Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (1968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
108
Favori
3.253.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lucas10

Bizim formanın rengi neden tam sarı değil ? Turuncuya yakın bir sarı renk şuanki forma. 3 yıl önceki forma tam sarı olarak dizayn edilmiş

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

Hiçbir zaman tam sarı olmadı.

"vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı"

Galatasaray taraftarıyım deme bu halinle hiçbir yerde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha başlama vuruşunu yaptığımız ilk dakikadan belliydi ...Topu bir türlü oyuna sokamayıp aralarında paslaşarak oynuyormuş gibi yapıyor, presi görünce de gelişigüzel ileri vuruyorlardı.

90 dakika aynı ezik ve korkak futbolu oynadık. Aldığımız 2-0 lık skor çok bile iyi.

Milli takımda izlemek istediğim tek adam Emre Mor gözyaşları içinde maçı seyrederken Tudor'un Galatasaray'dan kısmen kovmayı başardığı ama Terim'in milli takımdan kovamadığı ruhsuz kaşarlılar kulübede aralarında eğlenip kahkahalar atıyorlardı.

Terim'in aldığı maaşı konuşanlar şimdi ne anlatıyorlar acaba esas onları dinlemek lazım.
  • Malaga ilk 2 hafta 0 puan.Şimdiden 3 sakat vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

quote:

Bizim formanın rengi neden tam sarı değil ? Turuncuya yakın bir sarı renk şuanki forma. 3 yıl önceki forma tam sarı olarak dizayn edilmiş

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

"vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı"

Evet Galatasaray taraftarıyım bunu gururla söylüyorum. İyi gün taraftarı değilim her koşulda takımımı destekliyorum.

3 yıl önceki sarı ile şimdiki sarıya bakarsan farkı görürsün.

Bunu taraftarlık mevzusuna nasıl getirdin onu anlamak zor gerçekten. Benim bahsettiğim formada tasarlanıp uygulanan renk.

• Feghouli bu haliyle 1-2 hafta oynayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

haftalık formadaki sarı renk mesajı hayırlı olsun geçen hafta konuşuldu. Internette arama yaparsanız kapsamlı tanımı var.

Ben her hangi mesaj vermek için sormuyorum. Her cümleden bir olay çıkmak zorunda mı ? 3 yıl önceki forma renklerine bak birde bu yıl tasarlanan formadaki renklere.

Bunun taraftarlıkla ne ilgisi var. Ben her koşulda takımımı destekliyorum skor taraftarı değilim

• quote:

quote:

quote:

haftalık formadaki sarı renk mesajı hayırlı olsun geçen hafta konuşuldu. Internette arama yaparsanız kapsamlı tanımı var.

Ben her hangi mesaj vermek için sormuyorum. Her cümleden bir olay çıkmak zorunda mı ? 3 yıl önceki forma renklerine bak birde bu yıl tasarlanan formadaki renklere.

Bunun taraftarlıkla ne ilgisi var. Ben her koşulda takımımı destekliyorum skor taraftarı değilim

ben taraftarlığın için birşey demedim. Kırmızı ve sarı renk, renk kodlarıyla belirtilmiştir. O paylaştığın fotoğraftaki sarı renk tonu da şu an olanla aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

"Yarmolenko topu sağa çekti, yabancı sınırı olduğu için İsmail'e bir çalım attı. Şimdi sol tarafta Konoplyanka topla buluştu. O da yabancı sınırı olduğu için Şener'i geçti ve yabancı sınırı sayesinde İsmail'den sıyrılan Yarmolenko topu ağlara gönderdi. Evet sayın seyirciler maalesef yabancı kuralı yüzünden top ağlarımızda. Eğer yabancı kuralı olmasaydı top ağlarımıza gitmeyecekti(!)"

Almanya'da haftanın oyuncusu seçilen Nuri yerine mental olarak yerlerde olan Ozan... Caner yerine vasatın altında oynayan İsmail... Geçen sezon Bundesliga'da en iyi genç stoperlerden olan Çağlar yerine asıl mevkisi ön libero olan Mehmet Topal... Orta saha ve kanat kabiliyeti olan Arda'nın yedek kulübesine mahkumiyeti... Emre Mor'un sahaya adım atmaması...

Tüm bunlar bir araya gelince bırakın Ukrayna'yı yenmeyi Letonya'dan dahi puan alamazsın! Sahada ne oynadığını bilmeyen oyuncu topluluğu sağa sola koşturmaktan başka bir şey yapmadı. Yapamaz da...

