasmanı da puansız geçmiştik.
  • Takım 3 5 2 iyi oynuyor bu sistemle devam macera aramaya gerek yok. Emre Taşdemir Ömer lemina feghouli bunlar bayağı iyiydi dün. Şener de geldimi marianoyu keser cillop gibi takım oluruz.

    Ha birde atlanan birşey var dün biz DEPLASMANDA iyi oynadık. Biz bu oyunu deplasmanda neredeyse 2 senedir görmüyoruz. Deplasmanda böyle oynamaya devam edebilirsek zaten bu sene hertürlü şampiyon oluruz gene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 10 Kasım 2019; 8:49:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. Hafta nasıl bir organizasyon ile oynayacagımızı sonunda bulduk galiba

    diziliş ve konumlandırma öyle güzel ki koşmayan adam direkt göze çarpıyor ve oyuncuları koşmaya zorluyor taktik

    Umarım bu taktik ile devam ederiz. Gol yeriz ama gol atmadıgımız maç olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 lu oynayacaksak ortada Luyindama oynamalı, sağda Ahmet oynamalı diye düşünüyorum.
    Luyindama uzun boyuyla cepheden gelen toplarda hava toplarinda daha iyi olur. Ayrıca oyun kurma olarak çok daha fazla katkı sağlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım 12 sezonu gibi inadı bırakıp 4141 denilen gudubet sistemi bir daha denemez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian




    Bu adamlar oynadığı sürece takım ısırıyor,istiyor. Bu adamlar yerine arap ve arkadaşları oynasa bu deplasmanı da puansız geçmiştik.

    Alıntıları Göster
    Katılıyorum. Hem bu sayede "Galatasaray 11 yabancı ile oynuyor" diyenler de susmuş olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anlaşılan o ki 3-5-2 tutmuş aslında bu iyi sistem lakin iyi oyuncuların varsa defanstan 1 kişi eksiltip forvete ekliyorsun ama beklerin hem bek görevini hemde kanat görevini üstlenmeli bide 5 li orta saha toplu hücüm ve savunma yapmalı ya iyi oyuncuların varsa bütün formasyonları rahat uygularsın yeter ki atletik ve tempolu ol.

    6 maçlık periyodun 5 i kağıt üstünde bayağı zor görünüyor BJK ye kaybettik ama Trabzon Alanya ve Başak kaldı bu fikstürü de atlatırsak devre rahat şekilde gideriz ki burda iş Terimin ve scout ekibine düşüyor ya bildiği oyuncuları kiralıcak ya da 2-3 isim alıp nokta atışı yapılcak hepimiz şu şu gidecek diyoruzda gitmeyedebilirler CL de bu kadar kötü olan takıma teklifte yokmuş umarım beklediğimiz gibi olurda Mariano Nagatomo Belhanda gider hem yer açılır hemde ruhsuzlardan kurtulmuş oluruz abi 33 yaşında olabilirsin gerileme olabilir lakin bu ladar çöp olunmaz heriflerin kondisyonu bile halı saha topçusu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devre arası Belhanda'yı satıp, Mariano ve Nagatomo'yu kadro dışı bırakırsak 352 çok daha iyi bir hale gelir. Linnes yeniden kadroya alınır. Belhanda'dan gelen bonservis ile bir sol kanat bek alınır. Nzonzi de stopere çekilir. Falcao da iyileşince baya güzel bir hale gelir.

    Muslera
    Luyindama Nzonzi Marcao
    Linnes Lemina Feghouli Ömer X
    Falcao Babel (Andone yada Adem)
  • Beyler 2 oyuncu önereceğim takip ediyorum gayet beğendim ucuza alınabilecekse kesinlikle gelmelerini isterim.


    Berat Ayberk Özdemir - Gençlerbirliği


    Mert Hakan Yandaş - Sivasspor


    Her maçlarını %100 takip edemiyorum ama ettiğim kadarıyla konuşursam ben beğendim bu isimleri.
  • Bülent Timurlenk: "Başkalarının başarısızlıklarından kendi başarı hikayesini yazanlar, tarihi kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'a atamadıkları çift haneli puan farkını ligin kalanında arayabilirler."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linnes gibi mücadeleci oyunculara ihtiyacımız var.Devre arasında Mariano gönderilip Linnes kadroya monte edilirse yeni transfer tadında olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala belhandayı kazanabileceğimizi düşünenler var yazık..

    adam çöp geldi çöp gidecek (inşallah)
  • Zamanında defansta oynatacsk adam bulamayınca istemeye istemeye oynatmıştık ozan ı. Şimdi de ahmet taş gibi oynamasına rağmen hala kadroya yazmayanlar var. Olası mağlubiyetlerde yine Fatih Terim e adalet sorgusu yaparlar aynı kişiler. Bu kadro mümkün olduğunca korunmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Berat çok büyük potansiyel bencede.
  • Bize Türk sağ bek lazım. Şener idare eder diyoruz adam bir depar attı diye 2 ay yok. Görünen o ki bunlar yabancı sınırını getirecek. Mecbur bekler Türk olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Taşdemir beni utandırdı. Çok kızıyordum nagatomodan formayı alamıyor diye, hatta bir iç saha maçına 11 çıktı ve vasat oynadı. Bugün ofansif bir sol bek için ortalama üstü bir performans sergiledi, defansif yönü biraz zayıf. Umarım bu çizgisini bozmaz ve defansif yönü günler geçtikçe iyiye gider.
    Feghouli gerçekten kaliteli bir oyuncu. Valencia'dayken izleyenler bilir, ben yetenekliyim diye bağırıyordu herif. geçtiğimiz haftalarda kendisine isyan edilmesi, protesto edilmesi doğruydu. Fakat bugün de takdir etmek lazım oynadığı futbolu. Attığı gol takip koşusu sadece diye eleştirilmiş ama golün makbulu budur zaten. İçeri giren bekle, orta sahalarla, ters kanatla atılan goller çok değerli.
    Ömer Bayram'ı anlatmaya gerek yok. Belki de Seri'nin yarısı kadar teknik değil ama Seri'den kat be kat istekli, tempolu ve çalışkan. Attığı gol de çok şıktı, bu sezon Fatih Terim'in en doğru hamlesi buydu herhalde.
    Fatih Terimin de artık 3'lü futbola dönmesi lazım. Temposuz takımız, 4'lü oynarken orta sahalarımız gereken pressi, hızlı topu yapamıyor. 3'lü defansta, bekler korkusuzca orta sahaya kadar geliyor ve kalabalıklaşıyoruz, hele bir de yanına iki tane gezici santrfor koyarsan epey kalabalık bir merkez ve ilerde iş bitirecek yetenekli oyuncuları olan bir takım oluveriyoruz. 3'lü defans sayesinde Luyindama gibi hızlı ve çok güçlü bir stoper kanada açılarak oynuyor ve sağ bek yerinde olmasa dahi kanat oyuncusu nefes alamıyor.




  • 
Sayfa: önceki 28192820282128222823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.