Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim anadolu kulüplerinin yabancıları ligde çok iyi ama büyük takımlara gelince aynı performans sağlanamıyor.

Çok gördük örneklerini.

Bakambu fena değil mesela Bursa da ama bize gelse ne olur bilinmez.

Yine Başakşehirin kanatlar fena.

Ama işte bence ligden almamak lazım, yanıltıcı oluyor performans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibo Bakü aktarması için gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih her ikili mucadelede takla atsada man united de oynar suan.BPL de orta sira takimlarinda rahat oynar.20 yasindan beri her sene Realle juveyle manu ile mac yapa yapa geldi bugunlere.

• Galatasaray, Gignac'a yıllık 2,5M Euro ve 1M Euro imza parası teklif etti, Gignac 3,5M € ve 2M € imza parası istiyor.

Birkac kaynakta gördum cok fazla para istemis :

• İbrahimoviç İstanbul'da beyler müjdeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sieve S kullanıcısına yanıt
    Hakketen insaf. Adam direkt Katar takımı sanmış bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

Galatasaray, Gignac'a yıllık 2,5M Euro ve 1M Euro imza parası teklif etti, Gignac 3,5M € ve 2M € imza parası istiyor.

Çok para etmez o kadar.
  • quote:

Galatasaray, Gignac'a yıllık 2,5M Euro ve 1M Euro imza parası teklif etti, Gignac 3,5M € ve 2M € imza parası istiyor.

oha pegasus kombinelerinin gelirinide verelim tam olsun tey allahım ya.
  • quote:

Yalandır o.

• quote:

Aynen kardeşim imza parası nedir ya alıştırmasınlar bunları.Yıllık max 2.5 m euro olmalı.Gignac twitterdan Galatasaray ı takibe almış.Galatasaray a çok faydası olur.Bu arada Bilal kısa galatasaray da Hayırlı olsun.Niasse de alternatifler arasında şartlar oluşursa alınacak.Fernandao fenerle imzalar büyük ihtimal.İbrahimoviç Gs ye gelmesine karşıyım yıllık 12 m euro veremeyiz ha sponsor çıkarsa alırsa ona lafım yok.Takım iskeletini korumalı defansa ve forvete acil takviye yapmalıyız...

• quote:

Orijinalden alıntı: lionelforlan

quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Hamzaoğlu Burak Yılmaz'ı yedek bırakacak kadar güçlü değil. İstersen dünyanın en iyi forvetini getir, Burak bir şekilde sahada olur. 4 yıl daha saç baş yolarak geçecek gibi görünüyor.

Bence tam aksine Hamzaoglu gerek maç sonu olsun gerek röportajlar olsun bu takimin patronu benim ve herkese yetecek gücüm var mesajları vermeye çalışıyor ki bencr bu güce de sahip

Kardeşim bunlar Hamza hocayı ismail kartal falan sanıyorlar talimat alacak adam sanıyorlar.Sahada patron Hamza hocadır.öyle talimat falan almaz pısırık biri degildir adam gibi adamdır ezdirme kendini katakulliye falan getiremezsin alır çekedini gider eyvallah ı yoktur.Prandelli zamanında gelen giden 4 atıyordu.Hamza hocanın şampiyonlukta payı çok büyüktür.onu bu makama getiren duygun başkan apo ali durusttur.Fatih teriminde katkısı vardır...

• Akşam yine Gökmen Özdemirin programı var Bugüntvde,transfer konuşacaklar.

• vallah melonun konuşma şekli hiç hoşuma gitmedi burası galatasaray eğer ayrılmak istiyorsan adam akılı soyle bizde adam gibi uğurlayalım, ciddi anlamda agresif sezon sonu itibariyle keskin konuşuyor, yönetimle arasını bozacak böyle giderse, sanki istediği şey fesih etmek ve Galatasaray’dan ayrılmak gibi geliyor bana.
  • melonun yerinede birini bulmamız gerekice. hamza hoca 1-2 transfer dedi ama bizi 3-4 transfer bile kesmez
  • melo yerine gelecek adam belli nigel de jong
  • N'golo Kante
    Nigel De Jong
    Allan
    Stéphane Mbia
    Gelson Fernandes
    Gonalons

Seç beğen al, artık değişiklik zamanı geldi. Ama Bilal ile devam edilirse o zaman kafayı sıyırırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: marty1905

http://www.transfermarkt.com.tr/patrick-herrmann/profil/spieler/32711

http://www.transfermarkt.com.tr/sofiane-boufal/profil/spieler/232271

http://www.transfermarkt.com.tr/andre-pierre-gignac/profil/spieler/43907

ileri dörtlüye bak :D

------gignac-----
    Boufal-Sneijder-Hermaan

Hermann müthiş bir oyuncu bize bırakmazlar.

Ama gelirse yıkılır buralar

• Beyler de jong melonun yanindan gecemez attan inip esege binmek olur de jongu almak.Bildiginiz kasap de jong.Bence Ozan Tufan alinmali,De jongtan iyidir daha fazla kosar dayaniklidir fizik olarak de jong ile esit tek eksigi tecrube.

• quote:

Beyler de jong melonun yanindan gecemez attan inip esege binmek olur de jongu almak.Bildiginiz kasap de jong.Bence Ozan Tufan alinmali,De jongtan iyidir daha fazla kosar dayaniklidir fizik olarak de jong ile esit tek eksigi tecrube.

Ozan'a 10 m diyordu bursa, kaldı ki de jong olmuş bir orta saha.
    Ben de jong derim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.