Lucescu bu yenilgiyi Oğuzhan'ı kadroya çağırdığı an hazırladı. A planından başka bir planı olmadığını bizlere gösterdi. Sahada da bunu görmek mümkündü. İki pas art arda yapamayan takıma ne kontra aşılanmış ne uzun top. Halı sahada yenilmesine kesin gözüyle bakılan takım gibi öz güveni bitmiş şekilde maçın bitmesini beklediler.

Hâlâ Lucescu'nun ağzında yabancı kuralı var. Hırvatistan'a 5 atsak ne fark eder ki zihniyet değişmediği sürece?

İşlerine gelmediğinde milli takım kaybettiğinde hemen yabancı sınırı gelsin. TFF neden şapkasını önüne koyup oyuncu yetiştirmeyi beceremiyoruz demiyor da yabancı sınırı gelsin diyorlar.

Doğru değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 3 Eylül 2017; 21:36:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben taraftarlığın için birşey demedim. Kırmızı ve sarı renk, renk kodlarıyla belirtilmiştir. O paylaştığın fotoğraftaki sarı renk tonu da şu an olanla aynı.

Felipe Melo 10 numara giydiği zamanki forma rengine bak. Birde şimdiki sarı renge bak.

Bahsettiğim olay bu ?

• bence acilen lucesu kovulup yerine hamza hamzaoğlu gelmeli adam zaten yerli sevici cenneti olur milli takım onun başarılıda olur olamasada lucesu gibi ağlamaz
  • lucas10 kullanıcısına yanıt
    Renklerimiz bunlar:

Bu seneki forma ne tasarım ne de renk olarak bizim formamız değil. Ben Nike formaları beğenmiyorum. Under Armour yavaştan Türkiye pazarına giriyor, onlarla anlaşabiliriz. Hiç olmazsa özenip, bize özel tasarımlar yaparlar.

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Renklerimiz bunlar:

Bu seneki forma ne tasarım ne de renk olarak bizim formamız değil. Ben Nike formaları beğenmiyorum. Under Armour yavaştan Türkiye pazarına giriyor, onlarla anlaşabiliriz. Hiç olmazsa özenip, bize özel tasarımlar yaparlar.

Aynen kardeşim. Metin Oktay ın oynadığı dönemdeki formaya bak birde şuanki sarı renge bak. Kırmızı tamam ama sarı renk doğru bir renk değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

bence acilen lucesu kovulup yerine hamza hamzaoğlu gelmeli adam zaten yerli sevici cenneti olur milli takım onun başarılıda olur olamasada lucesu gibi ağlamaz

Ersun yanal gelir yine
  • Yaw bundan önce yabancı sınırı vardı da ne oldu,

Tek olan şey tarık çamdal sahada oynarken dünya yıldızları saha kenarında oturdu, bu haksızlıktan başka birşey değil,

• Kaç haftadır mor formayı ara ara Gsstore'den bakıyorum bulamıyorum nereden bulabiliriz ? 1 kere denk geldim beden yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

quote:

quote:

Bu formayı özledim Uefa Süper Kupası aldığımız zamanki formayı

• o değilde cengiz ünder süperlig tarihinin en büyük balonlarından biridir. Romanın bu parayı vermesinin tek sebebi para aklama olabilir. Devletin takımı başakşehire, italyan işadamı dostlar aracılığıyla 12m aklanmıştır. Mantıklı tek açıklama bu.
    Cengiz - Emre
    Ozan - Nuri
    Serdar - Çağlar
    Tolga - Arda
    İsmail - Caner
    bu isimler yer değiştirse yener miydik bilmiyorum ama şut atamadan maçı bitirip rezil olmazdık
  • Lucescu bitmiş artık. Serdar ın sakatlandığı pozisyonda Serdar ve rakibi ikisi birlikte hava topuna çıkıyor her maçta görebiliriz bu tip pozisyonlar. Lucescu o pozisyona kesinlikle kırmızı kart diyormuş. Ne alakası var ikiside hava topuna çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 3 Eylül 2017; 22:30:20 >
  • 19 yaşında ligde düzenli oynayıp skora etki eden adamın potansiyeli bu transfer piyasasında 14 eder. Roma seviyesinde kalıp kalamayacağı kendisini ne kadar geliştireceğine bağlı.
  • 
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.