Şimdi Ara

Galatasaray 2012/2013 Sezonu Maç Konusu | STSL | Eskişehirspor - Galatasaray l (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.684
Cevap
84
Favori
796.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim topçular saçlarını Alex için kazıttı diyorlar ?
    Doğru mudur acaba ?
  • Hakem + Burak + Riera.. tamam hepsine sallayalım da.. Fatih Terim neden ilk yarı sonunda Amrabat'ı çıkarır.. Bu mudur yanlış kişi.. bu mudur suçlu.. Giren adam da aman aman biri olsa.. Matah Aydın efendi.. Fatih Terim'i önceki gelişinde Tamas ve Lukunku yemişti.. Onlar sebep olmuştu gidişine.. Şimdide Aydın ve Cris sebep olacak.. inatla aydında ısrar ediyor.. ya bir kerede kendi doğrularını değil Taraftarını dinle be adam.. YAzık 52.000 kişi stadda ve milyonlarcası da evlerinde kahroldu.. Yazık çok yazık..
  • Burakçılar nerde acaba akhisarla oynayacagımızı mı düşünüyorlar ?

Hamit olsaydı farklı olurdu dıyenler var ben de onlara hassekret diyorum
  • Sow bizde harcanıyor var ya. GS'de olsa bu akşam ne goller atmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

O değilde bakalım hafta sonu Eskişehir maçını kaç bin kişi izleyecek bence kombineliler bile zor gider maça en fazla 20 bin kişi izler bu maçta sürekli atak yaptık ama boş yaptık son Akhisar-Ordu-Braga 3 maçtır takım çok sıkıcı futbol oynuyor.

20 Bin mi?
    Hocam kafa mı buluyorsun.
    Takım sıkıcı top oynamıyor ama sıkıcı olan pozisyon bulup gol atamamak.
  • Geçmiş olsun arkadaşlar.
    Ama aham şaham bir Galatasaray görmedim ben televizyondan izlerken.
    Evet, iyi pas yapıyor olabilirler ama doğru düzgün bir kaç şut dışında şutu yoktu nerdeyse.
    Tabi Braga deplasmanda öne geçince, zamanada oynadı oyunuda soğuttu.
    Defans olarak gayet iyi gördüm ben.

Lakin ara ara Cruj maçınada baktımda, o takımda Bragadan kötü bir takım değil.
    İçerideki 2 maçtan 1 galibiyet, 1 beraberlik ile Portekiz ve Crujdan 1 galibiyet 1 beraberlik ile grubtan çok rahat çıkarsınız inşallah.
    2 yenilgi ile, maglubiyet kotanız doldu bence.

Tekrar geçmiş olsun..
  • Yazdan beri bas bas bağırıyoruz bu transferler CL transferi değil. Çoluğun çocuğun capsler yapıp güya dalga geçtiği adamlar kazığı geçirdi bize bi güzel. O capslerde dalga geçilmesi gereken kişi aslında yalan makinesi Ünal Aysal...

Şapmiyonlar ligi forvetime bak bee Burak Yılmaz. Hey yavrum benim. Lanet olsun nerden attı 30 tane golü de geldi şu güzelim takıma...
  • Çok sabırsız oynuyoruz. Saldıralım hemen gol atalım mantığı yanlış. Önce savunmayı iyi yapmalıyız. 2 gol de kontrataktan yedik Bir sürü ortaya rağmen kimse kaleye adam gibi kafa şutu atamadı.
  • İlk golu yiyene kadar iyi baslamisti takim ama aptal saptal gol yeme gelenegimizi devam ettirerek yenik duruma dustuk ve toparlanamadik. Yazik oldu bu guzel atmosfere. Ayrica Aydinla olmuyor iste FT sende anla artik bunu. Neyse cani sagolsun aslanlarimizin. Zamani gelecek ve affettirecekler kendilerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar panik atak varsa Galatasaraylı arkadaş .

Şaka mısınız olm siz?

