Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
467.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu taraftara hiç mi hiç acımıyorum. Diagne şöyle Diagne böyle diye diye geçen sezon ortasında havamızdan geçilmiyordu. Adam koca bir çöp. Çöp olduğu gerçeğini geçtim takıma bütçe açısından da ciddi sıkıntı çıkarıyor. Eren Derdiyok'un performansı Diagne'nin çok üstündeydi. Tek becerisi penaltı atmak olan onu da zar zor yapan bir adamı bu takıma musallat eden taraftarın ta kendisi. Kol gibi kazık deyiminin en büyük karşılığıdır Diagne. Aynı şekilde Tarık Çamdal. Kapı gibi sözleşmeleri kapıyor bu adamlar. Sonra taraftar ağlıyor. Kasımpaşa bize hayatının kazığını attı. Top kazık transfer listesinde Diagne 1. sıradadır benim için.

Ligin 2. yarısında Eren ile devam etseydik bile şampiyonduk. Galatasaray taraftarının bir futbolcu çığırtkanlığı yüzünden bu durumdayız. Diagne'yi isteyen grup taraftarın ta kendisiydi. Alın şimdi çekin bu adamın tribini. Avrupa arenasında Diagne ile coşarız.

• 2 maçla Terim'i gönderdiniz, iki maçla Seri'yi çöp ilan ettiniz, 2 maçla şampiyonluk gitti dediniz. Allah hiçbir takımın başına böyle taraftar(!) vermesin. Amin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gg bu sezon. net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Bu taraftara hiç mi hiç acımıyorum. Diagne şöyle Diagne böyle diye diye geçen sezon ortasında havamızdan geçilmiyordu. Adam koca bir çöp. Çöp olduğu gerçeğini geçtim takıma bütçe açısından da ciddi sıkıntı çıkarıyor. Eren Derdiyok'un performansı Diagne'nin çok üstündeydi. Tek becerisi penaltı atmak olan onu da zar zor yapan bir adamı bu takıma musallat eden taraftarın ta kendisi. Kol gibi kazık deyiminin en büyük karşılığıdır Diagne. Aynı şekilde Tarık Çamdal. Kapı gibi sözleşmeleri kapıyor bu adamlar. Sonra taraftar ağlıyor. Kasımpaşa bize hayatının kazığını attı. Top kazık transfer listesinde Diagne 1. sıradadır benim için.

Ligin 2. yarısında Eren ile devam etseydik bile şampiyonduk. Galatasaray taraftarının bir futbolcu çığırtkanlığı yüzünden bu durumdayız. Diagne'yi isteyen grup taraftarın ta kendisiydi. Alın şimdi çekin bu adamın tribini. Avrupa arenasında Diagne ile coşarız.
    Bu da yeni moda oldu, suçu tamamen taraftara yıkınca marjinal yorum oluyor herhalde.

Taraftar silah mı dayadı yönetimin kafasına? Koca yaz dönemi forvet bulamıyorsun. Kış dönemi geliyor, 10 milyon euro bütçen var yine forvet bulamıyorsun. Bulamadığın gibi Alan, Pato derken alay konusu oluyorsun. Son dakika yumurta kapıya dayanınca anca Diagne'yi getiriyorsun, ve suçlu taraftar oluyormuş. Vay be.

Geçen sene ara transferin ilk günü Diagne'yi getireceğiz deseler kaç taraftar memnun olurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Bu da yeni moda oldu, suçu tamamen taraftara yıkınca marjinal yorum oluyor herhalde.

Taraftar silah mı dayadı yönetimin kafasına? Koca yaz dönemi forvet bulamıyorsun. Kış dönemi geliyor, 10 milyon euro bütçen var yine forvet bulamıyorsun. Bulamadığın gibi Alan, Pato derken alay konusu oluyorsun. Son dakika yumurta kapıya dayanınca anca Diagne'yi getiriyorsun, ve suçlu taraftar oluyormuş. Vay be.

Geçen sene ara transferin ilk günü Diagne'yi getireceğiz deseler kaç taraftar memnun olurdu?

Alıntıları Göster
    Doğru.

FFP deniliyor. Devre arası transfer döneminde Diagne denen herife 10.000.000 € bonservis + 4,5 sene için bir bu kadar da maaş bağlanırken, yönetimden bir Allah'ın kulu da çıkıp ne yapıyoruz biz ?! Galatasaray'ın geleceğini de düşünmeliyiz, bu adama bu paralar çok fazla diyemedi mi ?! Aynı şey Fatih hoca için de geçerli.

Ha keza birkaç hafta önce, günlerce Vedat gündemdeydi. Galatasaray 4.000.000 € bonservise ek yıllık 2.000.000 € maaştan 4 yıl sözleşme teklif etmiş. Rize başkanının lobisi,baskısı olmasa büyük ihtimal alınacaktı. Vedat iyidir,kötüdür yorum yapmıyorum fakat ligden herhangi bir isim gündeme gelince bu FFP kriterleri buharlaşıyor mu ?! Bunu anlamıyorum işte.

