Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (796. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
598.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stoper olmadan olmaz. Ujfalusi'ye güvenip de yola çıkarsan çok büyük kumar oynamış oluruz.
  • Belhanda Fransa'da oynarken, İngiltere-İtalya-İspanya-Almanya gibi üst düzey liglere gidebilecekken Türkiye'ye geliyorsa bundan sonra ' bu lige gelmez, gelmek istemez ' vari bahaneler kabul edilemez. Ya da kabul etmem diyeyim, keza o bahaneleri de üretmem bu saatten sonra. Çünkü Ömer Toprak'ı takımda görmek istesem de diğer yandan burada oynamaz diye düşünen bendim ama tek kelime laf etmem artık o konuda. Cebine 2 milyon koyup mu getirirsiniz yoksa kafasına vura vura mı bilmem ya da Davala mı devreye girer Hamit mi yoksa Haim Fresco devreye girip bize nostalji mi yaşatır onu da bilmem, tek bildiğim şey Ömer Toprak'ı getireceksiniz arkadaş, getirmek zorundasınız. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ihtimalin var, ligde lidersin, mali yapın biraz toparlamış vaziyette ve de her şeyden önemlisi adın Galatasaray. Kıssadan hisse, o Toprak çocuk buraya gelecek, bu formayı giyecek.
  • Hangi Bernard bu yav?
  • Stoper transferi olmayabilir.
    Elimizde semih ve dany var.Bu gerçeği kabulleneceğiz artık.11 oyuncularımızın defans bloğunu bu iki oyuncu oluşturacak.Semihten yana sıkıntı yok ancak Dany biraz sallantıda.Yedek olarakta Gökhan Zan var.Ne kadar yetenek yoksunu da olsa , ligde idare edebilir.Ujfanın dönüşüyle beraber bir yedeğimiz daha olur.Bence bu bölgeyi ara transferde şişirmeye gerek yok.
    Alınacaksa bir sol bek ve bir orta saha oyuncusu alınmalı.Fazlasına karşıyım.Sol bek alınınca açıkta Amrabbat , Riera , Emre ve Engin oynayabilir. Sağda Hamit , Engin , Aydın oynayabilir.Orta sahada da alternatif bol , Selçuk , Melo , Yekta , Transfer ve Hamit bile orta da oynar. Forvetde de 3 oyuncumuz var Umut , Burak ve Elmander .
    Bence kadro bu 2 transferle yeterli hale gelir.

Gerçekçi olmak lazım CL de daha ileriye gidebilmemiz çok zor.Belki bir tur daha . Bir tur için milyonlarca euro saçacağımıza lige konsantre olup şampiyon olmak daha mantıklı.Sezon sonunda da CLye göre transfer politikası belirlenir böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo1919

quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Stoper transferinden vazgeçilmis.

Sol bek ve 10 numara alacakmisiz.

Sol bek Carlinhos'mus. 10 numaranin ismide gizli tutuluyormus.

Basinda bunlar söyleniyor.

10 numara adayı Bernard sanırım

Bernard gelmez, şu ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerektiğini ne zaman anlayacağız acaba, çileklerin peşinde koşmaya devam ettiğimiz sürece diğer oyuncularında transferi zora giriyor Carlinhos'u alırsak iyi bence.

hocam ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız diyosun da bu takıma hagi gibi lider ve 10 numara biri lazım eğer bu takımın lideri melo gibi görünüyorsa vah bizim halimize