Bu takım geçen sene şampiyon oldu hem de söke söke , eze eze . Bu takım şu anda ligde lider ve yine en büyük favori.

Hemen 1 mağlubiyetle , teknik direktörden oyuncuya kadar sayıp sövmeye başlıyorsunuz . nasıl iş bu? hele biri Selçuk yetersiz yazmış alıcan ele dönecen yola .

Braga dediğiniz takım 2. torbada senelerdir Avrupa kupalarında oynuyorlar 2 sene önce UEFA kupasını aldılar.Ne kadar küçümsüyorsunuz takımları . Burda oynayan kolay takım YOK çıkarın kafanızdan bunu . BATE münihe 3 tane salladı yolladı.

Bu sene olmazsa seneye çıkarız gruptan , olmazsa ondan sonraki sene . Artık Galatasarayın hedefi CL de kalıcı olmak. Seneler sonra katılıp da hemen final falan oynayacağız mı sandınız?

Gelelim maç yorumuna ,

Kapanan takımlara karşı zorlandığımız açık ve net. Bunun sebebi ne olursa olsun ortada pas yapma alışkanlığımızdan vazgeçmememiz . Şuursuzca pas yapar saldırırsan 11 kişiyle defans yapan takıma hiçbirşey yapamazsın.Önce üstüne çekeceksin , ya da kanatları kullanıp oyunu dağıtacaksın.Kanat oyuncularımız devşirme ve verim alamadık. Hamit oynasaydı Amrabatın yerine , Amrabatda mevkisi sola geçseydi bu maç çok farklı olurdu.
    Takımdaki bütün oyunculara güvenim sonsuz , kimisi yetenekli , kimi değil , kimi formsuz ama hemen asıp kesecek bir durum yok ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Braga'yı bu sene çözen var mı bilmiyorum, dengesiz takım. Sonuçlara da yansıyor bu dengesizlik. Kontrolü bırakmadan sağlamcı bir skor almalıyız.

Çok teknik futbolcuları var çok hızlı 2 kanattan atağa çıkıp ortada açabiliyorlar içeri katedip şut yada etkili pas atabiliyorlar, defansları hücum hatlarına göre zayıf, Orta sahada Hug Viana gibi duran top ustası var Miceal keza çok teknik ve bitirici pasları var fakat biraz yavaş kalıyor. En büyük dezavantajları Lima'nın takımdan ayrılması. Lima sırtı kaleye dönük çok iyi top alıyor top saklıyor ve takımın ceza sahası çevresinde etkili pozisyon alması için zaman kazandırıyordu. Şimdi yerine Eder oynuyor ama o daha yüzü dönük oynayan daha hareketli birisi. Kalecileri ve defans oyuncuları hakkında bizden iyi değiller ama orta saha ve hücum olarak denk diyebiliriz, bu bizim için bir artı olarak öne çıkıyor.

Burda tek korktuğum ilk golü yemek, çünkü çok iyi kontraya çıkan bir takım ve Ordu maçı Braga için malesef iyi bir referans oldu bu konuda. Kapanacaklar bizim ManUdaki oynumuzu gördükleri için ileride baskı uygulamayacaklarını tahmin ediyorum.Defansımız bu konuda rahat olacak ve orta sahaya kadar çıkacak. İşte burda ilerde Eder taç çizgilerine çok yakın Alan ve Mossoro ile hızlı çıkacaklar.

Bizim tek yapmamız gereken ilk golü bizim bulmamız. Eğer ilk golü bulursak Braga beraberlik için üzerimize gelecek ve bizim istediğimiz oyun planı ortaya çıkacak onları kendi silahlarıyla vuracağız. İlk golü atarsak arkası gelir, ama ilk golü yersek zorlu bir gece bizi bekler.

