Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.455.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs'li taraftarlar arasında çıkan tartışmalarda da verilen cezalarda çok haksızlık var.

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Hocam keşke yönetici siz olsanız.

Alıntıları Göster
    Yönetici daha tarafsız biri olmak zorunda

Hem tarafsız hemde forum ile ilgilenen biri olmadığı sürece bu konu böyle devam edecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kanatlarda Feg. ve Rodri gobekte Belhanda ve Fernando , hemen onlerinde False 9 (sahte forvet) Trezeguet, en ileride Gomis seklinde dusunuyor olabilir . 4-4-1-1 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

Kombine yakmak sizin için de geçerli.

Yönetime tepki vermek ile başarısızlıkta yalnız bırakmayı bir mi tutuyorsun?

Alıntıları Göster
    Kombine yakma durumumuz yok diyorsun, adam resim atıyor hala geveliyorsun şöyle böyle diye. İyi gün taraftarısınız boşa kürek çekme, her maça gitmeyen kombine yakan yönetime tepki desin o zaman, yalandan kim ölmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOD ADI Lucian

Bu mesaj silindi.
    Ne yazdın? Şemsiyenizi özledik, arayı açmayalım lütfen mi yazdın.

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Benim anlamadığım fener bölümüne biraz iğneleyici mesaj yaz anında siliyorlar 7 günü yapıştırıyorlar.

Gs bölümünde istediği gibi at koşturan rakip taraftar var.Ben rakip takımın konusuna mesaj yazarken 2 kez okuyorum yazdığımı ceza yememek için adam gelmiş burada muhaha gifi felan koyuyor ,rahat rahat takılıyor burada.

İşinizi yapmayacaksanız başkasına devredin.
    Nisan, Mayıs ayından beri söylüyoruz. Hatta o Fenerbahçeli yöneticilerden birini şikayet bile ettik, ama değişen bir şey olmadı.

Galatasaray bölümü yol geçen hanı gibi. Gelen geçen istediği trollüğü yapıyor, bütün nefretini kinini kusuyor, bütün herşeyi söyleyebiliyor, hiçbir işlem yok. Daha 27 Haziran'da şikayet ettiğim mesaj Açık olarak bekliyor

Fenerbahçe bölümündeki o ismi lazım değil 1 tane kalecinin nickini kullanan şahıs, kafasına göre mesaj siliyordu. Cezai işlem varsa cezaya gönderiyordu, cezai işlem veremezse direkt siliyordu. Düşün cezai işlemi yok mesajın ama kendisi forum sahibi sanırım, hangi mesajın duracağına, hangi mesajın durmayacağına karar veriyor.

Beşiktaş bölümünde de "Oğuzhan 50 milyon €" yazdığım için ceza yemiştim ben.. Spor bölüm kurallarına aykırı mesajmış

• Hocam kendi oyuncumuza çöp demeyelim. Az veya çok şampiyonlukta belli bir pay sahibi. Elinden geleni yapmaya çalışan,en azından mücadele eden bir isim.

Ama yollanması gerektiği konusunda hem fikirim. 10-12 civarına satılırsa, 2 oyuncu transfer etme şansımız doğacak.

Kagawa + Kiralık N'Diaye çok güzel olur. Seneye de bedelsiz Emre Akbaba alınır. Nokta atışı olur bence.
  • Bu sene 3 transfer konusu da bol bol atışma minimize transfer ile gidecek herhalde, valla şu durumda 2 takımda clyi haketmiyor men yemezseniz siz 5 yiyeceğiniz yerseniz biz 5 yiyeceğiz.iş bilmez yönetimler saolsun Avrupa ile aramızda 5 gömlek fark yarattı.

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Aga ne Trezegeymiş bence kanat transferine gerek yok kiralık bi adam yeterli iki kanatta da görev alacak. Rodri-Feguli as oyuncular kanat yedekleri Sinan-Muğdat(?) bi de orta seviye kiralık oyuncu tamam bence.
    Forvet-stoper ve yedek kaleci işini çözmemiz lazım diye düşünüyorum.
  • Eski trolleri gerçekten özler olduk. En azından onlar sadece güldürüyordu. Bu yeni türeyen troller hem terbiyesiz, hemen hakaret ve aşağılamaya geçiyorlar sıkışınca, hem de tartışma kültürleri sıfır. Bölüm zaten Allaha emanet. İlginenen eden yok. 10 günlük şikayetler bekliyor. Biz diğer bölümlere mesaj bile yazamıyoruz ceza yeme korkusundan.