Kadrodaki yabancı sayın belli,13. Eksikliklerin de belli. Mali durum, kısıtlamalar da belli. O zaman ister istemez önce satış yapabilmen lazımdı. Lig bittiği andan itibaren. Şampiyon kadrodan oyuncu satılamaması en büyük fiyaskodur. Şuana kadar.

Galatasaray yöneticisinin işi bahaneler üretmek,bahaneler arkasına saklanmak değil;çözüm üretmektir.
    Üretemiyorsan çözüm üretebilecek zihinlere bırakırsın yerini. Aksi kulübe bile isteye zarar vermektir.

Bir diğer eleştiri de trasfer,scout ekibine. Açıkçası Marcao ve Onyekuru dışında (-ki Onyekuru kiralık) mantıklı sayılabilecek bir hamle göremedim. Dünya kadar para Diagne için saçılırken bu arkadaşlar bu paranın çok daha cüzi miktarlarına takıma daha faydalı olabilecek biri isim nasıl bulamadılar hayret doğrusu !

Sörloth maliyeti 1.000.000 € idi. Haland 7.500.000 €. Bunlar ilk akla gelen,göz önündeki en basit örnekler. Bu tarz isimler bulmalarını geçtim, Diagne gibi bir hayli eksiği bulunan bir oyuncuyu nasıl onayladılar onu merak ediyorum. İnternette futbol oyunları platformu var mı bilmiyorum ama varsa oradan 2-3 tecrübeli,oyun bağımlısı genç bulsalar daha isabetli yorumlarda bulunurdu muhtemelen.

Üzülüyorum. Sürekli bahaneler arkasına saklanılmasından, "Olmadı,engel çıktı, oyuncu sorun çıkardı,umulmadık bariyer,beklenmedik kaldırım, Uefa sopası, Monaco çaycısı gibi" geçiştirici ve gerçekleri halının altına gizleyici saçmalıklardan sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 26 Ağustos 2019; 22:45:32 >

• bu arada perşembe zaten monacoya gidicekler şampiyonlar ligi kura çekimi var.abdürrahim reis özel jetle falcao ile döner olursa

abdürrahim reis bozulan imajını düzeltmek için yüzde yüz böyle yapar

belgeler acaba yetişmeme durumu olurmu diye düşündüm.cagne luyindama da son gün alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Doğru.

FFP deniliyor. Devre arası transfer döneminde Diagne denen herife 10.000.000 € bonservis + 4,5 sene için bir bu kadar da maaş bağlanırken, yönetimden bir Allah'ın kulu da çıkıp ne yapıyoruz biz ?! Galatasaray'ın geleceğini de düşünmeliyiz, bu adama bu paralar çok fazla diyemedi mi ?! Aynı şey Fatih hoca için de geçerli.

Ha keza birkaç hafta önce, günlerce Vedat gündemdeydi. Galatasaray 4.000.000 € bonservise ek yıllık 2.000.000 € maaştan 4 yıl sözleşme teklif etmiş. Rize başkanının lobisi,baskısı olmasa büyük ihtimal alınacaktı. Vedat iyidir,kötüdür yorum yapmıyorum fakat ligden herhangi bir isim gündeme gelince bu FFP kriterleri buharlaşıyor mu ?! Bunu anlamıyorum işte.

Kadrodaki yabancı sayın belli,13. Eksikliklerin de belli. Mali durum, kısıtlamalar da belli. O zaman ister istemez önce satış yapabilmen lazımdı. Lig bittiği andan itibaren. Şampiyon kadrodan oyuncu satılamaması en büyük fiyaskodur. Şuana kadar.

Galatasaray yöneticisinin işi bahaneler üretmek,bahaneler arkasına saklanmak değil;çözüm üretmektir.
    Üretemiyorsan çözüm üretebilecek zihinlere bırakırsın yerini. Aksi kulübe bile isteye zarar vermektir.

Bir diğer eleştiri de trasfer,scout ekibine. Açıkçası Marcao ve Onyekuru dışında (-ki Onyekuru kiralık) mantıklı sayılabilecek bir hamle göremedim. Dünya kadar para Diagne için saçılırken bu arkadaşlar bu paranın çok daha cüzi miktarlarına takıma daha faydalı olabilecek biri isim nasıl bulamadılar hayret doğrusu !

Sörloth maliyeti 1.000.000 € idi. Haland 7.500.000 €. Bunlar ilk akla gelen,göz önündeki en basit örnekler. Bu tarz isimler bulmalarını geçtim, Diagne gibi bir hayli eksiği bulunan bir oyuncuyu nasıl onayladılar onu merak ediyorum. İnternette futbol oyunları platformu var mı bilmiyorum ama varsa oradan 2-3 tecrübeli,oyun bağımlısı genç bulsalar daha isabetli yorumlarda bulunurdu muhtemelen.