Maça gitmesemde olurmuş.... Nerdeyse dediğimin hepsi oldu

• Şu burak fiziksel anlamda değil akıl olarak kafasını kullansaydı en az 2 gol atardı galatasaray. Burak sanki mahalle maçı oynar gibi kaleye ha bire kafa golü atmaya çalışıyor. Madem atamıyorsun ceza alanın dışına çık, gelişine kaleyi yokla. Benim anlamadığım ilk 30 dakika da bu takıma kanatlardan ortalayarak gol atamayacağını göremeyen terim neden 2. yarı taktik değişikliğine gitmedi ? Tamam karşı takım kapalı defans oynuyor, e peki sen teknik direktör olarak, yılların ve avrupanın verdiği tecrübe ile neden bu defansı kıracal taktik geliştirmiyorsun ? Hiç mi avrupa takımlarının maçını seyretmiyorsun ? Hadi hiç bişe yapamadın, rakibin taktiğini sen uygula ona karşı, çek kendi üzerine , kontra atağa kalk koştur oyuncunu ortadan sağlı sollu ceza alanına oyuncunu soktur karambolden golü bul !

Hatalı pasları hiç söylemiyorum ki maçın kaderini hep bu hatalı pas ve top kayıplarımız belirledi. Hakem tamamen kasıtlı olarak braganın yanındaydı. Hadi ilk ofsaytta sol uçta ki oyuncuyu düşündün yan hakem, 2. ofsayt gözünün önünde ve daha geride olan oyuncumuza rağmen hangi vicdan ile kaldırıyorsun o bayrağı ?

• Şu Eboue'deki hırsın ve azmin yüzde 10'u diğer oyuncularda olsa her şey çok daha farklı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Şu Eboue'deki hırsın ve azmin yüzde 10'u diğer oyuncularda olsa her şey çok daha farklı olurdu.

+1907

Aynen katılıyorum.

Hatta bir ara sandım ki Braga'lı futbolcuların sağlık sorumlusu :D

Braga'lı futbolcuların ayağına kramp girmesiyle direkt müdahale eden Eboue olmuştu :d
  • Bu takımın galibiyet için ilk 20 dk içinde mutlaka gol bulması gerekiyor.Gol gelirse zaten fark da geliyor.Maalesef skor olarak geri düşünce bu tarz takımlara karşı bocalıyoruz takımda anlamsız bir panik başlıyor.Ordu ve Braga maçları bunları gösterdi.Emre'nin ilk 11 çıktığı Aydın'ın kurtarıcı olarak girdiği bir takımda Culio nasıl olmaz ve neden gönderilmiştir hala anlamış değilim burasıda ayrı bir soru işareti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Yazdan beri bas bas bağırıyoruz bu transferler CL transferi değil. Çoluğun çocuğun capsler yapıp güya dalga geçtiği adamlar kazığı geçirdi bize bi güzel. O capslerde dalga geçilmesi gereken kişi aslında yalan makinesi Ünal Aysal...

Şapmiyonlar ligi forvetime bak bee Burak Yılmaz. Hey yavrum benim. Lanet olsun nerden attı 30 tane golü de geldi şu güzelim takıma...

Biri borsada evini basmış Galatasaray'a.
  • Galatasarayın bragaya içerde yenileceğini kuralar ilk çekildiğinde demiştim zaten arkadaşlar boşuna kendinizi kandırmayın galatasarayın futbol oynadığı falan yok eyer türkiye ligi biraz olsun iyi bir lig olsaydı suan sıfır puanla ligin dibindeydik daha siftahımız yoktu galatasarayı yenmenin yolu çok basit alan savunmasını iyi yap ataklarada biraz hızlı çık öyle aman aman
    hızlı çıkmanada gerek yok galatasarayı yenmek için hiç bir takımın ekstra bi çaba sarfetmesine gerek yok

galatasaray aşırı yavaş bi takım resmen törenle merasimle atağa çıkıyorlar anca sağa pas sola pas başka bi halt yediği yok takımın neymiş topa çok hakim oluyormuş ben galatasarayın rakibi olsam galatasaraydan top kapmak için hiç uğraşmam nasıl olsa top onlardayken bişe olduğu yok sağa pas sola pas geriye pas ondan sonra bidaha sağa pas bidaha sola pas bidaha geriye pas

bi takımda birtane bile adam ekarte eden arapas atan beyni çalışan bi adam olmazmı bi takımın hepsimi yana pas oynar braganın attığı ilk golun aynı pozisyonunu galatasaray yakalasa atak başlamadan biterdi adam iki hareketle ekarte etti semihi

uzun lafın kısası bize efektif oynayan bi beyin lazım selçukla meloyla burakla olacak işiler değil bunlar o ronaldinho yu niye almadılar bilmiyorum onun gibi bi adama çok ihtiyacımız var