Oyunu kanatlara yayıp oralarda birşey arıyoruz ancak kapalı defanslara karşı adam geçmek hakkında hiç birşey yapmayan kanat oyuncularımız olduğu için sıkıntı çekiyoruz o anlarda kilit açacak bir oyuncuya ihtiyaç var, doğrudur ama Fatih Hoca devre arası sistem değiştirip bu kadar ilerlemiş bir takımı riske atmaz ayrıca 10 numara sistemine geçmek istesek bile istediğimiz tarzda bir oyuncuyu alamayız şu anda dediğim gibi 1 genç+Carlinhos olursa öpüp başımıza koyalım ki zaten bana göre adı geçen Carlinhos ve Bernard hariç hiç bir oyuncuyu almanın mantığı yok çoğu ŞL'de oynayamıyor oynayabilenlerde gelmek istemiyor yada Serdar,Alper gibi olağanüstü bonservisler isteniyor o yüzden çok büyük beklentilere kapılırsak üzülürüz.
  • Ömer Toprak için şartlar olabildiğince zorlanmalı.Şimdi Fenerbahçe Belhanda'yı almış diyorlar , bu onlara baya bi güç katar , eğer adam bildiğimiz gibi oynarsa.Ayrıca Carlinhos ne durumda ama alınırsa iyi transfer olur.
  • Fenerbahçe Belhanda'yı almış, sabah sabah sinirlendim. Bizim yönetim de artık misilleme yapar umarım yoksa işimiz yaş.
  • Biz transfer yapmıcaz heralde
  • Ne tıkırtı var ne sıkırtı bakalım beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Toprak
    Carlinhos
    ve alınabilirse bir Çilek ofansif orta saha çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakemay

Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.Bu takım la CL de falan anca bukadar gidilebilirdi.Bundan sonrası için ve 2013-2014 hem süperlige hemde Şampiyonlar ligine ciddi transferler lazım.
    Hamit Altıntop un futbolculuğuna ve kariyerine bişi diyemem ama adamda sağ açık oynayabilecek kriter yok.Adam hızlı koşamaz kolay çalım atamaz çizgiye inemez vs. vs. vs. Ama dikkat ederseniz Hamit her aldığı topda direk orta alana girer ve arapası yada şut çekmeye çalışır.İkili mücadelesi de iyidir.Ben diyorumki hem yabancı sınırlaması hemde problemli olduğundan Melo gönderilmeli ve Hamit de Selçuk un yanına çekilip ön liberoyu hem usta hemde mücadeleci oyun disiplininden kopmayan adamlara teslim edilmeli.Hamit daha çok defansif oyuncu olduğundan Selçuk a çok yardımcı olur ve kariyerini yeniden parlatır.Bu düşünceyle yola çıkarak bir kadro oluşturdum.
    Muslera hakkında bana kızacaksınız biliyorum ama Chelsi ve avrupanın bir çok kulübü bu adamı takip ediyor ve büyük olasılıkla seneye iyibir para teklifide gelecektir.(20m avro gibi) Hem yabancı kontenjanını defansif değilde daha çok usta ayaklı yabancılara harcarsak GS miz dahada yırtıcı ve iyi kadro olacağını düşünüyorum.Onur un bonservisinde 7 milyon avroya serbest kalır ibareside hazır mevcutken ve ülkemizinde en iyi kalcilerinin başını çeken biri olduğundan alınmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Alttaki resimde ilk 11 imi yazdım,yedekleride burada yazayım.

Ufuk-Dany-Riera-Emre-Aydın-Umut-Elmander

Bu arada resminde oynama yaptığım uNPReTTieR arkadaşımda umarım bana kızmaz

Arkadaş transferde ben yönetime güvendikçe bunlar hala uyuyorlar.Şu benim kadroyada biyorum yapmadınızya!

Yapın arkadaş artık bişiler ...
  • Fenerbahçe belhanda ile anlaşmış diyorlar, bu adam gelirse ligin tozunu attırır.Ünal Aysal'dan olası bir belhanda transferi sonrası misilleme bekliyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.Bu takım la CL de falan anca bukadar gidilebilirdi.Bundan sonrası için ve 2013-2014 hem süperlige hemde Şampiyonlar ligine ciddi transferler lazım.
    Hamit Altıntop un futbolculuğuna ve kariyerine bişi diyemem ama adamda sağ açık oynayabilecek kriter yok.Adam hızlı koşamaz kolay çalım atamaz çizgiye inemez vs. vs. vs. Ama dikkat ederseniz Hamit her aldığı topda direk orta alana girer ve arapası yada şut çekmeye çalışır.İkili mücadelesi de iyidir.Ben diyorumki hem yabancı sınırlaması hemde problemli olduğundan Melo gönderilmeli ve Hamit de Selçuk un yanına çekilip ön liberoyu hem usta hemde mücadeleci oyun disiplininden kopmayan adamlara teslim edilmeli.Hamit daha çok defansif oyuncu olduğundan Selçuk a çok yardımcı olur ve kariyerini yeniden parlatır.Bu düşünceyle yola çıkarak bir kadro oluşturdum.
    Muslera hakkında bana kızacaksınız biliyorum ama Chelsi ve avrupanın bir çok kulübü bu adamı takip ediyor ve büyük olasılıkla seneye iyibir para teklifide gelecektir.(20m avro gibi) Hem yabancı kontenjanını defansif değilde daha çok usta ayaklı yabancılara harcarsak GS miz dahada yırtıcı ve iyi kadro olacağını düşünüyorum.Onur un bonservisinde 7 milyon avroya serbest kalır ibareside hazır mevcutken ve ülkemizinde en iyi kalcilerinin başını çeken biri olduğundan alınmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Alttaki resimde ilk 11 imi yazdım,yedekleride burada yazayım.

