Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
108
Favori
3.253.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter kolpacılarından biri Feghouli için hayırlı olsun yazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bana değil google a söyle hocam
  • beyler kombine aldınız mı?

• Buzz Spor‏ @buzzspor 57 sn.57 saniye önce
    Daha fazla
    Serdar Gürler: Galatasaray haberi doğru, menajerimle görüştüler. Tercih etmedik. Bana uygun değildi, ben istemedim diyelim.

????
  • strongergo S kullanıcısına yanıt
    Düşünmen yeterli hocam, eğer dedikleri gibi 4 maç olayı varsa bunların 3ü GS, fb ve bjk yi kapsıyordur, mutlaka bu memlekette bir yolu bulunup o maçlar oradan takip edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clichy hani Gs için söyleniyordu ntvspor haberlerde bile vs çıkmıştı?*

http://www.ntvspor.net/futbol/clichy-adim-adim-medipol-basaksehir-e-595d1b64ed4ea02a10fb663a

Ohh bunu da almasın Gs sağ bek de almasın, sol bek de almasın, orta saha da almasın belhanda alsın şıno diye bir yıldız varken takımda. böyle kesin şampiyon olur,uefa da final oynar Gs millet Pepeler, Clichy ler alırken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bafetimbi Gomis

beyler kombine aldınız mı?

Para ayarlayabilirsem bir iki güne almayı düşünüyorum.

• quote:

İstanbulda değilim ama olsamda almazdım. Dursun gidene kadar hepsini iptal ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

benim geçen sene de vardı, yeniledim kuzey alt kale arkası 567 tl. üstelik yenileyenler, 5 kişiyi daha aynı fiyattan kombine sahibi yapabiliyordu. gerçi şu anki fiyat bile geçen seninin altında.

• eyvalllah hocam.

maçlar konusunda üç büyüklerin maçını vermezler bence. verseler bile çok az izlenebilecek maçları verirler muhtemelen. ayrıca üç büyük kulüp dışındaki maçlardan daha çok verirler tahminimce. ama umarım sizin dediğiniz gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

İstanbulda değilim ama olsamda almazdım. Dursun gidene kadar hepsini iptal ettim.

ben yine de dayanamıyorum gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

eyvalllah hocam.

maçlar konusunda üç büyüklerin maçını vermezler bence. verseler bile çok az izlenebilecek maçları verirler muhtemelen. ayrıca üç büyük kulüp dışındaki maçlardan daha çok verirler tahminimce. ama umarım sizin dediğiniz gibi olur

hocam bence bizzat 3 büyüklerin maçlarını verirler. üstelik gs ve fb transferlerini, fransız/fransa liginden yaptı. küçük maçları koysalar kimse izlemez tanımıyorlar ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

benim geçen sene de vardı, yeniledim kuzey alt kale arkası 567 tl. üstelik yenileyenler, 5 kişiyi daha aynı fiyattan kombine sahibi yapabiliyordu. gerçi şu anki fiyat bile geçen seninin altında.

Stadı pek bilmiyorum, sadece bir kere gittim, orada da 5. kategoriden izledim. İyidi oralardan güzel bir yer denk gelirse alırım gibi.

• kombine olsaydı maç zirvesi yapardık zevkli olurdu :)

• galatasarayın da bir ara gündeminde olan ya da basın tarafından bize yazılan kucka için;

ts başkanı canlı yayında açıkladı. kendisi italyadaymış, anlaşmışlar. bir tek ıslak imzalar eksikmiş.

• Biri bana su bein duyurusunun tam orijinal halini atanilir mi?

• Bafetimbi Gomis kullanıcısına yanıt
    umarım 3 büyüklerin maçını verirler dediğiniz gibi. ama reklam amaçlı da olabilir. ve bein türkiye, bein fransa aynı şirketten de olsa, gelirleri düşürmemek için veya diğer sebeplerden fransadaki beinde yayınlanmasını istemeyebilirler maçların bazılarını. yani reklam ve olursa bir kaç maç verebililrler muhtemelen.

ama dediğim gibi umarım siz haklı çıkarsınız ve maçları izleyebiliriz böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

quote:

Kendi adıma Galatasaray Lisesi'nin kulüp üzerindeki hakimiyeti bitmedikçe değil kombine ve forma, toplu iğne bile almayacağım. Liseli beyzadeler alsın kombineleri ve formaları. Ne de olsa Galatasaray onların.

Hocam o lise hakimiyetinin bitmesi başkan değişimi gibi tak diye olacak birşey değil. Galatasaray maalesef lise üzerine kurulu bir kulüp. Değiştirmek o kadar kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 5 Temmuz 2017; 21:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Biri bana su bein duyurusunun tam orijinal halini atanilir mi?

dsotum, twitter adresinde yazı olarak değil de, resim olarak paylaşmışlar. link aşağıda.

https://twitter.com/beinsports_FR/status/882638899679461376

• Transfer listesi baya genis sanirim su aralar.orta saha.transferi.netlesseydi iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.