şu an tek şansımız cluj maçlarından 6 puan çıkarmak manuda her iki maçta bragayı yenmesi lazım ve arenaya gruptan çıkmayı garantilemiş olarak gelirde maça asılmazlar braga manudan puan alırsa işimiz çok zor

• bir iyi bir kötü oynuyor oyuncular
    Gözlerim hamiti aradı
    selçuk-melo enteresan hareketler içerisindeler
    ilk yarıda kullanılan serbest vuruşu selçukun atması gerekirken hala buraka attırıyoruz ve bunun gibi birkaç
    emre varmısın yokmusun oynuyor
    aydın hırslı ama yeteneğini oturtamadı, sahaya yansıtamadı
    dany eboue olmasa adamlar 3 4 atarlardı
    elmander girdi dedim iş yapacak,3 kere ayagından top kaçırdı. hele birde kontrapiyede kaldı top önunde, Yakışmadı..
    Kaleci muslera için yorum yapmıcam. adam her maç en iyimiz.
    BUNlarA RAĞMEN %62 TOPLA OYNADIK VE GOL ATAMADIK.
    ÇOK KÖTÜ DEĞİLDİK AMA AVRUPA MAÇLARINDA GOL ATACAKSIN. İYİ OYNAMAK YETMEZ..
  • fatih terim bence küçümsemiş, çalışmamış bragayı, braga sınırlı bir takım, iyi çalışırsa bizim lgimizde 7-8 takım bragayı eler.

bakınız, carvalhaldan nefret ettim hep ama geçen sene avrupada beşiktaşı iyi oynattı kabul ediyorum. sert oynadı, alması gerekeni aldı, çünkü çok fazla çalışan bi adam. tek numarası oydu kadroda fena değildi, gidebilceği yere kadar gitti beşiktaş.( atletico madrid i mi eliycektik ? )

bugün braga ağır savunma yaptı, zaten braga 4 yıldır bu değişmedi, şu maçtada beşiktaş maçına benzer oynadılar üstelik kadrodan lima gitmiş. Alan en büyük oyuncusu. Galatasaray çok sert oynamalıydı, sizde savunmayla başlamalıydınız braga o zaman dağılan bi takım. 11 kişi geri çekildikleri zaman ustalaşmışlar pozisyon vermezler pek. hele bide şanssız türk takımı sendromuyla 1 şut- 1 gol oldu yine. sonra galatasaray bitti.

ama Amrabatın çıkmayıp, hamitin oynayıp elmanderinde umutla birlike oynaması gerekirdi. Amrabat tek tehlike yaratan adam oldu üstelik böyle adamlar frikik penaltı bile alabilir, bu kadar kapalı takıma karşı Amrabat çıkar mı yaw ? manchester ı da dağıttı tek başına. ben çok beğeniyorum.

Hamit inanılmaz bi tecrübe, müthiş bi oyuncu oyunuda okuyan bi adam. ya kanatta ya melonun yerine oynasaydı bugün keşke, ayrıca uzaktan şutlarıda bragayı açabilirdi.

Elmander ilginç bi oyuncu, elmander oynasın dedim çünkü bu adam oynayınca orta saha güçleniyo. şampiyonlar liginde mutlaka elmander oynamalı, yoksa burak fln olmaz, burak trabzonda da 0 çekti avrupada, hatta burağın cezası varken daha iyi oynuyodu trabzon dikkat edin.

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.