Torres'e yillik ne kadar vermeyi dusunuyorsunuz??? 5M€ 'dan asagi oynatabilir misiniz?
Torres nere geliyor ya gözünüzü sevim ..
Zaten ben de onu demiyor muyum hoca?
Tamam işte senin yazdığını desteklercesine yazdım
Torres harbiden alınırsa ilk kez söylüyorum bunu giderim Eşofman takımı,3 tane forma,Antreman forması alırım acayip sempatim var şu adama futbolunuda seviyorum Chelsea bırakır bırakmasına ama kapabilirmiyiz bilemem Not:Sempatim küçükken torres gibi çillerim vardı torres diyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: Ruski Polska
Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı. Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.
Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.
Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı. Galatasaray da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı renklerine katmak için çaba harcıyordu.
Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalar yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi. Lokomotiv ayrıca Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yı transfer etti.
Cihan
Bence Burak Moskova'ya gitmez adamlar avrupaya bile gidemiyor. Rusya'nın Ordusporu falan inşallah yanılmam çok büyük yanlış yapar Burak Rusya'ya giderse.
transfermarkt'ta Nene'nin bonservis bedeli 14 milyon €. Yanılmıyorsam bu sitede yazılan bonservisler gerçeğin üzerinde. Nene'nin 2013'te sözleşmesi bitiyor, PSG şimdi satarsa 7-8'e satabilir yoksa seneye bedavaya gider. Böyle bir durumda bizimkiler 6'dan yukarı vermeyiz derler transfer görüşmeleri sonlandırılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
Şampiyon olduğumuzdan beri Elmanderin sözü imzamdaydı ne olduysa bugün kuraldışı olacağı tutmuş
Bende de aynı şey oldu f**** yazmasına rağmen ve tercümesinde küfür olmamasına rağmen birilerine çok dokunmuş..
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cast Away
Nene'nin iş yapacağını sanmam.Adam akıllı bir transfer yapılsın.Gazetelerde birşeyler yazıyor herkes ona inanıyor.Dzeko yazlmıştı ona bile inananlar vardı.Burak+Lisandro olabilir kaliteli bir fprvet ünal aysal tabiri bir forvet ise nene o kriterlerin uzağından bile geçmiyor.
Nene iş yapmaz he oldu biz kalkalım o zaman.Nene 10 numara pozisyonunda oynuyor sol kanat forvet arkası forvet vs. al buda istatistikleri Fransada gol kralı oldu bu adam kanat oyuncusu olmasına rağmen. 2010–2012 Paris Saint-Germain 93 maç (49) gol Bu sezon ise 21 gol 9 asist
Şöyle mesajlara cevap vermeyin yahu, sallıyor birisi bir şey cevap veren olunca da satırlarca yazıyor ama içi bomboş.
Evet siz mesajlarıma cevap vermeyin özellikle mizuhara herkesin kendine ait evrensel bir fikri var ve bunda da özgür.Asıl sizin gibiler Nene sanki babanızın oğluymuş gibi tek sezonluk performansını değerlendirmeniz yok mu asıl sizin gibilerle muhattap olmamak lazım suç bizde
Savaş Çorlu @savascorlu
Gs in hazırlık macı nihayet netlik kazandı. Türkiye saati ile 19:00 da başlayacak. Elmander dısında tam kadro kondisyon calışması basladı.
Bir kaç gündür basınımızda ve internet sitelerinde halen kulübü ile bonservisi devam eden ve kulübünün satış için rızası olmayan PSG’li oyuncu Nene hakkında, sanki tarafımdan yapılmış bir açıklama gibi verilmiş olan “anlaştık, anlaşmak üzereyiz” haberlerinin asılsız olduğunu kamuoyuna duyurur bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederim.
Hiç bir mecraya oyuncu ismi belirterek bir transfer açıklamasında bulunmamış olmama rağmen bu tür spekülatif haberlerin yoğunlaştığına tüm kamuoyunun dikkatini çekmek isterim.
Bir kaç gündür basınımızda ve internet sitelerinde halen kulübü ile bonservisi devam eden ve kulübünün satış için rızası olmayan PSG’li oyuncu Nene hakkında, sanki tarafımdan yapılmış bir açıklama gibi verilmiş olan “anlaştık, anlaşmak üzereyiz” haberlerinin asılsız olduğunu kamuoyuna duyurur bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederim.
