Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43174318431943204321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maicole

Adama geçen sene sosyal medya hesaplarını kapattıran tipler GS’nin menfaatini mi istiyor?!

Penaltı atacakken maç kopmuş 2-0 Diagne diyen bağıran adamlar GS’nin menfaatini mi istiyor?!

Belhanda özelini geçtim Diagne’ye instagramdan küfür edip duranlar GS’nin menfaatini mi istiyor?!

Galatasaray’ın menfaatini istiyor dediğin çoğu adan Galatasaray’ın menfaatinin ne olduğu konusunda hiçbir fikri yok. Açıyorlar FM, transfermarkt sözleşmesi bitecek birkaç oyuncu bulup bunları transfer edip takımdan bir iki oyuncu gönderip hayali transferler yapıyorlar, bu mudur Galatasaray menfaati?!

Benim aklı başında GS tarafarları ile hiçbir sorunum yok, ama iki senedir çok daha düşük performans sergileyen Fernando, Ndiaye, Mariano gibi adamlar varken bazı tipler sabah akşam bir adamı karalayıp dururlarsa tartışırım, asla da tartışmaktan vazgeçmem. Ben maç dönüşünde metroda bile tartışıyorum insanlarla, klavye delikanlısı tipler gitsin başka yerde takılsın.

Bu yönetim Gomis’i 6’ya satıp yarısı etmeyecek adamı 13e aldı. Ndiaye gidince yerine 1-2 milyona bile bir adam koyamadı. İki senedir yedek sol bek diye vasat Emre ve Ömerlerle bu takımı doldurdu. Gidecek Belhanda’yı satacaklar 11-12’ye yerine daha iyisini koyabileceklerini ciddi ciddi düşünüyor musun? Tabi iyi teklif varsa herkesi satabilirler, ama bunlara transfer konusunda bu kadar güvenmeyin.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarının ilk kısımlarında genel olarak doğru ve haklısın. Sosyal medya üzerinden yapılanların taraftarlık ile ilgisi yok ama konumuz onlar değil bu forumdakiler.Penaltı olayı ise sanırım Diagne'yi kazanmak içindi ama o da yanlış bir tercihti.Üstelik bunu her maç yapıyorlar. uA bunun için talimat almış gibi hareket ediyor.

Fernando Ndiaye Mariano olayında ise evet eleştirildi.Hatta Fernando'yu çok seven bir üye Fernando iyi oynayınca eleştirenlere gönderme yapmıştı çok net hatırlıyorum.Bu forumdaki herkes Linnes varken Mariano neden oynuyor diye serzenişte bulundu bunu sende biliyorsun hocam.Bunları geçelim.

Tamam hadi yönetimin transfer politikasını eleştirelim.Gomis'in gitmesi konusunda tamamen yönetimin arkasındayım, her zam isteyen adama zam yaparsak bu ekonomik durumda patlarız.Diagneden önce bir çok isim konuşuldu hatta Alan için geliyor bile dendi, Çin kulübünün dava edeceğini falan söylüyorlardı yönetim vazgeçti.Fakat bunların hiçbirisi Diagne konusunda yönetimi haklı çıkarmıyor, bu kadar zaman bekleyip kendi liginden forvet almak hemde o paraya cidden rezillik.

Bunun üstüne Marcao ve Luyindama gibi güzel yaptığı işlerde var.Ömer konusunda haklısın fakat Emre konusunda katılmıyorum.Ne kadar müzmin sakat bile olsa oynadığı kadar para alan bir adamın ortalama üstü performans sergilemesi bizim işimize geldi.Hatta bazı maçlarda ofansif açıdan iyi performans bile sergiledi.Şimdi yönetime güvenmezsek ŞL'de bir beklentimiz olmasın hatta seneye şampiyonluğu bile düşünmeyelim.

• quote:

Savaş Çorlu: ‘Seneye Galatasaray şampiyonlar ligi şampiyonluğuna oynayacak bir kadro kuracak.’
    Her sene böyle diyorlar; transferleri ağustosun son haftasında yapıyorlar.