Üzülüyorum. Sürekli bahaneler arkasına saklanılmasından, "Olmadı,engel çıktı, oyuncu sorun çıkardı,umulmadık bariyer,beklenmedik kaldırım, Uefa sopası, Monaco çaycısı gibi" geçiştirici ve gerçekleri halının altına gizleyici saçmalıklardan sıkıldım.

Alıntıları Göster
    cagnede iş son güne kalmıştı alan ve pato olmayınca.o para sonraki döneme devredilmiyordu.o zamanlar ki performansına göre normal dediler.bir risk alındı en kötü ilerde satarız diye.fakat tutmadı

• Emre akbaba 4 milyon euro

Diagne 10+3 milyon euro

Marcao 4 milyon euro

Luyindama 3+5 milyon euro

Nagatomo 1+2.5 milyon euro

Ömer Bayram 400 bin euro

32.900.000 euro. Sorarlarsa başımızda ffp var elimiz kolumuz bağlı deriz.

Hepsini şu an satmaya kalksak ödediğimizin yarısı çıkar mı emin değilim.

• Bence gayet de Seri yüzünden verdik maci. 11'e 11 oynansa son 15 dakika o baski imkani yok olusmazdi. Konya bile inanmiyordu o dakikaya kadar gol atacagina. Seri'nin kirmizi karti macin dönüm noktasi oldu. Yok kasti görmemis bilmem ne. Yok bir de kasti kirmizi kart görseydi?! Nesini savunuyorsun su performansin?

Selcuk'a sallamak moda. Utanmasalar oynamadigi macta puan kaybinin tek sorumlusu ilan edecekler. Ama Seri elestirilemez. Bu neyin özentisi arkadas? Elin afrikali kazmasi 1 sene küme düsen Fulham'da forma giydi diye ne bu hayranlik anlamiyorum. Ben sahadaki futbola bakarim. Seri su ana kadar Maldonado'dan hallice.

Sorununuz ne söyliyim mi? Gecen hafta yenilince "Selcuk oynadi ondan yenildik" dediniz. Seri 8 numara oynasin ucacak kacacak diye atip tuttunuz. Bu hafta o laflari yutamiyorsunuz. Hazimsizlik yapiyor. Iste sorununuz bu.

• Aykut Hoca cidden büyük bir teknik adam. Gs nin puan kaybetmesi gayet doğal. Lakin ben bu sezon gs nin şampiyon olabileceğini hiç düşünmüyorum. Mevkileri tek tek değerlendirelim. Kale sağlam, bekler bitik ve ümit vermiyor, yedekleri de zayıf. Stoperde ben luyindama'nın orta-üst düzey bir performans vereceğini düşünüyorum ama marcao sizi çok yakar.

Orta sahaya gelince nzonzi kendini ilk günden belli etti sağlam oyuncu. Seri ise tek kelimeyle berbat. Daha bir de bu adamın kışın ayak parmağı mı ne morarıyordu herhalde. İyi oyuncu %99 ilk maçtan kendini belli ediyor. Bu adamdan olmaz. Belhanda ise orta-üst düzey denilebilir.
    Kanatlara gelince feghouli de babel de kaliteli oyuncular ama Galatasaray hep hızlı kanatlarla başarı sağladı. Bu adamların ikisinde de bu özellik yok. Ama yine de takımın en güven veren yeri. İleri uca denecek kelime yok zaten. Genel olarak kadro derinliği de epey zayıf. Terim alt yapıdan 1-2 ismi takıma kazandırırsa bu durum değişebilir.

Ben bizim taraftar gibi değilim, bizde de pek bir numara yok. Biraz gazla gidiyoruz işte. Bu sezon sıralama tahminim şu şekilde

1-Ts(maalesef)
    2-Fb
    3-Gs
    4-Bjk
    Eğer düzgün bir forvet alırsanız gs ile fb nin yeri değişir ve bu iki takımın puanı her halükarda çok yakın olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence falcao bitti ama bonservisi ile bakalım kim satılacak en çok onu merak ediyorum..
  • El Kabir in ayağı kırılmış. Allah şifa versin. Umarım çabuk döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

cagnede iş son güne kalmıştı alan ve pato olmayınca.o para sonraki döneme devredilmiyordu.o zamanlar ki performansına göre normal dediler.bir risk alındı en kötü ilerde satarız diye.fakat tutmadı

Alıntıları Göster
    İşte bir sıkıntı da son günlere bırakmaları. Olmayacak isimlerle o kadar çok vakit kaybediyorlar ki... Modeste mesela. Yahu bu adamın kulübüyle bir sorunu var. Bunu herkes biliyor. O zaman bununla vakit kaybetmeyeceksin boşa. Haftalarca bununla uğraşıp, sonra risk almak istemedik,vazgeçtik diyorsun. Gidiyorsun Vagner Love gibi adama talip oluyorsun. Onu bile alamadan sezona başlıyorsun.
    Aynı dönem Alanyaspor Papiss Cisse'yi bedelsiz aldı. Adamın 29 maçta 20 gollü katkısı var takımına. Yani bulan buluyor. Ama genç ama yaşlı. Birini buluyor.