Hiç bir mecraya oyuncu ismi belirterek bir transfer açıklamasında bulunmamış olmama rağmen bu tür spekülatif haberlerin yoğunlaştığına tüm kamuoyunun dikkatini çekmek isterim.
Ünal Aysal Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Dediğim gibi sol kanata oyuncu alınmayacak. Culio-Emre-Riera-Engin var zaten. Hamit-Melo ve birde forvet alınır transferler biter.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
quote:
Nene'nin iş yapacağını sanmam.Adam akıllı bir transfer yapılsın.Gazetelerde birşeyler yazıyor herkes ona inanıyor.Dzeko yazlmıştı ona bile inananlar vardı.Burak+Lisandro olabilir kaliteli bir fprvet ünal aysal tabiri bir forvet ise nene o kriterlerin uzağından bile geçmiyor.
Nene iş yapmaz he oldu biz kalkalım o zaman.Nene 10 numara pozisyonunda oynuyor sol kanat forvet arkası forvet vs. al buda istatistikleri Fransada gol kralı oldu bu adam kanat oyuncusu olmasına rağmen. 2010–2012 Paris Saint-Germain 93 maç (49) gol Bu sezon ise 21 gol 9 asist
Şöyle mesajlara cevap vermeyin yahu, sallıyor birisi bir şey cevap veren olunca da satırlarca yazıyor ama içi bomboş.
Evet siz mesajlarıma cevap vermeyin özellikle mizuhara herkesin kendine ait evrensel bir fikri var ve bunda da özgür.Asıl sizin gibiler Nene sanki babanızın oğluymuş gibi tek sezonluk performansını değerlendirmeniz yok mu asıl sizin gibilerle muhattap olmamak lazım suç bizde
Nene'den daha genç daha iyi futbolcular alabiliriz. O fiyata 30 yaşında futbolcu alınır mı?
''....PSG’li oyuncu Nene hakkında, sanki tarafımdan yapılmış bir açıklama gibi verilmiş olan “anlaştık, anlaşmak üzereyiz” haberlerinin asılsız olduğunu kamuoyuna duyurur bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederim. ''
Başgaahnn açıklama yapta speküle olmayalım artık
Fernando Torres gelirse Döt Capsimi paylaşıyorum burada.
İster SS alın ne yaparsanız yapın.Ama bu transfer döneminde gelecek.
Kiralık satılık farketmez.Ama bu transfer döneminde gelecek.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
2012 2013 Galatasaray Takım Kadrosu
Hocam naptın ya Muz hiç kalede oynarmı. Kanat oyuncusunu kaleye koymuşsun. Karpuz Kavun tandemi çok iyi, karpuz ağır ama hava hakimiyeti iyi Kavunda seri ve iyi paslarla başlatıyor oyunu. Ahududu ve Karadut benzer 2 kanat oyuncusu ne 7 ne 9 hep 8 lik performans gösterir. Tek korkum kirazın defansif yönü zayıf olması. Günümüz futbolunda 2 yönlü orta sahalar daha makbul. Bence oraya yabancı transfer yapıp coconut almak şart. Forvete Çilek gelip gelmeyeceği belli değil ama alternatifi olarak kivi düşünülebilir.
Ben şahsen defansta kavun karpuz gibi kırılgan ve sakatlanmaya açık oyuncular yerine ananas ve hindistan cevizi gibi sağlam oyuncuların oynatılması yandaşıyım forvette ise çilek zayıf kalıyor onun yerine armut gibi uzun boylu bir oyuncu oynatılabilir...bilmiyorum nacizane fikrimdir kızanlar itiraz edenler olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: öküzümtorbadandüşmüş
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
2012 2013 Galatasaray Takım Kadrosu
Hocam naptın ya Muz hiç kalede oynarmı. Kanat oyuncusunu kaleye koymuşsun. Karpuz Kavun tandemi çok iyi, karpuz ağır ama hava hakimiyeti iyi Kavunda seri ve iyi paslarla başlatıyor oyunu. Ahududu ve Karadut benzer 2 kanat oyuncusu ne 7 ne 9 hep 8 lik performans gösterir. Tek korkum kirazın defansif yönü zayıf olması. Günümüz futbolunda 2 yönlü orta sahalar daha makbul. Bence oraya yabancı transfer yapıp coconut almak şart. Forvete Çilek gelip gelmeyeceği belli değil ama alternatifi olarak kivi düşünülebilir.