Bu yönetimin en zayıf noktası transfer. Adamlar hiçbir şey halledemiyorlar. Anca Alanyaspor'dan Emre'yi, Kasımpaşa'dan Diagne'yi alabiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: devidemir32

Valla hocam bana sorsan önce Brahimi için her türlü zorlanmalı şartlar derim çünkü Onyekuru’yu geri alamacağız gibi ve Brahimi tartışmaya gerek yok 😃 Ginede Babel gibi 31-32 yaş civarı olanlar 2-3 sene daha gideri olabilir(kendine baktığı sürece) ama Ribery-Robben gibi artık 35-36 civarı isimleri bende istemem şahsen😃 Transfer dönemi takıma yıldız alacağız dediler göreceğiz hocam.

Alıntıları Göster
    Brahimi konusuna kesin katılıyorum ama talibi çoktur onun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 'Yabancı kuralı böyle devam edecek mi?'

Nihat Özdemir: "Mevcut durumun devam etmesi söz konusu değil. Kulüpler Birliği ve Türk spor kamuoyu da aynı şekilde düşünüyor"

• Türk lazım Türk acaba kimleri alabiliriz

• Yabancı sınırı gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

'Yabancı kuralı böyle devam edecek mi?'

Nihat Özdemir: "Mevcut durumun devam etmesi söz konusu değil. Kulüpler Birliği ve Türk spor kamuoyu da aynı şekilde düşünüyor"

• quote:

Klüpler itiraz edemiyor mu her başa gelen yaptım oldu şeklinde mi yönetilecek.

• quote:

Hep diyorum fanatik fbli bir federasyonun aksi bir karar almasi dusunulemez. Yabanci siniri eninde sonunda gelecek, yabancidan cok yerlilere yonelmemiz lazim. Sener ve gokhan tore kesinlikle alinmali, begenin begenmeyin sinan gumus de kalmali, alt yapidan mutlaka ozan gibi parlatabilecegimiz biri veya birilerini cikarmamiz gerek. Konuda ki herkes yabanci transferlere odaklanmis sadece. Gelecek tehlike umurlarinda degil.

• Bugün kombine sahiplerine öncelik tanındı cumartesi günkü şampiyonluk kutlaması için. yarın yine normal passolig sahibi olarak alamazsam kırar atarım kartı. Hiç bir işe yaramıyor sonuçta
  • Lig şampiyonluğu gerçekten de sarmıyor artık. Clde uzun süreli başarı olmadıkça tatmin olamayacağım bu gidişle derbi galibiyetleri hariç tabii.
  • Yeniçeri Ağası söylentileri dolaşıyor. Terim isterse elbette susup otururuz ama transfere hiç sıcak değilim.
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Kim o Arda mı?
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Evet. Terim ile barıştıkları söyleniyor
  • Arda yıllık 1 milyon Euroya oynayacaksa gelsin yarın başlasın.

• Yerine adam alınmayacaksa Diagne bile satılmamalı bana göre. Gomis gitti de ne oldu milletin ağzına sakız olduk da son haftalarda yine şampiyon oduk. Osaki Ozan satılıp marcao luyindama alındı ne kadar güzel oldu. Yerine on numara bulunursa Belhanda da satılabilir Diagne de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

Arda diyenler var Arda ne abicim ya Arda ne? Hocayla o kadar şey yaşayacak, milli maçları salacak üstüne GS beni alamaz vari açıklamalar yapacak sizde bu adamı takıma isteyeceksiniz! Oldu hocam Emre'yi de alalım tam olsun.Yav bu adam muhabire küfür etmedi mi? Milletin karısına kızına sarkıp silahla hastane basmadı mı? Ne hayır gelir bu adamdan.

• yerli futbolcularla avrupada başarı sağlayamayız fb li nihat bilerek düşürecek yabancı sınırını ali koç ve tayyiple istişare yapmışlardır
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sen admin misin karar merci misin, Tehdit ve Aşşağılmadan şikayet edildin.

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Fatih Öztürk, Şener ((( : Alınacak dogru düzgün Türk oyuncuda yokki alınacak olana da yüksek bonservis istiyorlar keşke Efecanın aklına girselerdi, devre arasında sözleşme uzattı. Devre arasında Orkun Kökçü Hüseyin Bulut haberleri vardı o da kesildi. Hüseyini bilmiyorum ama Orkun işimize yarardı.

• 
Sayfa: önceki 43174318431943204321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.