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Kombine yakma durumumuz yok diyorsun, adam resim atıyor hala geveliyorsun şöyle böyle diye. İyi gün taraftarısınız boşa kürek çekme, her maça gitmeyen kombine yakan yönetime tepki desin o zaman, yalandan kim ölmüş.

Alıntıları Göster
    Biz mi iyi gün taraftarıyız? Velev ki öyleyiz. Bunu bize diyecek son taraftar bile değilsiniz.

Bu mesaj silindi.
    Kanka toplam kulüp değeri bir kaç milyon dolar olan Boluspor'a, 1 milyon $'a nasıl kaleci sattığınızı da anlatsana, ben o hikayeyi çok seviyorum. Boluspor'un Fenerbahçe'ye 6 gol attığı da doğru mu?

Bir de, 6 ay sonra bonservissiz sözleşme imzalanabilecek Moussa Sow'u 16 milyon €'ya Dubai'ye nasıl sattığınızı ve 1 sene sonra da ücretsiz kiraladığınızı anlatsana, bu hikayeyi de seviyorum. Sen de güzel anlatırsın, öyle birine benziyorsun.

Bizim taraftar protesto olarak kombine yakıyor, kendi malına zarar veriyor, başkasına zarar vermiyor. Sizin taraftarın Süper Final'den sonra neler yaktığını söylememe gerek yok herhalde.

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

yav bi yürü git artık sabahtan beri çocuk musun?
    Öyle görünüyor

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Kanka toplam kulüp değeri bir kaç milyon dolar olan Boluspor'a, 1 milyon $'a nasıl kaleci sattığınızı da anlatsana, ben o hikayeyi çok seviyorum. Boluspor'un Fenerbahçe'ye 6 gol attığı da doğru mu?

Bir de, 6 ay sonra bonservissiz sözleşme imzalanabilecek Moussa Sow'u 16 milyon €'ya Dubai'ye nasıl sattığınızı ve 1 sene sonra da ücretsiz kiraladığınızı anlatsana, bu hikayeyi de seviyorum. Sen de güzel anlatırsın, öyle birine benziyorsun.

Bizim taraftar protesto olarak kombine yakıyor, kendi malına zarar veriyor, başkasına zarar vermiyor. Sizin taraftarın Süper Final'den sonra neler yaktığını söylememe gerek yok herhalde.

Alıntıları Göster
    Sow'u kim ne zaman söyleyecek merak ediyordum. Sow'a verdiğimiz paraya bak, size ve Bjk'ye attığı gollere bak, perfonmansına bak sonra konuş. Bolu konusu neden bu kadar olay oldu anlamıyorum. 1m ile mi FFP'yi aştık biz. Hayır madem usulsüzlük yapacaktık 2, 3m en az yapardık 1m ne yahu? Ayrıca sizin taraftar melek yahu. Bilmesek inanıcaz.

Cidden tartışmaya değmezsiniz, aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Kendi yalanınıza kendiniz inanır hale gelmişsiniz.

• quote:

Sow'u kim ne zaman söyleyecek merak ediyordum. Sow'a verdiğimiz paraya bak, size ve Bjk'ye attığı gollere bak, perfonmansına bak sonra konuş. Bolu konusu neden bu kadar olay oldu anlamıyorum. 1m ile mi FFP'yi aştık biz. Hayır madem usulsüzlük yapacaktık 2, 3m en az yapardık 1m ne yahu? Ayrıca sizin taraftar melek yahu. Bilmesek inanıcaz.

Cidden tartışmaya değmezsiniz, aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Kendi yalanınıza kendiniz inanır hale gelmişsiniz.

Alıntıları Göster
    Ya çocuk gitsene formuna illa küfürmu yiyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fluox kullanıcısına yanıt
    Sadece takımlarla alakası yok, hiç bir konuda avrupa ile baş edebilecek durumda değiliz, şampiyonalar liginde karşına gelecek ortalama Alman yada İngiliz takımının yıllık geliri bizim burda tüm kupaları toplayan takımı katlayabilecek düzeyde, buna birde klüplerin değer ortaya koyamaması eklenince sonuç bu oluyor ve böyle gidecek gibi görünüyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.