Ben şahsen defansta kavun karpuz gibi kırılgan ve sakatlanmaya açık oyuncular yerine ananas ve hindistan cevizi gibi sağlam oyuncuların oynatılması yandaşıyım forvette ise çilek zayıf kalıyor onun yerine armut gibi uzun boylu bir oyuncu oynatılabilir...bilmiyorum nacizane fikrimdir kızanlar itiraz edenler olabilir...
Ananasın zaten sert yapısı var.Defansta Kavun Karpuz tam yeri bence.Top geçer adam geçmez.
Forvette Elma ve Çilek çok uyumlu olacaktır.
Yedekte Hindistan Cevizi Armut Kivi gibi skora etki edebilecek isimler var.
Ünal Aysal Washington Portakalını da getirirse bu takım seneye CL de başarılı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
Murat Özyer:Resmi siteye yarın yine göz atmakta fayda olabilir.
dün resmi siteye bakın bu gün dedi. Ersin Dağlı + Hamit Altıntop bu gün de bakın diyor Ben şahsen Dawid Hawkins + Melo + Hamit bekliyorum
Sanırım bakın dediği transfer Sancho Lytte diye bir kadın basketbolcuymuş
Ben açıklamadan henüz anlaşmadık diye bir anlam çıkardım . Anlaştığımız yönündeki haberler asılsız . Oyuncuyla ilgilendiğimiz asılsız değil diyor sanki .
quote:
Fernando Torres gelirse Döt Capsimi paylaşıyorum burada.
İster SS alın ne yaparsanız yapın.Ama bu transfer döneminde gelecek.
Kiralık satılık farketmez.Ama bu transfer döneminde gelecek.
Kusura kalma ama Torres ismini ilk ben attım ortaya
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Orijinalden alıntı: bayram1599
altıntopa yılda 3,5 milyon garanti para verilecekmiş. bu paraları nasıl verecek bir türk takımı, şaşıyorum. şu anda gs nin durumu, bana quaresma almeida beşiktaşa geldiği günleri hatırlatıyor.
şaşıalı dönem. büyük bir batağa doğru gidiyor türk kulupleri.
real in vermediği parayı veriyoruz. dikkat edin.
Real oynamayan bi oyuncusuna o kadar para vermemesi zaten normal. Hamit geçen yıl sırf adı için gitti takıma istese başka takımlarda çok yüksek paralara oynayabilirdi.
Ünal Aysalmali yönden iyiye gidiyoruz diyor inşallah dedikleri doğrudur da şu borcu azaltırlar/bitirirler diyorum ama yeni oyuncu alıyoruz satamıyoruz kimseyi. Riera ve Baros gitmezse yattıkları yerden toplam 6 milyon para alacaklar
Stancu Ordu'da, bonservisi 2.5 mil euro. 1 milyon da yıllık ücreti vardı. Servet 1.5, Aykut da 500 bin euro alıyordu, sözleşmeleri uzatılmadı. Ayhan (500 bin) futbolu bıraktı. (2.5 bonservis, 3.5 maaş) Kazım 1.5 civarı para alıyor, Pino 600 bin, Batdal da 700 bin TL yanılmıyorsam. 3 oyuncu da kamp kadrosuna alınmadı, gönderilecek. Baros 2.5 mil euro alıyor. İsmi dolayısıyla teklif gelir diye düşünüyorum, o da gitti. Riera ise epey zorlayacak bizi. Terim göndermek istiyor, taraftar gitsin diyor ancak yıllık ücretinden dolayı elde kalma ihtimali oldukça yüksek.
Toparlarsak ; elde fayda sağlamayan birçok oyuncu var ve gönderilecekler. Bu oyuncular için kasadan çıkan 10 mil euro'ya yakın bir maaş ise yeni oyuncular için kullanılacaktır.
O değil de Serkan Kurtuluş kamp kadrosunda mı? Geçen sene 1 dk bile oynamadı.
quote:
Orijinalden alıntı: uNPReTTieR
O değil de Serkan Kurtuluş kamp kadrosunda mı? Geçen sene 1 dk bile oynamadı.