Bizim ülkenin genel bir sorunu şu hocam; sevgiyi de nefreti de inanılmaz abartıyoruz. Sözüm meclisten dışarı, maalesef bir putlaştırma eğilimi mevcut. Yönetimin doğruları yok mu ? Elbette var. İyi tarafları yok mu elbet var. Ama bu demek değil ki yanlışlar eleştirilmesin, susulsun. Tepki gösterilmesin.

Bakalım,son düzlüğe girdik bu transfer döneminde. Neler olacak.

• Renato Sanches Lille de. 20 m euro ödeyeceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

İşte bir sıkıntı da son günlere bırakmaları. Olmayacak isimlerle o kadar çok vakit kaybediyorlar ki... Modeste mesela. Yahu bu adamın kulübüyle bir sorunu var. Bunu herkes biliyor. O zaman bununla vakit kaybetmeyeceksin boşa. Haftalarca bununla uğraşıp, sonra risk almak istemedik,vazgeçtik diyorsun. Gidiyorsun Vagner Love gibi adama talip oluyorsun. Onu bile alamadan sezona başlıyorsun.
    Aynı dönem Alanyaspor Papiss Cisse'yi bedelsiz aldı. Adamın 29 maçta 20 gollü katkısı var takımına. Yani bulan buluyor. Ama genç ama yaşlı. Birini buluyor.

Bizim ülkenin genel bir sorunu şu hocam; sevgiyi de nefreti de inanılmaz abartıyoruz. Sözüm meclisten dışarı, maalesef bir putlaştırma eğilimi mevcut. Yönetimin doğruları yok mu ? Elbette var. İyi tarafları yok mu elbet var. Ama bu demek değil ki yanlışlar eleştirilmesin, susulsun. Tepki gösterilmesin.

Bakalım,son düzlüğe girdik bu transfer döneminde. Neler olacak.

Alıntıları Göster
    o dönem gomis satıldıktan sonra emre akbaba alındı.aslında bir forvet le anlaşılınmıştı ama paramız kalmamış megerse.400.000 kalan parayla akhisardan seleznov alıncaktı oda olmadı ömer bayramla kapandı transfer

ben falcao işinin olacagından yanayım neden derseniz.adam monaco dan ayrılcagını açıkca belli etmiş.bonservisde hallolduktan sonra salacaktır monaco bu hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 26 Ağustos 2019; 23:26:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Alıntıları Göster
    Yoo moda filan değil, gayet doğru. Galatasaray taraftarı istekleri bitmeyen şımarık çocuk gibi. Forumun arama motoru gibi bir nimet var. Kış transfer sezonunda, hatta transfer dönemine gelmeden Eren'e her maç sövüldü bu forumda. Eren'nin suçu yoktu ki. Adam elinden geleni yaptı. Koca yaz dönemi transfer yapılmadı o bölgeye Eren ise her maç elinden geleni yapmasına rağmen kimseyi memnun edemedi. Çünkü adam bir kere günah keçisi ilan edildi.

Sonra yok Alan gelsin, sonra Pato gelsin şu gelsin diye diye salak saçma twitter duyumcularının peşinden koyun gibi gide gide yönetim zor durumda bırakıldı. FFP saçmalığı yüzünden harcanması gereken bir para vardı evet ama bu para çöpe yatırılacağına kulüp borçlarına gidebilirdi. Nitekim Diagne alınmasa bile şampiyonduk zaten. Hem bu dönem finansal olarak rahat olur, hem bir çöp ile kulüp uğraşmazdı.

Şimdide ise taraftar koca bir dönem Falcao peşinde koşturdu. Kardeşim tamam Falcao bu ölüsü iş yapabilir nitelikte de, bu adamın peşinden koşana kadar geçmiş Gençlerbirliği modeli uygulayıp, Afrika'nın saçma sapan yerlerinden 500.000 euroluk tıfıl zenci forvet alsak daha hayırlı olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bill54

bence falcao bitti ama bonservisi ile bakalım kim satılacak en çok onu merak ediyorum..
    Normal şartlarda falcao için kimse satılmaz. Satılsa bile bu saatten sonra yeri dolmaz. Ama maalesef falcao yu aldım demek için biri gidecek.

• 
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.