Ufuk-Dany-Riera-Emre-Aydın-Umut-Elmander

Bu arada resminde oynama yaptığım uNPReTTieR arkadaşımda umarım bana kızmaz

Arkadaş transferde ben yönetime güvendikçe bunlar hala uyuyorlar.Şu benim kadroyada biyorum yapmadınızya!

Yapın arkadaş artık bişiler ...

Olma ihtimali olmayan bir kadro olduğu için kimse yorum yapmamıştır nerden baksan 25-30 milyon arası bir harcama gerekli sadece bonservisler için daha Onur,Bernard'ı hesaplamadım bile onlarla 50'yi bulur o yüzden fm de bile olacağına imkan vermiyorum.

Quaresman 5 milyon
    Diego 12-13 milyon
    Ömer 7-8 milyon
    Carlinhos 4-5 milyon
  • İnş. adam akıllı transfer yaparız. Tribünleri coşturacak adam lazım.
  • @hakemay

Hamit o bölgede çok basarisiz o bölgeye Melo'yu koyup Hamit'i Quaresma'nin yerine çekmek daha mantikli bence

Quaresma'yi almicaz zaaten alirsak sezon sonunda alcaz... Ama almiyalim bence. Cok para veririz ve adam çok disiplinsiz biri...

Abramat ne bide abi, Amrabat adamin adi
  • Diego gelmem demedi mi Türkiye'ye ? Honda'ya razıyım ben
  • Bu oyuncuları Galatasaray'da görmek istiyorum;

• Bu gidişle Galatasaray oyuncu falan alamayacak bence. Fatih Terim oyuncu beğenmiyor, beğenmedikleri Chelsea'ye falan transfer oluyor.
  • Selçuk'u 10 numara da oynayamaz sananlar var... Hadi bunlar diğer takım taraftarları olsa anlarımda kendi takım taraftarlarımız da mı maç izlemiyor arkadaş... Biz Selçuk 10 numara da oynuyor demiyoruz 10 numara oynayacak potansiyel var diyoruz tek pas,verkaç, adam eksiltme, derinlemesine pas, havadan pas, duran top vs.vs. çalım dışında herşey var adamda ama size kızmıyorum eğer 2-3 maç oynarsa ne demek istediğimi anlarsınız, ben alışığım böyle eleştirilere Hamit geldikten 3 maç sonra bu Hamit ne işe yarar dedim Hamitçiler demediğini bırakmadı, Ambrabat severim ancak Kayseri'deki oyununu Gs'de oynayamaz dedim Ambrabatçılar tarafından futboldan anlamayan adam oldum ve sezon bitti söylediğim herşey bir bir doğru çıktı, şimdi de oyuncu vizyonu olmayan tek beklentisi bol bol çalım atan 10 numara transferi olan 10 numaracılar eleştiriyor ancak benim ne demek istediğimi selçuk, yekta ve melo ikilisinin önünde oynamaya başladığı zaman anlayacaksınız, tabi f.terim tek forvete dönderse...
  • Bu taraftarı heyecanlandıracak, herkezi ayağa kaldıracak, işte bu dedirtecek bir transfer yapacaklarsa haldun üstünel'i geri getirsinler yeter, herkezi ayağa kaldırmazsa neyim... ah haldun abi ah bırakmayacaktın bizi...
  • 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.