Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87.311
Cevap
92
Favori
2.326.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar basiretsiz etkisiz bir Başkan daha önce görmedim.Dursun vasıfsızı bile son gün Grosskreutz’u falan almaya çalışmıştı eline yüzüne bulaştırmıştı ama bu Mustafa aylardır ortada yok.17 M € parayla santrafor bile getiremedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon karınca

Adnan Öztürk anca hava cıva. Her seçimden önce haberi çıkar,hiçbir seçimde görev üstlenmez, aday olmaz.

Alıntıları Göster
    Adnan iyidir candır ama sorun bogazdaki yalı çocukları.çocuk derken akliniza 30 yaş altı gelmesin, 60'a dayanmis daha ne çocuklar var babalarının arkasinda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

Bu iş ibra gününü bekler. Sıkıntı bi daha dursuna geri dönme fırsatı vermeden kimin seçileceği. Dursun şuan çok mutludur.Adnan ozturk aklıma geliyor.
    Ozan Korkut yada NEF in sahibi tek kurtuluşumuz
  • Ya yeter artık abi şu takımın başına adam akıllı bir adam gelsin ikinci yarı başlamış 2 maç yapılmış hala forvet yok.
  • Benim anlamadığım şu, Fatih Terim'i getiriyorlar. Adam takımı şampiyon yapıyor ama sonra yönetimlerin bu adamla araları bozuluyor. Bunun sebebi ne?
  • Adnan polat malum zaten Terimle arası iyi değil. Mustafa cengiz ile birleşip hocanın kuyusunu kazıyorsa defolup gitsin.

Hoca sabırlı olun bekleyin dedi, bekliyoruz. 31 ocak son gün eğer transfer yapmaz hocayı zor durumda birakilrsa orada bi dakika duramazlar..

• Şunu demekten nefret ediyorum ama keşke Dursun kalsaydı. Bunların verdiğinden daha fazla zarar veremezdi.

• Taraftar bu işi beceriksizliğe bağlıyordu ama sürecin çok uzaması,galatasaray üzerine saha içi-saha dışı yapılan saldırılara yönetimin aciz kalması ve fatih hocanın son açıklamaları taraftarı tamamen birleştirdi. Ve artık herkes aynı şeyi düşünüyor. Sabotaj yapılıyor.

Hem ligde başakşehirin önü açılarak sermaye ve devlet büyüklerine yalakalık ve şahsi menfaat kovalanıyor. Hem de tff ve bazı kimselerin desteğiyle fatih hocayı yıldırmaya ve itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

Yönetim bu transferleri yapmazsa veya yapsa bile doğru düzgün ikna edici özür ve açıklama yapamazsa korkarım sadece protesto olmaz floryayı taşlar bu taraftar.
  • Mustafa Cengiz, TRT Radyo Haber'de: "Ben asla yalan söylemem. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Karakter, fıtratımız ve DNA'mız bizi dürüst olmaya yöneltmiştir. Omurgasızlıklar, kıvırmalar bizden uzak dursun."

20 Aralık 2017.

• Benim yönetime garezim yok, dursun özbek gittikten sonra kim gelirse gelsin dedim ama sanırım hükümet yancıları gelmiş..

yaz sonu forvet almadılar anladım, para yok dediler ok dedim..

15 milyon euro üstü gibi dev bütçemiz var ısrarla alınmıyor.. şimdi düşünmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

Alıntıları Göster
    Fenerin dustugü hataya dusmeyelim.zengin çocuğa emanet ettiler. Bakın hallerine. Bize camiayı iyi bilen ve statüsünü kendi yaptıklarıyla kazanmış lazım. Miras çocuğu değil. Ama en önemlisi camiayı bilen olması lazım.

• ultrAslan'dan açıklama var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 27 Ocak 2019; 23:26:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Benim anlamadığım şu, Fatih Terim'i getiriyorlar. Adam takımı şampiyon yapıyor ama sonra yönetimlerin bu adamla araları bozuluyor. Bunun sebebi ne?
    İmparator'un başarıları o hainleri gölgeliyor.
    Bizde bir laf vardır hocam;
    Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaza121212

Adnan polat malum zaten Terimle arası iyi değil. Mustafa cengiz ile birleşip hocanın kuyusunu kazıyorsa defolup gitsin.

Hoca sabırlı olun bekleyin dedi, bekliyoruz. 31 ocak son gün eğer transfer yapmaz hocayı zor durumda birakilrsa orada bi dakika duramazlar..
    Adnan Polat candir en iyi galatasaraylidir. Bu başkanla işi olmaz en azından bu seviyede.ama Adnan kızgınsın ve kirgindir hakli olarak. Yalnız, kendi yöneticilerini yonetemedigi için olanlar oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

İmparator'un başarıları o hainleri gölgeliyor.
    Bizde bir laf vardır hocam;
    Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz.

Alıntıları Göster
    Bu adam sayesinde kendileri de başarılı oluyor aslında, kendi isimleri de yükseliyor kulüp ile birlikte. Arkada neler dönüyor bilemiyoruz tabi.
  • Sizce yönetim Fatih terim ve ultraslanı ipliyomudur insalah korkuları olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    Yönetim kendi fişini çekiyor haberleri yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FAA9DFD80

Alıntıları Göster
    Nef denince aklıma Ali Koç geliyor , hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 27 Ocak 2019; 23:30:59 >
  • Cuma gününü iple çekiyorum.
    Hainlerin itibarı 5 paralık olacak. Hainlik neymiş öğrenecekler. Transfer gelse bile defolup gidecekler.
    Ok yaydan çıktı artık.
  • 
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.